emiroğlu emiroğlu ah ulen makinam yok :( çarşamba getirmezsin de sen şimdi makinayı
emiroğlu emiroğlu ah ulen makinam yok :( çarşamba getirmezsin de sen şimdi makinayı
emiroğlu zamanın var mı bu akşam çekim için
Emiroğlu kayıp yine :D
Semih, Emre'ye ulaşamazsan Çarşamba günü hallederiz senin işi ;)
Beyler vallahi ailem geldi onları gezdiriyorum maleesef akşam gelemicm dolayısı ile makinayıda getiremicem :(
Semih , İsmail abi yardımcı olsun sana
Mert , sözüm olsun sana en kral albümü yapıcm
Akşam için hayırlı iftarlar hepinize Allah kabul etsin , kazasız belasız sürüşler ...
Bende gelemiyorum malesef arkadaşlar ayarlaya bilirsem iftardan sonra çaya kaçabilirim. Allah kabul etsin hayırlı iftarlar.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
herkezin ilkiftarı hayırlı olsun herkeze hayırlı ramazanlar...
gazlama varsa iftardan sonra çaya gelirim
kimler geliyor arkadaşlar
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Sayın mrt 89 Hondanın atv var yalnız türkiye de satışı henüz mevcut değil.Biz şirket olarak yaptığımız bir etkinliği paylaşmak istedik sadece kullanılan atvnın burada markasının ne oldugunun çok önemli oldugunu sanmıyorum.Ayrıca biz honda haldız olarak hem otomobil hem motosiklet bayisiyiz.Bir motosiklet tutkunu olarak yamahayı kötüleyecek değilim.Yamaha da gayet iyi bir marka o yüzden marka çatışması yapmak da çok doğru olacağını sanmıyorum...
arkadaşlar iftara son çağrı İsmail kimler geliyor bellimi
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
en son liste buydu
1-erdem cengiz
2-mrt89
3-klarnet ergan
4-bloower
5-semih
6-xismailaydin
7-çoko kerem
8-Horozoğlu
9-Mehmed Ali (Horozoğlu +1)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------
uğur'u aradım ama ulaşamadım tekrar arayacağım.
burak o liste yalan oldu baksana kerem semih bunlar iptal m.ali kim aga
memed ali benimle çalışan bir kardeşimiz er-5 'i var daha önce de grup org. katılmıştı birkaç aydır işleri yoğundu.. bugün gelecek.
tamam ozaman ben liste yi yeniliyorum
1-eRRdem cengiz
2-mRRt 89
3-klarnet eRRkan
4-bloooweRR
5-ismail aydın
6-hoRRozoğlu
7-m.ali
ya birde birşey duydum erdem doğru mu? Honda haldız, iftar verecekmiş..
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)