iyi akşamlar öymen
az önce aytacla konustum motorda sorun varmıs cumartesi haber verecek
iyi akşamlar öymen
az önce aytacla konustum motorda sorun varmıs cumartesi haber verecek
ateşleme bobini demişti galiba abi sipariş vermişler parca için cumarteiye kadar biterse haber veririm dedi
garantiden mi değiştiriyorlar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
gedim ben geldim saat belli olmamış daha ?????
eklenende olmadı galiba gruba?????
maksat söyle bi dolaşmak zaten okuyanlar oluyor ama bilmem bakalım zaman gösterir biz kendi aramızda bi karara varalımda erol abide biraz erken cıkalım diyor ama yolun yakın oldugunu söylemeliyim
Benim eksozda ufak bi çatlak var yolda giderken patlarsa gezimiz ses getirir hem
Henüz patlamadığı için fabrika kabul etmiyormuş anlamadım ya bu işi
Erken çıkmak derken ne kadar erken bide çorluda ne kadar vakit geçiricez buda önemli hani 7 dede çıkarız sabah 8 30 da orda oluruz ama gezcek görcek yer varmı akşama kadar yada istanbula gelip devammı edicez????
ÇOK soru sordum ama. . . .
çıkış saati kesin olsun dönüş yoluda ıstırancayı dolanırız saati belirleyin gerisi kolay
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
acayip organize olduk hiç bişey belli degil dimi
ben sabah 10 da cıkalım derim
ıstrancamı o nerde tamam gidelim nası olsa izinliyim
tamam saat 10 okeydirkesin hareket bana musade ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
ya tamam sole yapalım ozgur ben maslaktan gelııım sızın oraya 10 da bulusalım zaten erol abilerle bulusmamız gelcek dıger arkadaslar falanda olursa yola cıkmamız 11 1130 olur en guzelı 1 1bucuk saatte yol surer bende fırat olcak yawas gitcez mecburen . . . en güzel bu sekılde olur heralde
evet bu sekilde koyulalım yola ben seni g.o.paşa sapagında bekliyor olurum zaten cumartesi tophanede bulusursak daha detaylı konusuruz
üstadlar sarkmasın şu saat olayını kesin hareket saatini belirleyelim hadi iyi akşamlar
hadi iyiakşamlar benimdeçıkmam mlazım gece girerim yarında burdayım
cumartesi konusuruz tophanede özgür
Herkese iyi akşamlar
heyoooo bende varım izniniz olursa. 1100 var bende. meret çok yakıyor ve son bakımını cuma akşamı bitecek. eğer tamamlanırsa bende katılmak isterim
selamlar bakiyom form almis basini gidiyo masallah erol abi tabii ki olur 2 aksamdir intenete giremedim iyi olur mangir isleri sakat bu ara zaten malum fuardan ciktik.
ozgur ne oldu gene havalar isindi kurt basti herhalde
gidin gidin bakalim bu kelebek i yanliz birakin
ama kazasiz belasin gidin saka yaptim size(ama yinede gelemem)
motociklet
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)