çalışır öderiz ya dert değil ama dönüşte plakayı kapatıcam
HDI sigorta en uygunu idi benim araştırdıklarım arasında.
şuan en uygun halk sigorta çıktı 312 2 sene önce 50 liraya yaptırıyorduk felaket olmuş fiyatlar yaş 23 bununda etkisi var tabi fiyatta şu körfez sigortaya bir sorucam onlar ne diyecek bakalım
bildiiniz motor sigortasımı<* can yaptrdı geçen 23 yaşında 150 tuttu... keleşler sigortaya bi sor... american life ın altında
Beyler bugün Çarşamba. Toplantı var mı toplantı?
artık şu sorudan da sıkıldım ha, topplantı var mı? var tabiki
ha gelmeyen arkadaşlara hatırlatalım toplantılarımız ücretsiz gelirseniz para falan almıyoruz...
Arkadaşlar bayramın 1. , 2. günü hariç Yalova Karamürsel Kocaeli üçlüsünde etkinlik çay partisi olursa katılırım..;)
SAYGI-SEVGİ-HOŞGÖRÜ
arkadaşlar hazır hatunu çoluğu çocuğu köye yollamışken bayramda denize girebileceğim yerler varmı izmitte ?
karamürsel halk plajına gidiyorum. biraz kirli olsada idare ediyor. denize girmek için başka yer varmı izmitte ?
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Hayırlı olsun taş gibi motor bunlar,biraz titrer ama emsallerine göre iyi kaçar. Titremeyi sorun etmezsen fiyatına göre şahane motordur.
Hoşgeldin.
Gölcük'te,Ziraat Bankası'nın yanındaki sigortacıdan yaptırıyorum genelede.
3 ay önce 90 tl'ye yaptırdım. İyi araştırmak lazım fiyatı.
Abi Kaytazdere'de Saral Kent denilen bi yer var. Karamürsel'e nazaran daha iyidir.
Bu arada sen yağı nerden alıyorsun abi. Ben Gölcük'te Castrol'un istediğim hiçbir yağını bulamıyorum. Motor servisleride açık yağı dayıyorlar kaliteli yağ diye... Senin Sanayi'de önereceğin bir yer var mı? Fiyat önemli değil yeterki aradıgımızı bulalım.
sağolasın uğur. araştırayım saralkenti
ben artık yağ almıyorum. artık araba yağı kullanıyorum motora. yani boş şişelerin diplerinde yağları toplayıp onu koyuyorum.
sen sanayiden alabilirsin yağı. ama motosiklet yağı pek bulunmayabilir.
sanayi girişte anlılar yağ var. onda motul castrol gayet kaliteli yağlar var. fiyatları normal.
yukarıda bülbüloğlu büfenin yanında yaşaa petrol var. ondada valvoline var. onun hemen 2 altında castrol satıcısı var. ondada power1 ve actevo var. 10-40 power1 enson 25tl idi.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
TÜM KOCAELİ MT AİLESİNİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR DAHA NICE BAYRAMLARA ERMENIZI TEMENNI EDERIM....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Tüm Kocaeli MT'nin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Sevdiklerinizle baklava tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle...
Merhaba arkadaşlar,
bu motoru; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-acil-fiyat-dustu-bu-temizlikte-bu-fiyata-baska-bulamazsiniz-132765118/detay/ bilen,tanıyan dürüst yorum yapacak varmıdır acaba.Ben şehir dışından geleceğim.gölcükte alırken göstermek için bu motordan anlayan usta tavsiyeniz varmıdır.şimdiden yardımlarınızı bekliyor,herkezin bayramını kutluyorum
Arkadaşlar ramazan etkinliği var mı, bayramlaşma çay içme tarzında..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)