Bu İznik yolunu cok seviyordum ama bende gecende İznik'te yere yapısınca 40-50 ile geldim o yoldan korkudan
Hep beraber bi okutalım,nazar var nazar.
Kürşat hocam yarın gelde bi yüz yüze tanısalım senle
Bu İznik yolunu cok seviyordum ama bende gecende İznik'te yere yapısınca 40-50 ile geldim o yoldan korkudan
Hep beraber bi okutalım,nazar var nazar.
Kürşat hocam yarın gelde bi yüz yüze tanısalım senle
akşam ben de geleceğim inş. 1300 CC'lik makina ile
Her türlü Cevoo :D
Valla Burak Hocam sizin sistem mükemmelmiş. Ne kadar komplike. Çok iyi abi :D Havası bile atılır bunun:
"ZİNCİR MESAJ SERVİSİ KOCAELİ MT'DE!"
Beyler bu buluşma ve etkinlikler beni çok mutlu ediyor. Son günlerimi güzel yaşıyorum diyebilirim :D
bende 1500cc makine ile ve bir artçı ile gelebilirim. .
bakalım kısmet
n'oluyor arkadaş 2 gün yalnız bıraktık sizi utanmasanız jet motoru takıp geleceksiniz :D
kimseden ses çıkmıyor bugün gelemeyecek heralde kimse.. metin abinin orda toplanıyoruz unutmayın. toplanmayanlar toplananlara anlatsın.
Burak Hocam, dün "geleceğim" diyen herkesi bekliyorum ben.
Bloower,
Erays,
Kürşat Işık,
Emiroğlu,
Uğur Ak arkadaşları bekliyoruz.
Erkan, Kerem ve Mert'e söylemeye gerek yok zaten. Gelsinler artık.
Erdem Abi ve Seyithan'dan haberim yok.
Birazdan cıkıyorum yola. 19:00-19:15 gibi orada olurum insallah
Merhaba Kocaeli MT ,
Etkinlikler tam gaz devam ediyor bakıyorum .
Ben de ay sonuna kadar İzmit'deyim . Bir toplaşma olursa tanışmaya gelebilirim
her çarşamba bulvarda kawasakinin karşısında metin abinin cafede buluşuyoruz. çağatay bekleriz
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Öncelikle İsmail abiden ve sizlerden özür diliyorum ... Bugün geldik ama geç kaldık toplantıya . Geldiğimizde Mustafa abi güleryüzle karşıladı bizi ve çay ikramı için davet etti sağolsun bizde davetine icabet edemedik ama Allah razı olsun kendisinden ...
Aslında vaktinden önce bile gelebilirdik ama beraber geleceğin arkdaşın kaskı yok diye en az 1 saat kask için dönüp durduk gölcük'te :S bulduk bulduk ama Yuvacık'a gitmişsiniz ...
Telefonun hatırlatmasını , pc hatırlatmasını haftaya çarşamba saat 6 ya ayarladım hepinizden önce orda olucaz
Bu arada İsmail abi saat 22.10 civarı başiskelede bizi vınn diye geçtin slm vermeden Darıldım doğrusu
Ben bakkala gitmek için motosiklete binmem , motosiklete binmek için bakkala giderim ... N'okta !
Bugunki grup surusu sayimiza gore iyiydi.9 motorduk. Biraz daha hizli surebilirsek tadindan yenmeyecek zira yuksek ccler cok zorlaniyor
Arkadaşlar merhaba. 2 aya yakın bi zamandır motor sahibi,neredeyse o günden beri de foruma üye olmama rağmen buraya ilk defa giriyorum. (burak ve erdem abilerim saygılar Motorumun Mondial X-treme Max 150 olması ve daha doğru düzgün hiçbir cross deneyimim olmaması nedeniyle nick biraz iddialı olmuş(bkz. crosscarlos) Bundan sonra hem foruma düzenli girecem(erdem abi tekrar saygılar;) hem de buluşmalara motorla gelecem(burak abi tekrar saygılar;) inşaallah. Telefon listesi için beklemedeyim,cümleten hayırlı akşamlar.
Saygilar bizden, doktor sert.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Günaydın ahali
bu grup güzel işler yapar, herkese selamlar.
Dr. Sert adamimsin
Dr. Kursat hiz senin isinmi yuru len guldurme beni
arkadaslar grup surusu iyidir ama bi okadarda tehlikelidir dunku grup surusu %70gibi olumluydu bence daha cok bi araya geldikce tecrube kazanacagiz
Trafigi okumali ve cok dikkatli olmaliyiz
Herkeze hayirli kazasiz belasiz radarsiz surusler
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Emre, o arkadaşa söyle ilk işi kendine kask almak olsun. Kaskı sadece grup sürüşü için değil kendi için alsın ve her zaman kullansın.
Ben Yuvacık'tan sonra tahminen 21:30 - 21:45 arası eve vardım. O saatten sonra kardeşim aldı motosikleti. Sen onu görmüşsündür. Ama ben olsaydım da muhtemelen görmezdim.
Eksiklere rağmen 9 motosiklet iyiydi bence de. Hız konusunda kesinlikle size katılıyorum. Özellikle artçıyken bayağı canım sıkıldı :D
Kürşat abi tanıştığımıza çok memnun oldum. Hız işini çok kafaya takmayın.
Geride kalanı Seyithan'a iple bağlayacağız. Hatta geride kalanları Seyithan'a bağlayacağız :D
Günaydın abi. Dün yine çok şey kaçırdın. Ama alıştın da sanırsam...
Mustafa abi, sakallı haline alışmışım ben senin, dün öyle benim gibi parlak görünce zor tanıdım valla :D
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)