Hayırlı olsun Berkay bekledim sizi dün akşam. Havalar Isınınca toplanalım bende ateşide yakarız ;)
Ne yaptilar sana berkay? Bana da bakimda epey bi gecirmeye calistilar ama itiraz ile ucundan dondum 12 bin bakimi hersey dahil 100-120 tl dediler ben yagi kendim aldim gittim 160 tl fiyat cikardilar bir baktim zincir temizlemeye 30 kusur tl yazmislar şok oldum. Allahin izniyle son gidisimdir.bundan sonra daha once yaptiim gibi istanbul kartal konşuk motora devam..
Dostum izmitte sofuoglu motor var honda yetkili servisi. Ben gecen yil cbf 150 ye bakim yaptirdigimda yag parasi + 20 lira iscilik aliyordu. 160 lira nasil bir fiyattir 125 cc makina icin anlamis degilim.
Gittim ellerinde 1 tane kırmızı cbf 150 kalmıştı o gece de zam geldi motora maili ben ordayken açtılar.
Ellerinde olduğu için eski fiyattan oky dediler.Motor 5250 TL + full aksesuar + plaka vs onlardan düz 6000 liraya kredi kartına 9 taksitle anlaştık. Kırmızı pek içime sinmedi babamda kredi kartının 1 gün sonra dönecek dedi. Biz 1 gün müddet istedik adamlardan ertesi akşam gelicez diye ayrıldık.
Ertesi gün karar verdim alalım diye öğlen aradım dedim satmayın motoru gelicez tamam dediler.
Gittik akşam motor duruyor çok güzel. Biraz netten araştırdım aksesuarlar pahalı geldi, ruhsat plaka işlerini de babam ben yaparım dedi. biz çıplak motoru alıcaz dedik ona da tamam dediler. İşlemler yapılıyor. Kredi kartını cekecek 360 lira vade farkı var dedi eee dün akşam anlaştık dün akşam yokmuydu vade farkı az birşey de 5250 lira yerine 5610 lira olacak.Yok dedi öle dedi böle dedi. Bende almadım.
Sen 1 gece önce anlaş ertesi gün git 360 lira gömmeye çalışsınsınlar bizde parayı kolay kazanmıyoruz bitarafımızdan ter akıyo 360 lira az para mı.
Çok mutlu olmuştum böyle bir yer açıldığı için ama malesef buda fos çıktı. Esnaf müşteri kazanma bu olmamalı sen koca hondasın 1 üründe zarar etsen hiç bişi olmaz ama 1 gece önce başka 1 gün sonra başka konuşuyorsan o senin ayıbındır.
Hee vardır bir hayır iyiki almamışım ne oldu Soğuoğlu yeni fiyata siyah getirdi 9 taksite de böldü Vade farksız mis gibi oldu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------
sağol mert abi havalar düzelsin yol yapalım eski günlerde ki gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
Hocam bildiğim kadarı ile sofuoğlu honda yetkili sevisi değil
http://honda.com.tr/motosiklet/bayiler
ili girerseniz hondanın sitesinde tek yetkili satıcı ve bayi Haldız gözüküyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------
Şuan motorumun en sıkıcı dönemindeyim abi rodaj. uzun yola cıkamıyorum. zaten havalarda malum rodaj bitsin uğurla ilk işimiz size gelmek.
Yapalım bir şeyler...! Bende koptum uzun zamandır takılmıyordum yapalım bir şeyler.
Yapalım uğurcum...
Havalar ısınsın yeterki iznik yaparız hatta.Orada bi güzel gezer köfteci yusufta köftelerimizi yeriz...Hatta yolu uzatmak isterseniz mekece pamukova sakarya izmit yaparız.
Sen nerelerdesin bakiyim,hiç ses soluk vermez oldun sakarya festivalinde sonra...
Ybr duruyormu,değştirdinmi.
berkay kardeşim bak ben burada 2006'dan beri varım kocaeli MT'nin ilk topici acıldığında bende vardım ilk sayfalara bakarsan görürsün artı mevzuda gecen konuda CBF ile ilgili benimle konuşmuştun Kredi kartını cekecek 360 lira vade farkı ne benim cebime giriyor nede şirketin her bayinin veya firmanın bankalarla anlaşması yada kurumsal alışverişi farklıdır günlük oranları yada kampanyaları değiştirmede bütün hak bankanındır 360 lira fark için belirtilen fark kimse kimseye atlamaya yada bir başka bişeye calışmaz o gördüğün bayide 50 kişi ekmek yiyor Esnaf müşteri kazanma bu olmamalı sen koca hondasın 1 üründe zarar etsen hiç bişi olmaz ama 1 gece önce başka 1 gün sonra başka konuşuyorsan o senin ayıbındır. diyorsun ya okadar işçiden ya bir kişi zarar etse yada başka bişey olsa bu nasıl olur bencil düşünme senden daha zor şartlarda para kazananlarda var orada..ben sana şimdi burada satıcı olarak değil 15 yıldır ailem dahil tüm akrabam vs Vs motosiklet kullanıcısı olarak yazıyorum bugüne kadar ufak cc'den vfr'sinden tut varadero'suna 600rr'ın 600F'ine honda hariç bir cok motor sahibi oldum vede izmit'Te bir tek kişiye ne bakım nede başka bişey yaptırmısımdır bende gittiğim yerde saygı görmek isterim 3 kuruş fazla veririm adam gibi hizmet alırım abi bizim motor noldu parça geldi mi dur tezgahta bi mondial var seninkini sonra alıcam vs gibi lafları duymamak yada motorumu satarken al bu anes'in yada mototal bakımlı diyip faturasını cıkarıp göğüsümü gere gere malımı satmışımdır oyüzden hep istanbulda bakımlarımı yada alışverişimi yapmışımıdır ama şimdi kalkıpta o firma kazıkcı bu firma bilmem ney şöyle böyle dememişimdir..
Haldız'a gelince ben orası acıldıqında yetkili bayii olduqundan dolayı işlerimi bakımlarımı herşeyimii orda yaptırdım büyük motorumun hiç bir sorun yaşamadım da parça lazım oldu sipariş verdim geldi telefonla aradılar bakım zamanı geldiğinde randevu aldım kahvemi içerken bakımımı yaptılar bakımdan cıktım honda türkiyeden ve servisten aradılar memlunmusunuz diye üçretsiz güvenli sürüş eğitimine etrafımdaki kuzenimi vs gönderdiler 600F gidon vidasını orjinal istedim fabrikada yoktu belcika'dan sipariş edildi 20gün dediler dedikleri günde geldi.. Kii şayet burası yıllardı izmitin tek honda otomobil bayi bunlar motosiklet hizmetine geçeli bir yıl bile olmadı sence yıllardır otomobile hizmet vermiş bi şirket motosiklet sektörüne yeni geçiş yapmışsa ilk başlarda ufak tefek iletişim kopukluğu yada serviste sıkıntılar olmaz mı elbet olur (o motosikletine zincir bakımı yani komple bir tüp würth temizleyici ile yapıldı mı 30 lira alınması normal zaten piyada muadili ürünler zaten ipone motul o para.. ilk zamanlar bunlarla ilgili sıkıntılar yaşamışlar müşterilerle şimdi ise zircir temizleme bakımını müşterinin isteğine göre yapılıyor)
neyse ben HONDA Haldız'a motosiklet satış danışmanlığına başlıyalı 2 ay oldu sırf motosikleti sevdiğimden yıllardır calıştığım işimden istifa edip motosiklet sektörünün hepten içinde olmak istediğimden, bu işten bu mutlu olduqum için geldim honda'ya oranın müşterisiyken çalışan biri oldum yani o yüzden sana calışan yada bir başka bişey olarak değil motosiklette gönül vermiş olarak biri olarak yazdım bunları benim kapım herkese acık....
Cokta aşalayıcı itamlarından dolayı bende buraya dostlarımı çağırmak için yazdığım başlığın altına böyle bişey gördüğümden dolayı utandım sen gel ilk 1000 bakımını ben cebimden kendi maaşımdan yaptırıcam ücretsiz honda haldız'a dediğin laflar için değil ama benim hoş görümü kırdığın için ;)
Benim size kişisel olarak yazdığım bir şey yok ve olamaz da. Sonuçta hepimiz çalışanız bir yerlerde. Sizde orda çalışansınız orda olması gerekeni yapıyorsunuz. Benim sinirimi bozan tek şey anlaşma yapılmanın üzerine böyle bir değişikliğin yapılması. Tamam 50 kişi ekmek yiyor onlara da lafım yok ama yine lafımın arkasındayım eğer bir fiyat anlaşıldıysa doğru yada hatayla ondan dönülmesi bana her türlü ters geliyor. öyle ya da böyle.
Ne güzel demişsiniz ne çalışan olarak nede başka bir şey ben bu yazıyı size motosiklet kullanan birisi olarak yazıyorum diye bende aynı şekilde cevap veriyorum. Bnde motosiklet kullanan biri olarak sitemim size değil Honda haldıza.
Sizin hoş görünüzü kıracak bir şey yaptığıma inanmıyorum sonuçta siz motosiklet sever olarak yazdınız Haldız çalışanı olarak değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
Madem siz bana motosiklet kullanıcısı biri olarak yazıyorsunuz aynısı size olsa tepkiniz ne olurdu. Madem Haldız da çalışan biri olarak konuşmuyoruz şu anda. A B C firmasından A B C ürünü için aynı şekilde bir fiyatta anlaşıp 1 gün sonra gittiğinizde böyle bir şeyle karşılaşsanız sizin tepkiniz nasıl olurdu??
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
Bu arada buradaki arkadaşlar az çok tanir beni kimseyi ne kirmak isterim ne üzmek. Dediğim gibi size kişisel olarak hic bir sözde bulunmadim bulunmam da. İstemeden kirdiysam da affola...
Yapalım ilk fırsatta havalar düzelsin benim ekipmanlar iflas etti yeni mont eldiven kask vs lazım hep
Abi hafta sonu hava güzel olursa bi iznik yapalım hep beraber
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
Cumartesi hava açık 15 derece gösteriyor haydiin izniğe gelmeye kalmasın o zaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Haydi o zaman hafta sonu iznik yolcusu kalmasın eski günlerdeki gibi Kocaeli ve yalova MT olarak. mevlüt abi emre ile erdem abi sende abi ayarla onlar bizde bi uğur var mert abi de gelir. karamürselde buluşup izniğe gidelim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)