hacılar ben kulaklıksız telefonda konuşabiliyorum hoparlöre alıp :D
çok hızlı gitmiyosanız bende katılayım aranıza. yalnız ben 80-85i geçmem.
geçemem çünkü motor gitmiyor. hep gitse 90 gider.
grubu yavaşlatacaksam kendim tin tin gideyim. ??? nedir kurallar ???
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Grup surusunde 80i gecmiyoruz. Forumda grup surus kurallari var onlari incelerseniz iyi olur. Ozellikle el isaretleri cok onemli
ok sorun yok ozaman. benim ilk uzun yolum. şimdiye kadar hep burlarda takıldım. uzun yolda biraz tırsmıyor değilim. doğrusu sağlam bir yolda kalmama çantası yaptım ya. hayırlısı.
neyse şu işaretleri ezberliyeyim.
yarın görüşmek üzere ozaman arkadaşlar.
perşembe pazarı değilmi buluşma yeri ?
http://www.motosiklet.net/forum/suru...saretleri.html
Ayrica aklima geldi belirteyim , artcilar dahil kasksiz kimse grup surusune dahil edilmeyecektir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
Evet persembe pazari 18:50 de orada olunda... 19:00 hareket
iyi akşamlar kocaeli19 30 gibi topçularda buluşmak üzere..
listeye Murat adlı arkadaşıda ekleyelim. Şu keeway superlight 250 olan...
Kocaeli MT herkese merhaba
Kocaeli Makine mühendisliği kazandım seneye sizin oralardayım inşallah KOÜ'de okuyan abilerim ya da yeni kazanmış arkadaşlar varsa tanışmak isterim.
Motoru getirince de gezilere,buluşmalara vs. vakit buldukça katılmak niyetindeyim
facebook.com/SalcanoMotosiklet
Benim.yakin arkadasimdi.motor kullanmayi bilmiyordu,yanlis insanlarla takiliyordu sadece.cok bilen super zekalilar 600 luk turşu motoru aldirdilar cocuga ve ben 20 gun once Can in o motorla ölecegini soyledim ve aci son gerceklesti. Sebep olanlarin vicdani rahat mi acaba? Bu sonu kestirmek okadar da zor degildi,bile bile.ölüme gitti..
Rahmetliyle mesajlarimiz kaldi geriye,bana "kanka sanada racing alalim" yazdigi mesajlar.. ben 10 yildir motosiklete biniyorum ama suan 125cc motosikletim var rahmetli de şaşiriyordu.
Bu arada motoru 2000 model kirmizi zx6 fakat 636 motoru vardi uzerinde. Grenajlari fari vs yoktu deposu da ezik büzüktü,silindirlerden biri de ateşlemiyordu yani turşuydu.motor kac paraymis ta 2.000 tl borcu kalmis onu da merak ettim.
Herneyse,son 3 ayda 2. Arkadasimi acemi olarak motosiklet ile hiz yaptiklari icin kaybettim.ne yazik ki hataya yer yok,anlik saniyelik adeta pamuk ipligine bagli gidiyoruz. hepiniz cok dikkatli olun..
Anaaaaaam bensiz iftar yapmışlar yaa. Utanmadınız mı arkadaşım nasıl geçti boğazınızdan yaaa
Tabi yaaa biz vatanı koruyalım siz rahat rahat gezin diye cık cık cık cık. '. bir emre kadar yasaklıyorum arkadaş size gezmeyi.
106 gündür her hangi bir motora elim dahi değmedi.
Çıldırıyorum delleniyorum kafamı dağıtmak için çarşı iznime cıkıyorum.
Adamlar iftar diyor yaaa cık cık cık...
neyse 52 gün sonra oradayım. Hepinizin tekerlerini patlatacağım görürsünüz
Şaka bir yana hepinizi çok özledim güzel insanlar.
Yine yaz sonuna doğru acı bir haberle karşılaşmışız. Allah Rahmet eylesin. Kendinize çok ama çok dikkat edin.
Seviyorum sizi güzel insanlar Allaha emanet olun. Kendinize çok ama çok ii bakın.....
Arkadaşlar, ben karamürsele gidecek olan gruba değirmenderede katılacağım. Yol üzerinde eğer bir nedenden durulacaksa oraya gelirim. Eğer yoksa öyle bir plan migrosta sizi bekliyor olacağım.
aha berkay gelmiş olm bir telefon ver allah rızası için
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
öncelikle tebrikler, sonralıkla çok heveslenme eğitim konusunda mezun olmaya bak geldiğinde bir ihtiyacın olursa kayıt dönemi falan bize ulaş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------
Hayırlısı be mert, bir dahaki sefere artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:05 ----------
telefonunu mesaj at her ihtimale karşı. migrostan alırız seni..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------
bu arada bizim mt stickerlarını monta dikmek için arma fiyatı sordum 10 tane için tanesi 10 tl dediler. ben istiyorum varsa yaptırmak isteyen söylesin 10 tane yaptıracağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------
bu konuyu incelersen daha iyi olur resimli olarak gösteriyor.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...erekenler.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
ben çıkaramadım murat kim? İftar konusuna yazdın mı arkadaşı sayı önemli ama yazmadın sanırım ben ekleyim.
1-Mustafa Abi (Geliyor)
2-Uğur (Geliyor)(Direk oraya gidebilir)
2-Horozoğlu (Geliyor)
3-Meltem (Geliyor)
4-Mehmed Ali +1 (Geliyor)
5-Mert +1 (Geliyor)
6-eRRdem cengiz (Geliyor)
7-Semih (Geliyor)
8-Ahmet (Geliyor)
9-Ahmet'in ikizi (Geliyor)
10-DRRGON (Geliyor)
11-Cem (Geliyor)
12-Seyithan(Geliyor)
13-Çokokerem (Geliyor)
14-Kürşat (Geliyor)
15-Murat (Geliyor)
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Enes kardeş,hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Koü iyidir
TELEFON NUMARASI VER KARDEŞİMMMMM
Az kaldı az kardeşim sen gele hele,organizasyonun,mangalın,pikniğin dibine vuracağız. Sen yeter ki gel. Özledik seni. Allah'a emanetsin kardesim.
Mert herseyde bir hayır vardır sıkma canını sen.
Bi 636 daha goruyorum,kırmızı renkte. Hatta Emrah abi'nin kullandıgı gibi ön grenajı yok. Adama gidip aman kardesim dikkatli git boyle boyle diyesim cok geliyor ama sen kimsin,ne karısıyorsun der diye demiyorum. Nostalji civarında takılıyor o arkadasda sanırım....
Beyler ben en gec 18:00'de Karamürsel'de olacagım. Aman dikkatli gelin. İftar vaktine yakın trafikte konstrasyonu düşüyor milletin. 30'la gelin ama sıkıntısız gelin. Önceden gelmek isteyen olursa da bana 0 555 562 68 44'den ulasabilir.
Telefona bakamazsam mesaj atın,ben dönerim
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)