selamlar göztepeden berk ben hepinize sevgiler...
selamlar göztepeden berk ben hepinize sevgiler...
Rüzgar gibi geçti
kozyatağından kemal herkese merhaba
Arkadaşlar 31 Temmuz sabahı Yenikapıdan Bandırmaya feribotla geçip Ayvalık'a akşam saat 18:30'da oradan da yine feribotla Midilliye geçeceğiz. O gece ve ertesi gece Blue Sea otelinde kalıp (gecelik 75 euro ancak isteyen başka yerde de kalabilir), 1 Ağustos'ta adayı gezeceğiz. 2 Ağustos sabahı 08:00'de yine tekneyle dönüp doğrudan Bandırma'dan feribotla olacak şekilde İstanbul'a devam edeceğiz. Katılmak isteyen olursa memnun oluruz.
rodaaaj rodaaaajjLincoln adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar İstanbulda yaşayan bir zat olarak, İstinye deyim blg.
[B][COLOR="Red"]Ülkemizin eğitimli insanlara ihtiyacı var. Lütfen ilk öğretimi destekleyelim[/COLOR][/B].
Bende bende bendeeeee Göztepe'den
İstinye 'deyim.
[B][COLOR="Red"]Ülkemizin eğitimli insanlara ihtiyacı var. Lütfen ilk öğretimi destekleyelim[/COLOR][/B].
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
selam arkadaşlar bende bahçelievler ve bakırköy den
arkadaşlar yukarda bulunan linke tıklayarak bizlere katılmanız bizi ve ziyaret yerimizdeki insanları çok mutlu edecektir emin olabilirsiniz....
bende burdayım arkdaşlar huoppp unutmayın beni
merter-tozkoparan
Sessiz ve derinden ....
he ya kocaman istanbul mt var ama tık yok
olanlar buyrun pazar günü
23temmuz darülaceze ziyaretine
bende varım gaziosman paşadan banada haber verin arkadaşlarr yoksa
Selam orada kalabileceğim daha ucuz pansiyon gibi birşey varsa gelmek isterim, malum öğrenciyiz para sıkıntımız var.Lincoln adlı üyeden alıntı
google'dan lesvos diye ararsan değişik fiyatlarda yerler bulabilirsin ancak 1 günlüğüne bile olsa yurtdışına çıkmanın asıl maliyetleri pasaport vize triptik ehliyet sigorta 1000 YTL'yi geçiyor
ben
ben çapadan pardon unutmuşum
herkese selam istanbula tatile geldim ve geziyorum sizlerle tanısmayı cok isterdim ama motosikletim yok malesef burda ve istanbulu iyi bilmediğim için malesef iş yaş
hepinize iyi eğlenceler.....
M.Batuhan [MT-SİVAS]
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
selam arkadaşlar GAZİOSMANPAŞA dan MT İSTANBUL a selamlar hertürlü sosyal aktiviteye katılabilirim.
ayrıca darülaceze ziyaretine katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
bende burdayım istanbul kağıthane
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
ben yeniyim arkadaşlar ama şunu gördüm... pazar günü bi organizasyon düzenlendi.. darulaceze ve taksim turu falan yaptık.. ama inanın topu topu 50 kişi geldi.. istanbuldan bu kadar mı mt ci çıktı.. lütfen az daha gayret gösterelim bu organizasyonlara katılma konusunda..
gelmişmiydin sende darulacezeye bakiim...elay adlı üyeden alıntı
to be or too be
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)