Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kocaeli - MT]

REKLAM ALANI
    drgon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    Bugün geldim erkenden bekledim baya ama gelen giden olmadı napalım derse gitmem gerekiyordu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -CBX250- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address 110
    Alıntı xismailaydin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet için arayan soran yok.

Ben de motosiklete Pirelli Diablo Rosso II lastik siparişi verdim. Yarın teslim alacağım.

Daha da satmam motosikleti.

İlan kalsın, annemi kandırırım
    Güzel lastik, satılmaması sevindirici. Artık daha bakımlı Bi cbr'a daha keyifle binersin iyi olmuş iyi..

xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı drgon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün geldim erkenden bekledim baya ama gelen giden olmadı napalım derse gitmem gerekiyordu
    Aynen, haberini aldık. Valla çok erken gitmişsin oralara. Ben 19:05'te işten çıktım. Düşün artık ;)
    Yeni değil bu yalnızlık . . .

bu sigorta işini hala halledemedim ben istanbul plaka diye yüksek çıkıyor motoru alalı bir ay olmadı plakayı değiştirme şansım varmıdır bide ne kadara patlar bu bana bilginiz varmı bu işlemlerle ilgili

speedtime41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX9R
    S.a Arkadaşlar Hayırlı Geceler Sizlerle Tanışmak İstiyorum Nerede nezaman buluşuyorsunuz sistem nasıl çalışıyor nerden haberleşiyorsunuz bilmiyorum eger aranıza kabul ederseniz sevinirim ben İzmit/ Kuruçeşmede Oturuyorum Adım Ugur Aşık face uzerinde sayfa varmı yada grup yoksa bu site üzerindenmi haberleşiliyor ?

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı gürkanatik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu sigorta işini hala halledemedim ben istanbul plaka diye yüksek çıkıyor motoru alalı bir ay olmadı plakayı değiştirme şansım varmıdır bide ne kadara patlar bu bana bilginiz varmı bu işlemlerle ilgili
    Bildigim kadari ile artik ikamet adresin gecerli plakanin kac oldugu onemsiz. Yaşin ve kaza kaydina gore fiyat cikiyor. Bol bol gezmelisin. Bana 350 diyen de oldu 280 diuende oldu ama ben 60 kusur liraya mi ne yaptirdim yani tutturabildiklerine..

MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    Degistirebiliyorsun 100 tl ye yakin tutar
    Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motor 2.el ise noter satışında soruyorlar plaka değişikliğini. 34 plaka ise yaşında genç ise fazla ücret doğal. En az 150 çıkar 34 plakaya.

Sigorta çok önemli,çevirmede acımıyor polisler.

Motosikleti
    V-Strom DL 650
    Alıntı speedtime41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.a Arkadaşlar Hayırlı Geceler Sizlerle Tanışmak İstiyorum Nerede nezaman buluşuyorsunuz sistem nasıl çalışıyor nerden haberleşiyorsunuz bilmiyorum eger aranıza kabul ederseniz sevinirim ben İzmit/ Kuruçeşmede Oturuyorum Adım Ugur Aşık face uzerinde sayfa varmı yada grup yoksa bu site üzerindenmi haberleşiliyor ?
    Hoşgeldin.. Çarşamba akşamları saat 18:30 'da bulvar'da metin abinin kafesinde buluşuyoruz. Dükkanın önünde motorları görürsün,

Baklavanı alıp gelebilirsin
    speedtime41 bunu beğendi.
    Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.

mrt89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yzf r125
    Uc hafta sonra hamama gidelim. Sonra oto yikamaya. Onlar da yikansin derim

lone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R
    Beyler bu akşam saat 9.30da yenicumanın arkasındaki americanlifeta toplanıcaz. ordan acısuya geçip nargile muhabbet falan filan... gelmek isteyen olursa seviniriz... şu kaynaşmak tanışmak isteyen arkadaşlar nerde??? şimdiden bir 7-8 kişi olduk...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı MBHoro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin.. Çarşamba akşamları saat 18:30 'da bulvar'da metin abinin kafesinde buluşuyoruz. Dükkanın önünde motorları görürsün,

Baklavanı alıp gelebilirsin
    Dünkü baklava iyiydi. Cbf sağolsun

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Emrah için ne yapıyoruz gençlik,

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:27 ----------

kimse okumadı mı mesajı yahuu

---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 19:57 ----------

neyse arkadaşlar burdan cevap gelmesi uzun sürüdüğü için, toplanmalarımızı güncel yazılarımızı derdimizi sevincimizi, sanal ortam dışında gerçek hayata geçirmek için hemde daha sıkı bir kocaeli mt oluşturmak için https://www.facebook.com/groups/kocaelimt/ adresinden konuşalım. sevgilerle

---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 20:11 ----------

alooo nerdesiniz kocali mt

Motosikleti
    V-Strom DL 650
    Burdayiz. Sende bi alemsin koray aylarca tek satir yazmazsin kocaeli sayfasina birsey yazmissin dakkasina firca atiyorsun

Emrah in vefati 25 agustostu sanirim. Yine ugur ayarlar degirmendere camisini gecen seneki gibi mevlut okuturuz. Ugur halledermisin ?

Motosikleti
    V-Strom DL 650
    beyler cumartesi ve pazar kocaeli ve sakarya 'da yağmur olabilir.. festivale gideceklerin bilgisi olsun.

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı MBHoro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burdayiz. Sende bi alemsin koray aylarca tek satir yazmazsin kocaeli sayfasina birsey yazmissin dakkasina firca atiyorsun

Emrah in vefati 25 agustostu sanirim. Yine ugur ayarlar degirmendere camisini gecen seneki gibi mevlut okuturuz. Ugur halledermisin ?
    neden yazmazsın diye sormadan, beni yumruk delisi yaptın abi..
    MBHoro bunu beğendi.

Motosikleti
    V-Strom DL 650
    Neden yazmazsin? Bir yanlis mi yaptik?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Yok mu festivale giden?
    speedtime41 bunu beğendi.

soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Selam güzel insanlar son 1 ayım 1 ay sonra yanınızdayım 17 Eylül sabah da 9 cıkıcam burdan bir aksilik olmazsa. Geliyorum bekleyin beni Artçı kim alır beni :D :D. onuda bir açıklığa kavuşturalım. yol deneyimim var sürücü ile birlikte itina ile virajlara yatarım :D :D. Bir yaramazlık sıkıntı yok umarım?

Burak Abi malesef telefon yok önceden Er Gazinosunda Görevliydim orada dahili numara vardı ama şimdi ayrıldım o görev yerinden Valizhaneye geçtim. Oranın dahili numarası yok hatta o binada tel bile yok malesef olanı da çalıyorlar zaten :D

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı soa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam güzel insanlar son 1 ayım 1 ay sonra yanınızdayım 17 Eylül sabah da 9 cıkıcam burdan bir aksilik olmazsa. Geliyorum bekleyin beni Artçı kim alır beni :D :D. onuda bir açıklığa kavuşturalım. yol deneyimim var sürücü ile birlikte itina ile virajlara yatarım :D :D. Bir yaramazlık sıkıntı yok umarım?

Burak Abi malesef telefon yok önceden Er Gazinosunda Görevliydim orada dahili numara vardı ama şimdi ayrıldım o görev yerinden Valizhaneye geçtim. Oranın dahili numarası yok hatta o binada tel bile yok malesef olanı da çalıyorlar zaten :D
    Bitti kardesim az kaldı az

Mert Ezer'le gidiyoruz festivale katılmak isteyen olursa bekleriz.

0 555 562 68 44 numaram. Sms cekin,geri donerim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler