ya millet basmayında bende geleyim
ya millet basmayında bende geleyim
erken cıkarsak aytac (mox2cn) ve volkan (volkan8188000) da bize eşlik ederler onlarda corluya gideceklerdi bu hafta akraba ziyaretine
motorize_delide var görürsen söle getirsin digital makineyi pil almayıda unutmasın bursa gezisindeki gibi
kaçta mesela herkese uysunda?
sanırım aytaclar 08:00 yada 09:00 gibi yola cıkacaklardır gene bi görüşürüz kendileriyle
okdir herkeze iyi akşamlar
sahi aklıma geldi sen muratlara eskiciye ulaşıp haber verirsin belki onlarada uyar?
ya bide nerde nasıl buluscaz o konudada sımdıden bı fıkır olsun
bence buluşma yeri olarak sen otobandan edirneye dogru giderken g.o.paşa sapagında bizi bekle fıratla geliriz oradanda bakırköye dogru devam ederiz
erol abi bakırköyde unfortunate ise beylikdüzündeydi sanırım
yada ortak yer bakırköy olsun
hehhe muhtesem anlatmışın özgür ben bi istanbul haritasına bakiim doncem sana otobana nerden çıkmamı önerirsin
heeee demekki maslakta su sağa dönen geniş yol sizin oraya geliyo tamam oldu zuhahaha aaa dogru gelmıştım daha once o zaman maslaktan gop sapagı 20 dakka falan alır dımı ona gore cıkıym ben gec kalmıım
bi 10 dk sürer sanırım sabah buluşma saatinide kesinleştirelim aytac ve volkanla görüştükten sonra
tamamdır özgür ayrı bi başlık açsakmı belki burayı okumayanlardanda katılım olur
iyi tamam ben acıyorum konuyu saati belirleriz
de zaten sen fırat ben 9 da bulussak toplanmamız 10u bulur e corluya gırmemız yaklasık 11 30 12 00
o zaman ben yaarın oglen 3 ten sonra onlıne ım konusuruz yarın rapor bitiyo iş başlıyor yaw
şu gezi işi yavaş yavaş şekilleniyor bence saati biraz erkene alsak diyorum
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
benim çıkmam lazım artık verilen karara uyarım görüşmek üzere iyi akşamlar herkese
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)