görüşmek dieğiyle roadmaster
günaydın millet
günaydın özgür bugün redbul gösterisine gidiyorsun izlenimlerini paylaşırsın
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
günaydınlar herkeze , çalışanlara hayırlı işler..
ben geldim herkese selam...........
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
havalar artık düzeliyo arkadaşlar şöle hafta sonlarına kamplı geziler yapsak güzel güzel eylensek kaynaşsak ne dersiniz.
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Selamlar!
3 gündür yoktum fuar son gun olursa ve sabah erken gidersenız bende geliorum arkadaşlar
özgür fuar geleneği kolan benden
özgür redbul şovuna gittin mi nasıl geçti
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
roadmaster haklısın hafta sonları gezi yapmakta fayda var 8 nisanda edirneye gitme ihtimalim var gelmek isteyenler olursa gidebiliriz
eywallah öymen
erol abi arayan soran olmayınca bende gitmedim zaten tv den seyrettim cok kısa sürdü iyiki gitmemişim
motosiklet yok almak istediğim motosikletin sahibi işi yokuşa sürüyor makina olsaydı bende gelirdim edirneye bakalım hayırlısı
bakalım erol abi gidecegimiz kesinlik kazanırsa sanada bi scooter ayarlarız
bugün fuar biraz sakinken söyle bi göz attım diğer fuara göre oldukca iyi
erol abi aksam bakırköy tarafındayım müsaitsen buluşalım biletleri alıyım senden
özgür fuara gideceğinden haberim olsaydı bende gelirdim telefonuna cevap vermiyorsun
abi bizim telefon oalyını biliyorsun pek cekmiyor kafasına göre takılıyor bugün müsait olursan gideriz biletler için teşekkürler
özgür bir terslik olmassa işten 18;30 da çıkıyorum fuara gidicem müsaitsen orada buluşalım
özgür bakırköye gelemdim ama bu akşam 19.30 gibi fuardayız ( hanımla ) anlayacan sadece motorlara bakacağım gelirsen tanışırız sayende hem başka dostalarda ediniriz nedersin?
edirne ciğer iifikir
özgür telefonlaşırız...........
özgür 18:30 çıkıyorum fuarda görüşürüz
Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)