Eskindene hatırlıyorum organize vardı.
Eskindene hatırlıyorum organize vardı.
2006 MONERO ANGEL 150/2013 ARORA KARTAL 100/2013 MONDİAL 100 MG PRİNCE/2014 BAJAJ BOXER BM 150
Değirmendere sahilde cafeler dizili idi sanirim,en son geçen sene oturmuştum bir kafede.. Motorlar neredeyse oraya doğru yöneliriz ))
Ben şu an motosikleti bıraktım ama D.Dere tarafında organizasyon olursa seve seve katılırım.
Gezinizi gördüm,çok güzel olmuş. Bekleriz her zaman.
Yalı Cami tarafında bizim çay içtiğimiz yer. O dizili kafelerden biraz uzak.
Ben merkezdeyim, bilmem ki oraları.
Uğur kardeşim seninlede buluşamadık bayadır , özledim valla seni . En yakın zamanda yanına gelip çayını içmeye geleceğim kısmet olursa .
Oluroyle izmit merkezdeyseniz D.dereye yaklaşık 19-20 km var . Sizde bu arada hangi motosikler vardı acaba ?
Oluroyle merkez derken?
Burak ben cikamiyorum gel beklerim =]
iyiki çıkmamışsınız
Bende bugün geldim Kocaeli'ne , D.dere tarafından etrafı araç içinden seyrederken iki sevgili sahil kenarında yürümek için direniyorlardı
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Bizimde yarın dersler başlıyor,üniversite yolları göründü..
Hava şartlarından dolayı motoru burada bırakacağım içim buruk gönlüm yaralı
XV
dün termal de kopmuş dallardan ağaçlardan. yola fırlayan plastik çöp kutularından zor kurtulduk çok eğlencelidi. Önüme firlayan çöp kutusu videosu yakında burada :D
Motorsikletim yok(gecen yaz sattık)ama bende buralardayım arkadaşlar tanışmak dileği ile gökhan
pazar günü serseri çöp kutusu şenliği...
Kameraman Cevat kelle is başında
selamlar arkadaşlar değirmen derede hangi kafe isim alalım biz face ci olduk çıktık ondandır buralara gelmeyişimiz. ara ara bakıp sizi okuyoz okadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:52 ----------
dostum uğur bana çay varmı (şakir e çay yok )
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)