abi görüşürüz
bu arada su linke bi bakın
http://www.googlebizelogoyapsana.com/
abi görüşürüz
bu arada su linke bi bakın
http://www.googlebizelogoyapsana.com/
bugun fuardaydım insan kaybediyor kendini cok guzel yaw. . .
ben yarinda ordayim 3.gun bide pazar
motociklet
bende
yarın sabah 10 da tekrar ordayım gelirgelmez standa geciorum ama o saatte kımse olmuo
özgür bende dün fuardaydık allah nasip ederse bugünde orda olacağım hadi hayırlısı
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bende fuardaydım fakat kimseyi tanımadığımdan yine solo takıldım
ama haksızlık etmek istemem eşim yanımdaydı...
Selam dostlarım..
İkinci carsı ıznımle sizlere zaman ayırabıldım.Benı unutmadınız umarım
Herkese çok çok selam.bir ay sonra geliyorum dağıtıma.. gezicez inş.
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
Askerlık süper be abi.. Kurban grubunun solisti ile aynı ranzayı paylaştım bş ay boyu.Benim için byük teselli oldu valla bi ay nası geçti anlamadım :D
Dağıtımıma az kaldı geldiğim yol kadar bi yol ufak bi gezi ayarlarız :D
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ayarlarız tabi tuqrul
erol abi birazdan bi açılışa gidiyorum yarın çengelköyde kahvaltı varmıs gidellimmi burcuda kurbiye getiriyormus
kahvaltı için sana akşam haber vereyim kurabiye ha oklalva yemiyelimde
özgür bugün mont kask ve bellik aldım
hayırlı olsun abi aksama dogru bizde ahmetle ugradık yarın geliyormusun kahvaltıya
kahvaltıda yokum yarın benim doğum günüm ancak fuara izin koparabildim
fuarda yarın kaçta buluşalım
bende gidiyorum fuara benide haberdar edin onceden malum kelebek adamiz tranwayla gelecez
motociklet
abi bende biraz gec kaldım galiba ama yola cıkıcam 13_14 gibi fuarda oluruz sanırım bilet ayırın
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)