bugün itibarı ile burak hocamın yamaha sı ARTIK BENİMDİR
ÇARŞAMBA TATLI VAR GELMEYEN PİŞMAN OLUR SÖYLEMESİ
bugün itibarı ile burak hocamın yamaha sı ARTIK BENİMDİR
ÇARŞAMBA TATLI VAR GELMEYEN PİŞMAN OLUR SÖYLEMESİ
burak hocamla gittiğimiz düğünden
motorcular gene coşuyor
dün akşam gene iyi gezdiniz kocaeli mt
bide siz sahilden geçtikten sonra yağmur yağmayaydı iyidi mangal söndü anasını satim
tabi yağmur dinince gene yaktım orası ayrı..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
s.a arkadaşlar kartepeden ismim talha 3 seneden beri motor kullanıyorum burayada üyeyim devamlı nette oldugum halde burada takılmıyorum aranıza katılmanın zamanı geldi gecti die düşünüyorum en yakın zamanda görüşmek dileğiyle
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Vaay, fotoğrafı ben yokken çekilmişsiniz :(
Bu arada gerçekten dönmüyorum
TİKA'da işe başlıyorum.
Pazar günü Kocaeli'ye dönüp eşyalarımı toparlayacağım. Pazartesi de şu anki iş yerimden istifa edip ayrılacağım.
Salı ya da Çarşamba günü işe başlıyorum.
Benden kurtuldunuz yani Ama bu haberi alınca üzülenler de oldu! Sevenlerim de varmış yani ;)
Artık Cumartesi ve Pazar günleri ile resmi tatil günleri iş yok. Süper!
Yeni değil bu yalnızlık . . .
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
Arkadaşlar tebrikleriniz için teşekkür ederim.
Bi Mert Ezer de ben oldum. TİKA 36 ülkeyle iş birliği yapıyor. Zaman zaman yurtdışı görevleri de oluyormuş.
Pazar akşamı müsait olan arkadaşlar varsa görüşmek ve vedalaşmak isterim . . .
slm arkadaşlar ben cenk 2 senedir motor kullanıcısıyım organizasyonlarınıza katılmak istiyorum...görüşmek üzere
Abi sen kartepenin neresindensiz?
---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:29 ----------
Arkadaşlar size bir şey danışacağım;İzmit'te bildiğiniz uygun fiyata motosiklet aksesuarı satan bir yer var mı?
1,5 senden beri motor kullanıyorum ne delikanlı bir motor ustası ne de aksesuarcı bulabildim.Herkes kazıklama peşinde.
Teşekkür ederim.
Buradaki arkadaşlar toplantılara katılıyor mu? yoksa sadece buraya yazıp kaçıyor mu her çarşamba 6.30 bulvarda arkadaşlar.(kawasaki nin tam karşısındaki kafede)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)