Geçmiş olsun hocam.
Arkadaşlar uğurun dediği gibi emrah için mevlüt yapalım benim aklımdan hiç çıkmıyor hele karamürsel tarafına gidince o virajdan geçerken her seferinde çok kötü oluyorum Allah rahmet eğlesin çok iyi bir insandı mekanı cennet olsun.
Bu arada malesef motorumu satmak zorundayım arkadaşlar özel sebeplerden dolayı. Çevrenizde cbr250 arayan varsa temiz 2012 model 4000km de motorumu satıyorum beni tanıyosunuz zaten her türlü kefilim motoruma. ilanı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-akademisyenden-4000km-de-temiz-garaj-motoru-132517516/detay/
forumada yazmıştım yabancıya gitmesin. Alacak olana yardımcı olucam tanıdıksa.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Arkadaşlar 1 saat önce konca yokuşunda karamursel yoluna dogru ölümlü motor kazası olmuş haberiniz varmı
Beni kimse çağırmadı iftara insan bi arayıp söyler hani kardeştik
Arkadaslar bana bir artci kaski gerekiyor c.tesi gunu icin odunc verebilecek var mi??
pati'ye takılan çapırcıları toplamayın arkadaşlar.. genel olarak baktığımızda bizim gruba uymazlar, oradaki ortamımızı bozmayalım. siz bir derdiniz olduğunda yardımınıza koşacak adamlarınıza sahip çıkın, yanlış yapmayın yeter.[COLOR="Silver"]
yok choppercı değil... birisinin tvs apache vardı diğer benim motordan.yeni almış çocuklar ikili takılıyorlarmış davet ettim... ;) merak etme
Bir gün 4 tekere binmek istersem ikinci bir motorsiklet alırım...
motor genel anlamda toparlandı çizikleri gidermek kaldı sadece fakat motorumu değiştirme kararı aldım şimdilik yine aynı 150 cc olacak gibi görünüyor bu motora bu fiyat değer mi Serdar hocam bu akşam gördüm sizi tvs ile nasıl makine. Alınır derseniz bunu düşünüyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-acil-sifirindan-farki-km-si-bundan-bayram-hediyesi-122393476/detay/
Semih bu akşam tvs ile gördüğün ben değildim. ama bir gün önce yeni kasa gördüm siyah ve fıstık yeşili...harika görünüyordu. açıkçası bu motorun mondialden sonra seni tatmin edeceğini düşünüyorum. cbr 125ten biraz daha atik. yine her küçük motorda olduğu gibi lastiklerde sorun var.bence sürüş zevki daha iyidir.. Fiyatı iyi görünüyor ama bi gidip bakmak, baktırmak lazım. alınabilir diye düşünüyorum...
Bir gün 4 tekere binmek istersem ikinci bir motorsiklet alırım...
millet kolay gelsin. ulen girmiyoz nete hareketler çok tehlikeli olmuş laf sokmalar ayrı gruplaşmalar falan hoş şeyler değil arkadaşlar bunlar.
cumartesi olayına gelince burağın dediği gibi bu olay mecburidir. perşembe pazarından saat 7de hareketi vericem. ona göre 18:40 gibi herkez orda olsun eksiklerimizi gideririz. hepinize hayırlı kazasız belasız radarsız sürüşler..
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
üstteki yazıyı başkası yazmış galiba ben sen yazdın sanmıştım yoksa çoğu beni tanır benden yana sıkıntı yok
burak şu telsiz işini mutlaka halledelim
motorola var atide ama kulaklık yok
Cumartesi gunu bende aranizdayim cok buyuk bir aksilik olmazsa...
Osym sagolsun gecenin 12 sinde yerlestirme sonuclarimizi acikladi ve İsik unv. %50 burslu ingilizce insaat muhendisligini kazandigimi ogrendim
Bu gece bana uyku yok,bi motorumu temizliyim zincirimi yagliyimde cmtsi ye hazir olalim ;)
O bara takilan 1-2 tip var baska gezegenden gelmis gibi davraniyorlar onlari kastediyorum gunay abi. Bizden yanada sikinti yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:47 ----------
Tebrik ederim, okumak icin guzel bir okul.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:49 ----------
Kulaklik yoksa o is yas birsey duyamazsiniz. Yokmu telefonunuzun kulakligi arkadas. Bu kadar cimri olmayin.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)