6-9 ağustosta Balıkesir'de motosiklet Festivali var. motovento nun tırı alana geldi bile. bekleriz efenim ;)
:( Balikesire gelmeyi cok istemistim... ama maalesef benim yaz okulu isleri cok karistirdi... Pamukkale ccc feste katilacagim rezervasyonumu yaptirdim artik cadir icin...6,7,8,9 Agustosta festival... sansa bak, vakit imkan olsa hic biri kacmaz...
yolunuzun üstü, ugrayin bi kahvemizi için ;)
Arkadaşlar yarın Eşme Sahil'e çaya gidiyoruz. Orası kafamıza yatmazsa Sapanca Göl kenarına da geçebiliriz.
İzmit'te saat 19:00'da Koçtaş Yahya Kaptan'dan teker döner. +5-10 dakika gecikme olabilir.
CC/marka/model sınırlaması yoktur.
80-90 stabil gideceğiz.
Evrak eksiğinizin olmaması kafidir.
30 ağustosta izmit perşembe pazarinda saat 18:30 da zafer bayrami korteji yapilacaktir. Bütün motor severleri ve araba ile katilmak isteyenleri bekleriz.
Merhaba arkadaslar regal raptor 250klasik kullanicisiyim. Yedek parca konusunda sikinti cekiyorum var mi yardimci olaabilecek. Ayrica gezi ve turlara da katilabilirim.
Çok yakın zamanda çayınızı içmeye gelcem Kocaeli MT
~Zonguldak MT
Bende İzmitten Ali Taşcı. Herkese selam olsun.
Kocaeli'de ki arkadaşlar selamlar. Forumu takip ederdim ama ben de artık paylaşıma katılayım dedim. Önümüzde güzel havalar var. Bu havaları değerlendirecek bir plan var mı? Yoksa düzenlense son son bir gezilse güzel olur. Hatta benim yerim müsait burada buluşup semaverde çay içip ondan sonra geziye çıkabiliriz. Fİkirlerinizi bekliyorum
Merhaba, benden de selam olsun yeni başlayan bir kardeşiniz olarak Honda cbf 150 motorumu ihtiyaç duyduğumda güvenle götürebileceğim servis tavsiyeside almak isterim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)