Serkan sen geldin mi yurt disindan igecen aksam nostaljinin önünde beyaz CB duruyordu
Gölcükten önder 250 mct kullaniyorum. herkeze selamlar.
arkadaşlar merhaba;kocaeli merkezde olan yada benim gibi hemen hemen her akşam izmite gelen bu işe gönül vermiş ekipman için bana yardımcı olup fikir verebilecek oturup konuşup bir çay içebileceğim biri varsa bana dönerse ben onu bulurum yer farketmez yanınada gelebilirim.aeo
Eğer isterseniz yarın aksam (cuma) akşamı bir yerde buluşma düzenleyip tanısabiliriz arkadaşlar herkese uyanacak ortak bir nokta belirleyip.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
biz değirmendere tarafında 4 kisiyiz: Ugurak, baysamin, alial, birde ben onlarında işleri yoksa yarın toplanabiliriz.
Evet geldim benden baska kimse cb çekemez oraya çizerler )
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------
Kocaelide fiyatlar pahali,çeşit az.. istanbuldan almak daha mantikli. Uygun fiyatli ekipman satan arkadasim var istanbulda, istersen magaza adresini verebilirim
Değerli arkadaşlar 2013 YAMAHA YBR 125 ESD 8300km.'de motorum satılıktır. MT'de motor arayan arkadaşlara duyurulur.
Sahibinden.com'da ilan no : 159716583
Herkese iyi geceler. Bugün sabah direksiyon sınavını kusursuz atlatmış bulunuyorum. 1 haftaya inşallah ehliyet elimde olacak. Motoru aldım, şirkete getirttim oralarda takılıyorum ama adam akıllı elden geçirmem gerekiyor. Bu motoran markasının servisi şişman motor olarak gözüküyor. Daha önce aksesuar bakarken gitmiştim, açıkçası sofuoğlundan çıkıp oraya gitmek ilgi delisi yapmıştı beni ama asıl sormak istediğim servisi ustası nasıldır ? Bildiğim kadar yamaha servisi de. Daha önceden deneyenlerden ricam nasıllardır ?
Veya izmit veya körfez taraflarından önerebileceğiniz sağlam usta varmıdır ?
Yani özellikle şu diyemem. Baştan aşağı elden geçecek. Aslında tam nesi var bilmiyorum. Mesela 4. vites bazen boşa düşüyor. Arka teker rulmanı sanki boşlamış. Zincir sürekli atıyordu, değişse iyi olacak vs..
..::: Seat Leon FR 1.4 Tsi ..::.. Emotion Kırmızı :::..
Merhaba Arkadaşlar... Eğer bu hobiyi yalnız yaşamak istemiyorsanız etkinlik için bana ulaşın. Bu sene olmadı ama büyük ihtimalle seneye Kocaeli'de Festival Düzenleyeceğiz. Bu seneyi kendi aramızda partiler ve toplantılarla geçireceğiz.
slm kocaeli aranızdayım ama motorum yok
ybr125 ve cbf150 arasinda kaldim bana yardım edin
mrb arkadaşlar havlar çok güzel biz 3 kişilik grubuz yakın zamanda tanışma tur etkinlik bişeyler varmıdır acaba....???
OMerhaba hocam bizde değirmendere de 3 kişiyiz ben ugurak birde alial var karamurselde baysamin var. Her aksam yada 2 3 akşamda bir kisa da olsa kesin buluşup bir tur atip cay çorba birşeyler yapiyoruz. Siz nerede siniz ortak bir gün belirleyip gorusebiliriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
Yada yalovada 3 kişi daha var bizim kafadan onlarla birşeyler yapıyoruz ya biz gidiyoruz ya onlar geliyor...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)