Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kocaeli - MT]

REKLAM ALANI
    MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    adam hamamdan sonra bu hale geldi, siz düşünün gerisini..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı Kerem T adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neeey Kerem uyuyakalip kaza mi yapmis aman İsmail ne diyosun :D
    Allah korusun, uyuya kalan Erkan di karisiklik olmasin
    Sakaryadayimda bi forumu aciyim dedim adimi gordum :D
    İzmite geciyorum 5 dk sonra kim var kim yok bakalim
    Mustafa abi sende bi yandin bi uctun cok ust uste geldi hamami kacirma derim ;) gecmis olsun nasi oldun ?
    Hacı pardon yaa :D Erkan uyuyakalmıştı.

Kerem sen de dikkat et dostum. Yorgunken binme motosiklete.

Ben İzmit'teyim. Akşam 19:00'dan sonra buluşabiliriz

Motosikleti
    V-Strom DL 650
    ismail fotoğraflar nerede ismail?

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı MBHoro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ismail fotoğraflar nerede ismail?
    Hocam dün çok geç saatte gittim eve. Daha makineden alamadım. Bu akşam yüklerim nete

erdem_cengiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr600f 5i
    Arkadaslar Barkin abiden (altin elbiseli adam) haber var. İzmitte en kisa surede buluscaz
    erays bunu beğendi.
    siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.

blooower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni ronny 150 + cbr 600 f sport
    ya arkadaşlar inanın sürüş tekniğiyle bir alakası yok
    virajı döndüm düze çıktım zaten rampa yukarı hızlıda değildim
    düz yolda bir anda motorun kafası yön değiştirdi yolda yaş falanda yok
    inanın yoldan nasıl çıktığımı anlamadım sanki biri geldi manetten tutup çevirdi.
    direksiyon sabit ama yönüm şarampol bir gayretle tabelayı kurtardım
    gerisi süpermen mustafa UÇUŞ ... PAT KÜT VAŞŞŞŞŞŞ HIIK HIIK NEFES ALABİLİYORDUM yani böyle

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

erdemim barkınla fuarda tanışma fırsatım olmuştu yamahanın müdürü barkın ve ben güzelbir muhabbet etimiştik acemilik motorlar ve yeni başlayanlarla ilgili
    hatta onun sayesinde yamaha güvenli sürüş acedemisine gidip ders aldım sağolsun
    sempatik candan dobra bir insandır gelmesine çok sevinirim
    muhakkak haber bekliyorum zamanını ve yerini inşallah işte olmam gelebilirim..
    birde ona iki çift lafım var
    körfez pistine geliyor haber vermiyor faceden veya başka yerden
    beraber bir çayiçeriz diye korkuyormu nedir
    erays bunu beğendi.

erkanozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125
    Alıntı blooower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eve geldim çok şükür :(
    annem ve bütün komşular kapıdaydı önce çaktırmamaya çalıştım nafile
    birgüzel dalgageçti millete madara olduk anlıyacağınız sonra ana yüreği hemen arkamdan eve girdi bir hasar tesbiti bir duş aldım duştan çıkınca fırça faslı başladı .
    ooooooOOOOOoooooooffff her herim acıi,,, yanıyor . yarın işe gidecez 4 te sabah çıkacaz birde .......
    inşallah sabaha biraz iyleşirim
    arkadaşların yardımlarına da ÇOOOOOOOK TEŞEKKÜRLER....
    abicim çok geçmiş olsun ya :/

Motosikleti
    eyvallah erkanim

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    aha, barkın mı geliyor? vay be süper

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------

bu akşam nerelerdesiniz, müsait olacağım yıllar sonra

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı Ezer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun bir aradan sonra herkese merhaba.
    Erkan, uğur, mert ve mustafa abi hepinize teker teker geçmiş olsun diyorum.
    Üzerimizde lanet var mübarek herkes kaza geçiriyor motora binerken acaba sıra bendemi diye düşünmeye başladım doğrusu.
    Geriye kaza geçirmemiş zaten ben, ismail, erdem abi, burak abi bide seyithan kaldı. Kendinize iyi bakın tekeriniz hep düz bassın.
    Forumdan anladığım kadarıyla keremde kaza geçirmiş galiba onada geçmiş olsun.
    Hacı Kerem kaza yapmadı, ben Erkan yazacaktım ama karıştırıp Kerem yazmışım.

Bu arada 16.06.2013 tarihindeki İznik/Keramet gezisi ile ilgili birkaç fotoğraf aşağıda:

Keramet Kaplıcası

İznik Köfteci Yusuf

İznik'den Manzara:

Mustafa Abi'nin Kaza Yaptığı Yer:
    (Kaza anında/hemen sonrasında fotoğraf çekemedik haliyle. Mustafa abinin iyi olduğundan emin olduktan ve onun tekrar kahkahalar içinde kaldığını gördükten sonra fotoğraf çekebildik.)

Dönüş yolu Karamürsel tepesinden manzara:
    (Güneş ters tarafta olduğu için fotoğraflar pek iyi değil.)

Emiroğlu bunu beğendi.

Emiroğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR ( 2008 )
    Çok şey kaçırmışım :S
    Mustafa abi çok çok geçmiş olsun ...
    İsmail abi ile Gölcük'te tanıştık bi yarım saat muhabbet ettik ama sizlerle henüz tanışamadım , önümüzdeki ilk geziye mutlaka katılıp sizin gibi güzel insanlarıda tanıcam inş.

Motosikleti
    ya arkadaşlar inanın genede değerdi.
    her yerim acıyor şu an ama resimleri görünce kanim kaynıyor.
    güzeldi be arkadaşlar.
    yenmek gibi bazen acı da tat katıyor.
    inşallah başka arkadaslarla birşey olmaz
    Emiroğlu bunu beğendi.

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı Emiroğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok şey kaçırmışım :S
    Mustafa abi çok çok geçmiş olsun ...
    İsmail abi ile Gölcük'te tanıştık bi yarım saat muhabbet ettik ama sizlerle henüz tanışamadım , önümüzdeki ilk geziye mutlaka katılıp sizin gibi güzel insanlarıda tanıcam inş.
    Emre, biz Kocaeli MT olarak Çarşamba akşamları Atatürk Bulvarı'ndaki motosiklet dükkanlarının karşısındaki Metin Abi'nin büfesinde buluşuyoruz. (Special Motor Kawasaki'nin Karşısı)

Yarın sen de gel buluşmaya. Herkesle tanışmış olursun. Ayrıca geziden önce grup sürüşü ile ilgili bilgi de almış olursun.

Biz geçtiğimiz Pazar öyle bir hata yaptık. Kocaeli Üni. öğrencisi İznikli Mustafa adlı arkadaşımız da okul sonrası evine gidecekti motosikletiyle. Biz de İznik'e gideceğimiz için davet ettim ama Karamürsel'e kadar bizi acayip korkuttu.
    Sanırım hiç grup sürüşü yapmamıştı. Bizim düzenimize uymaya çalışmadığı gibi neredeyse bizim düzenimizi de bozacaktı. Tabi sonra Karamürsel'deki yakıt ikmali esnasında nasıl sürmesi gerektiğini olabildiğince anlattık. O da olabildiğince uymaya çalıştı.

Tabi öyle olunca ben de utandım. Grup sürüşünden önce bazı kuralları öğrenmek şart.

Grup Sürüşünde Kullanılan El İşaretleri

Grup Sürüşü Hakkında

Motosikleti
    CBR 250 R
    çok şey kaçırıyoruz hakikaten ya :(

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı erays adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok şey kaçırıyoruz hakikaten ya :(
    Abi, sen hiç üzülme. Bu sezonu es geçeceksin diye düşünüyorum.

Kışın bulursun kelepir CBR 250'yi

Motosikleti
    CBR 250 R
    hacı kelepirden ziyade kafamı dışarı çıkartacak vaktim yok.
    sahibindendeki bütün ilanları tırım tırım araştırıyorum, bulduğum gibi alırım aslında.
    takibimde

Motosikleti
    V-Strom DL 650
    arkadaşlar sürekli foruma giremeyen arkadaşlarımız var ve bazen etkinliklerden haberdar olamıyorlar ya da geç görüyorlar.

Bizim dernekte yaptığımız bir iletişim zincirini önereceğim.

bir liste yapacağız. herkes sırasını bilecek. en baştan bir smsle bilgi geldiği zaman örneğin "çarşamba 19:30 metin abinin dükkan" onu senden sonrakine sms olarak aktarıyorsun. alan kişi smsi göndereni 1 kere çaldırarak sms'i aldığını teyit ediyor. ve kendinden sonrakine aynı şekilde smsi yönlendiriyor. eğer yolladığın kişiden 1 saat içinde çağrı gelmezse sen ondan sonraki kişiye yolluyorsun smsi böylece zincir devam edebiliyor. En sondaki kişi, en baştakini çaldırdığında, zincirin başarılı şekilde çalıştığı anlaşılıyor.(Hem kendisine sms atanı hemde grup başını çaldırıyor) yok eğer smsi başlatana çağrı gelmemişse, o kopan yeri tespit edip zinciri çalıştırıyor.

Hemen bildirilmesi gereken acil durumlarda smsle değil arayarak aynısını yapıyoruz.
    uygun mudur?
    erays ve -CBX250- bunu beğendiler.

kürşat ışık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XVS 650 Dragstar
    eray sezonu kapatmadan alırsın sen dostum , için rahat olsun, elbet düşer güzel bi cbr..
    gezi harika olmuş...
    mustafa abinin talihsizliği dışında herşey harika görünüyor gerçekten..birdahaki gezilere hepbirlikte inşalah...
    yarın buluşmada görüşmek dileğiyle...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------

arkadaşlar sürekli foruma giremeyen arkadaşlarımız var ve bazen etkinliklerden haberdar olamıyorlar ya da geç görüyorlar.

bir liste yapacağız. herkes sırasını bilecek. en baştan bir smsle bilgi geldiği zaman örneğin "çarşamba 19:30 metin abinin dükkan" onu senden sonrakine sms olarak aktarıyorsun. alan kişi smsi göndereni 1 kere çaldırarak sms'i aldığını teyit ediyor. ve kendinden sonrakine aynı şekilde smsi yönlendiriyor. eğer yolladığın kişiden 1 saat içinde çağrı gelmezse sen ondan sonraki kişiye yolluyorsun smsi böylece zincir devam edebiliyor. En sondaki kişi, en baştakini çaldırdığında, zincirin başarılı şekilde çalıştığı anlaşılıyor.(Hem kendisine sms atanı hemde grup başını çaldırıyor) yok eğer smsi başlatana çağrı gelmemişse, o kopan yeri tespit edip zinciri çalıştırıyor.

Hemen bildirilmesi gereken acil durumlarda smsle değil arayarak aynısını yapıyoruz.
    uygun mudur?
    bu yöntende güzel tabi...
    ben de bi fikir söyleyeyim..
    ben gibi öğrenci adamların bedava sms'i olur..
    cep telefonunda MT forum altında burdaki herkesin no'sunu alalım, bir kişi toplu göndersin herkese...
    o bir kişide genelde musait olan.. buluşmaların çoğuna katılımı bulunan bir arkadaş olabilir..
    kimsenin aklında soru işaretide kalmamış olur, zincir kırıldı mı, onun haberi varmıydı ki gibi sorular sorulmaz..
    tabiki nacizane fikrimdir, tarz farketmez , tel'den haberleşmek her türlü daha garanti olacaktır bencede...
    şahsen çoğu aktiviteyi ben erdem abi ile telden konuşurken haber alabiliyorum..
    erays bunu beğendi.
    Meğer hayat motorun üzerindeymiş..

Emiroğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR ( 2008 )

uygun mudur?
    Katılıyorum ..
    Ben bakkala gitmek için motosiklete binmem , motosiklete binmek için bakkala giderim ... N'okta !

Motosikleti
    V-Strom DL 650
    Alıntı kürşat ışık adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eray sezonu kapatmadan alırsın sen dostum , için rahat olsun, elbet düşer güzel bi cbr..
    gezi harika olmuş...
    mustafa abinin talihsizliği dışında herşey harika görünüyor gerçekten..birdahaki gezilere hepbirlikte inşalah...
    yarın buluşmada görüşmek dileğiyle...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------

bu yöntende güzel tabi...
    ben de bi fikir söyleyeyim..
    ben gibi öğrenci adamların bedava sms'i olur..
    cep telefonunda MT forum altında burdaki herkesin no'sunu alalım, bir kişi toplu göndersin herkese...
    o bir kişide genelde musait olan.. buluşmaların çoğuna katılımı bulunan bir arkadaş olabilir..
    kimsenin aklında soru işaretide kalmamış olur, zincir kırıldı mı, onun haberi varmıydı ki gibi sorular sorulmaz..
    tabiki nacizane fikrimdir, tarz farketmez , tel'den haberleşmek her türlü daha garanti olacaktır bencede...
    şahsen çoğu aktiviteyi ben erdem abi ile telden konuşurken haber alabiliyorum..
    kürşat senin dediğinde mantıklı ama, böyle durumlarda yük yine birine biniyor. Hele ki öğrenci adam bu .. konturu olmaz, biter süresi dolar falan gerek yok.. herkes biraz zahmet edip elini oynatsın.
    Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler