arkadaşlar nereye gidiliyor bende gelmek isterim
arkadaşlar nereye gidiliyor bende gelmek isterim
The Winner Takes It All
eserkose
çorluya dogru bi bakcaz bekleriz mutlaka
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
herkese hayırlı cumalar herşey gönlünüzce olsun
günaydın istanbul,günaydın istanbullular,günaydın yüreği istanbulda atan herkes. . .
Vayyy be çok şairane oldu bugün bi keyif var üzerimde rapor bitti işime dönüyorum ondan belkide
erol abi, unfortunate sizlere de günaydın ve hayırlı cumalar. . .
öymen iyileştin umarım sanada hayırlı işler gezi için ne zaman konu açacaksınız
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Cok saol erol abi bacagım da bişey yok birazdan kontrole gidicem gozukmeyen bişey çıkmaz dıe umuyorum. . . Hafif soguk algınlıgının etkisi devam. . .Sende iyisindir umarım. .
Özgürle dünde konuştuğumuz gibi liste ve saat tam olarak belli olsun demiştik ona göre ben 3 te sonra netteyim olmassada açarım konuyu. ..
bir karara varın saat konusunda konuyu ona göre açın derim çıkış yeri(buluşma)
vs.vs katlıcak kişilerin telefon larını olmassa ekleyin
Tamam Erol abi öyle yapalım şuan senle ben varız birtek arkadaşlar girerse akşamüstüne doğru ben açmasamda siz açarsınız konuyu . . .
Ama 3 ten sonra netteyim ayarlarız benim şimdi hastaneye doğru yola çıkmam lazım size iyi günler banada keyifli sürüşler özledim keretayı havada güzel ooooo. . .
Görüşmek üzere herkese iyi günler. . ..
herkeze hayırlı cumalar
biraz gec oldu ama geldim işte
kırmızıkahve ve eserkose tabiki sizlerde katılabilirsiniz
cumartesi günü tophanede bulusuyoruz pazar günüise corlu üzerinden ufak bi trakya turu yapıcaz
kelebeklerde(serkan) davetlidir
özgür kelebek'e söyle oda gelsin
konuyu açarken sayfada bulunan haritayıda ekleyin ve olmazsa telefonlarıda ekleyin gidiş e5 mi yoksa paralı yol mu olacak
e5 uygundur yolda iyi sayılır..
selam hayırlı cumalar hepinizee
Arkadaşlar çorluya erken gidersek ordan başka yerlere kayarız yan köycükleri falan varmış sahil falan görürüz olmadı baktık saat erken ortam müsait basarız daha içerilere gideriz
Bu sefer fotoraf makinesini unutmıcam ama flaşı bozuk cok cabuk bitiriyo pilleri şarzlı pillerimide kaybettim ben iki takım kalem pil alcam 1 2 kişi daha da alsın ( Duracell den başka pil çalıştırmıyo) eheh
Ooo bu sefer baya kalabalık olcaz galibaa süpeer
Erol abi balıkları bizmi tutcaz zıpkın falan getirekmi dalış takımları
Hem benim doğum günümüde kutlarız hazır bir arada iken ayın 9 unda ama olsun bi günden bişi olmaz
balık tutmuyacağız tutulan balıkları yiyeceğiz
pazar sabahı ortak bir saat belirleyelim arkadaşlar bende ona göre tatilyayanın yani bauhausun önüne çıkarım
geldim. . .. hava ne kadar güzel yaw kalabalıklaşıyoruz galıba. . . GÜZEL GÜZEL. . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)