ok abi geliyoruz kahvaltı olayını iptal ettik cıkarken haber edin o halde
saati sen belirle 10 adet bilet var
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
tamam birkaç dakka sarka bilir
özgür siz çıktıktan sonra 1 saat kadar daha gezdim ondan sonra çıktım siz ne yaptınız
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Slm millet nası gidiyonuz bakiim fuarda bi görüşemedik ilk gün gittim ben aksam 7 ye kadar falan ordaydım Özgür kendine yeni bi telefon al kardeşim sende rahat et bizde rahat edelim
Erol abi sanada hayırlı olsun diğer sayfalara bakıyodum Çeyiz düzmeye başlamışsın işallah en kısa sürede motorunuda alırsın
ben aylak modlardayım iş aranıyom
Bu arada özgür kardeş inceledinmi skyteamları fuarda ? ? ?
Benim bi 10 gün içerisinde nakit beklentim var eğer onu alabilirsem bi motor alacam kendime işallah işler bu sefer ters gitmezde alırım motorumuuu
Neyse arkadaşlar abiler abalar kendinize ii bakın ciddi sağlam bi organizasyon olursa haberdar edin kalın sağlıcaklaaaaaa
bi daha son gün fuara gitmekmi töbe
fırat sponsor arayısındayım telefon için vodafone ile görüşüyorum
alıcam inşallah görüşmek üzere
işte geldim burdayım
abi son gün bidaha kesinlikle fuara gidilmez
motogp ye baya bi katılım olur herhalde erol abi tarih neydi acaba
22 nisan diye biliyorum yanıla bilirim %50 indirim varmış kaçırmayalım diyorum sen bi araştır istersen formda konusu vardı
Ana tribün: 90 YTL, 1. ve 8. tribün: 50 YTL, diğer tribünler: 25 YTL, açık alan: 10 YTL (Biletler 3 günlük kombine)
Bu arada, 15 Nisan'a kadar yüzde 50 indirimli kampanyalar da düzenleneceği vurgulandı.
Bu sezon yapılacak yarışta 250 cc kategorisinde Türkiye şampiyonu Sinan Sofuoğlu da mücadele edecek
Arkadaşlar herkese yeniden Merhaba!!!
Uzun zamandır forumda yoktum, sebebine gelince dizimden bir rahatsızlık geçirdim ama önemli bir problem değil.
Bu arada askerlik işlemlerimi yaptım ve Allah kısmet ederse 12 nisan gibi beirliğe teslim olucam. Dün Tuzlada AstTeğmenlik sınavına girdim yani 3 günlük askerim. Ama gideceğim yer, birlik ve uzun yada kısa olması p.tesi günü belli olacak
Sizlerle gitmeden buluşmak istiyorum h.sonu gündüz bir buluşma olursa çok sevinirim. Eğer görüşemezsek hakkınızı helal edin...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
mrb caglar özlettin kendini
öncelikle gecmiş olsun askerlik durumun hakkındada hayırlısı ile gider gelirsin inşallah bana uyar hafta sonu bi buluşma ayarayalım tabiki
görüşemesekte benden yana bi hak varsa helal olsun şimdiden
özgür moto gp ye gidiyormuyuz bu verdiğin fiyat indirimli fiyat mı
kaan gaziosmanpaşa sultançiftliği
Kaan kardeş sende Gop tan güseel güseel
Erol abi ben ilk gün gittim kimsecikler yoktu in cin scooter kullanıyodu
rahat rahat gezdim saatlerce.Bu arada beklediğim paranın meblağına göre alcağım makinede değişebilir
Eheheh asker arkadaş sana allah sabır versin banada kolaylık bu gün nufus dairesine gittim kimliğimi değiştirmek için asker kaçağı çıktım kayıtlarda halbuki 2010 a kadar tecilim var allahtan tecil kağıdı çıkarmıştım. halıcıoğluna gitcem birazdan bakalım nolcak işallah yaka paça götürmezler
Özgür kardeş yoldaş sana turkcelii sponsor yapalım vodafone daha yeni tam oturmadı turkcell de daha fazla para vardır
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)