tamam İsmail sen yeterki gelicem de biz 5ten sonra takılır sen işten çıkınca gideriz olmaz mı?? Burak reis senide bekleriz öncü lazım bize...
Arkadaşlar herkese merhaba
Ne çektim?
Tamam, öyleyse organize edebiliriz ;) Hatta o gün izin alır 18:00'de çıkarım işten.
Ama gideceğimiz yeri filan belirlememiz lazım. İftar yapacağımız yerin menüsü, fiyatları vs. sürpriz olmasın sonra.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------
Merhaba Osiman ;)
Yeni değil bu yalnızlık . . .
hem cumartesi, hem akşam, hem hanımı bırakacağım, hem istanbul'a gideceğim ilahi serdar çok şakacısın
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------
Osman tekrar hoşgeldin, çarşambaları akşam toplanıyoruz gelebilirsin.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Tabi katılmak çok isterim cumartesi motorum gelsin gerçi benim motor sizin aranızda kaybolacaktır ama
Tamam İsmail güzel bir mekan buluruz... arkadaşa sorarım kadıköyde nihata haber versene Dambıl semih sende gelicen mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
Ya Horozoğlu nolcak bi cumartesinide bize ayırsan
Maaşı ayın 5'inde alıyoruz Serdar hocam.
Bu arada bunlar benim son gezilerim olabilir.
Kardeşimle anlaşamadığımız için aile meclisi motosikleti satmamız yönünde karar çıkardı. Motosikleti satıp kardeşimin 1.500 TL'sini vereceğim. Kalanın bir kısmıyla krediyi kapatırım. Krediden sonra bana kalan 1.500 TL gibi bir rakam olacak sanırsam. O parayla da motosikleti geçtim bisiklet bile alamam.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Hmm anladım maaşı 5inde alıyosunuz... ismailcim sen yanımızda sür yeter ;) biz maaşı 1inde almış oluyoruz...
son gezilerinse tadını çıkaralım. yalnız üzüldüm gerçekten motoru sattığına eminim sende üzülmüşsündür. en kısa zamanda daha iyisini aırsın umarım...
Bir gün 4 tekere binmek istersem ikinci bir motorsiklet alırım...
Tabii ki çok üzüldüm. Hala da üzgünüm. Hayatımda tek mutlu olduğum şeyden vaz geçmek zorunda kalıyorum.
Hatta üzüntüden bugün servis arabasıyla adamın birinin kapısını göçerttim. (Yağmurda geri geri çıkarken adamın arabaya girdim :S)
Ben marka takıntısı yapan biri değilim zaten ama bu saatten sonra kalbur altı markalar benim elimde dağılır.
Seneye Regal Raptor’a geçersem şaşırmayın. Bkz: Regal Raptor Spyder 250
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)