evet ben suan corluda yer arastırması yapıorum su sözü edilen alabalık lokantısına gidip bakıcam
evet ben suan corluda yer arastırması yapıorum su sözü edilen alabalık lokantısına gidip bakıcam
özgür pazara kadar dayamadın dimi
Şu saat liste falan karar belliyse artık acalım konuyu katılım olur belki. ..
Bide tadına bak bakalım nasıl yapıolar
balık pek sewmem alında ben maksat muhabbet olsun diye geliyorum kelebeklere inat
Hmm göndermeler güzel şeyler tabi
Özgür ayrıntılar belli diilmi yaw acaıp konu acasım var
yoksa aksamamı acalım konuyu??
abı bız senle otobanda bulusmuomuyuz? gop sapagında bakırkoydemı buluscazz
10.30 gibi bendesiniz ozaman özgür..
aynen öyle unfortunate
biz buluştuktan sonra 10 da bkırköyde olcak sekilde organize olalım erol abiyi alır devam ederiz diyorum sen ona göre cıkarsın biz sapagın orda bekliyor olucaz
o zaman ben 9 30 da sapakta olayım sizde sapakta olasınız sonra 10 da bakırkoyde olalar nsıl?????
iyi tamamdır
konuya gidecegimiz güzergahın önceki sayfadaki resminide eklersin
ben şimdi cıkıyorum burada birkaç arkadası ziyaret edip dönücem aksam bakırköye bi ugrarım belki
özgür anlaşılan çorluda soluk almışsın öymen konuyu açtın mı hareket saati10 mu,
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi yukarda yazdıgı gıbı 10 da olcak ama suan işteyım acaıp yıogun fırsat bulunca acıcam
arkadaşlar yarın saat 1 de sirkecide olucam beni karşılayacak var mı?
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
ben gelirim bırazdan konusalım yazamıorum yada msn oymen8745
bende iş yerindeyim, birazdan çıkıcam.. eve gidince msn den konuşuruz, ekliycem seni yada sen beni ekle caglar_ili@hotmail.com
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
öymen geziyi konusunu aç ve katılanların isminide yaz ben çok büyük terslik olmazsa motosikletle gelicem olmassa beylikdüzünde buluşuruz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
erol abı msn e eklermısın benı oymen8745@hotmail.com
katılımcı listesi belliyse yazabılırmısın erol abı ben acıım konuyu
eroldayı bende saat 10.30 da tatilyanın önündeyim bilgin olsun..
arkadaşlar ben yarın 1 de cağları sirkeciden alıcam ona gore tophaneye gelicekleri bekleriz. ..
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)