telefonlarını açıyormuş gibi birde telefonunuz yazmış
telefonlarını açıyormuş gibi birde telefonunuz yazmış
hayırlı olsun enes. ben oradan iki sene önce mezun oldum. welcome to the jungle diye bir parça var guns'n'roses. sana armağan etmek istedim yazını görünce :D okula başlayınca anlayacaksın ne demek istediğimi
ayrıca aramıza da hoşgeldin diyelim şimdiden
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------
burak abi ben kulaklığımı bulamadım evde vardı üstelik :/ dün akşam aradım ama işten çıkınca bugün tekrar eve gidip evi altına üstüne getirip bulacağım
ben çıkaramadım murat kim? İftar konusuna yazdın mı arkadaşı sayı önemli ama yazmadın sanırım ben ekleyim.
Sen görmedin sanırım Muratı ...
1-Mustafa Abi (Geliyor)
2-Uğur (Geliyor)(Direk oraya gidebilir)
2-Horozoğlu (Geliyor)
3-Meltem (Geliyor)
4-Mehmed Ali +1 (Geliyor)
5-Mert +1 (Geliyor)
6-eRRdem cengiz (Geliyor)
7-Semih (Geliyor)
8-Ahmet (Geliyor)
9-Ahmet'in ikizi (Geliyor)
10-DRRGON (Geliyor)
11-Cem (Geliyor)
12-Seyithan(Geliyor)
13-Çokokerem (Geliyor)
14-Kürşat (Geliyor)
15-Murat (Geliyor)
16-Can (Geliyor)
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------
1-Mustafa Abi (Geliyor)
2-Horozoğlu (Geliyor)
3-Meltem (Geliyor)
5-Mert (Geliyor)
7-Semih (Geliyor)
8-Ahmet (Geliyor)
10-DRRGON (Geliyor)
11-Cem (Geliyor)
12-Seyithan(Geliyor)
13-Çokokerem (Geliyor)
14-Kürşat (Geliyor)
15-Murat (Geliyor)
16-Can (Geliyor)
+1 yazılmış ama artçım yok ühühühühüh :'(
bende geliyorum
-Mustafa Abi (Geliyor)
2-Horozoğlu (Geliyor)
3-Meltem (Geliyor)
5-Mert (Geliyor)
7-Semih (Geliyor)
8-Ahmet (Geliyor)
10-DRRGON (Geliyor)
11-Cem (Geliyor)
12-Seyithan(Geliyor)
13-Çokokerem (Geliyor)
14-Kürşat (Geliyor)
15-Murat (Geliyor)
16-Can (Geliyor)
17-tahsin
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
1-Mustafa Abi (Geliyor)
2-Horozoğlu (Geliyor)
3-Meltem (Geliyor)
5-Mert (Geliyor)
7-Semih (Geliyor)
8-Ahmet (Geliyor)
10-DRRGON (Geliyor)
11-Cem (Geliyor)
12-Seyithan(Geliyor)
13-Çokokerem (Geliyor)
14-Kürşat (Geliyor)
15-Murat (Geliyor)
16-Can (Geliyor)
17-Tahsin
yazdım diye hatırlıyorum kusura bakma. okudun mu son verdiğim linki grup sürüşü ile ilgili
Benı o 6. Sıraya yazan arkadasta gelsın
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
bende geliyorum abi erken kaçmam lazım yalnız biliyosunuz
çok güzel bir iftardı.
gelen tüm kocaeli mt ye teşekkürler.
horozoğlu kardeşim çıkmadan sana baksamda göremedim.
teşekkür etmek için. sağolasın bu kadar kişiyle toplu sürüş yapmak zor iş..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Dostlar güzel bir akşam di Teşekkürler
Emeği geçen arkadaşların klavyesi ne sağlık , iftardan evvel alış verişe çıktığımda gördüm motosikletleri , iftardan sonra topiği gördüm Uğuru aradım abi balık adasında yız diyince anca çaya yetiştik.Yeni arkadaşlar ile tanışma fırsatımız oldu memnun oldum , nice buluşmalara diyelim. :-)
şu toplu sürüşte en sevdiğim yolu kapatmak :D herkese teşekkür ederiz..bir dahaki sefere daha uzun bir yola çıkmak dileğiyle...
Bir gün 4 tekere binmek istersem ikinci bir motorsiklet alırım...
Bahsettigin kisi Can,yani gecen gun hayatini kaybeden arkadasim. Emrahin motoruyls bire bir ayniydi tek farki deposu ezik buzuktu. Biz cok uyardik ama.ne fayda? Nostaljinin yanindaki cafebiyer e takiliyordu,oranin sahibi Burhanda da 2004 yeşil 636 var.sanirim kaza aninda beraberlerdi..
tabi yol kapatmada görsel bir şov yaşansada kapatan ve grup için biraz tehlikeli sanki.
e5 te yol kenarında mola verip tekrar çıkış yapacağımızda yol kesene birşey olacak diye aklım çıktı. dangalak bir şöför songaz aramıza dalabilirdi.
sen benim arkamdan geliyodun sanırım. kardeşim tamgaz gitsemde bukadar gidiyor benim gariban motür kusura bakma.
hava ayarınıda tutturamadım tam, biraz benzin kokusu gelmiş olabilir kusura bakma
Vay anasını ya. Abi bazı seyler işaret veriyor demek ki. Neyse mekanı cennet olsun kardeşimizin,insallah arkadaki bayan artçı tez zamanda iyilesir. Yazacak,cizecek cok sey var ama neyse....
Abi iyi ki görüp,aramışsın,çok hoş oldu katılman. İnsallah birlikte nice güzel organizasyonlar yaparız
arkadaşlar ekip sürüsü tek vücut olmaktır kafalar ve kalpler bir olduktan sonra sıkıntı çıkmaz. yengen vizesi alamayıp gölkayda erkanı yalnız bırakan bi arkadaşa sesleniyorum burdan bizim motorun isminde R var sen galiba şanzumana taktırdın onu KARDEŞ.
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
sana hicbir sey demiyorum eRRdem cengiz.
Grup surusu evet cok guzel ve ayri bir ekip ruhu ancak benim anlamadigim bazi seyler var, niye sayi olarak kalabalik oldugumuzda cogu arkadasin icindeki apaci ruhu firlayiveriyor. Kafa kafaya yaslayip teker yakmaya calismalar, tekere kalkmalar, patinaja kalkmalar, dun 17 kisi surduk belki farkinda degilsiniz ama3 kaza atlattik. Lutfen daha dikkatli olalim.
Ayrica telsiz isini konusrugumuz gibi alalim diyorum butcesi uygun arkadaslar cift olarak birlesip birer cihaz alirlarsa super olur bence cihazin cifti 90 tl kulaklik 25 tl
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)