adam hamamdan sonra bu hale geldi, siz düşünün gerisini..
adam hamamdan sonra bu hale geldi, siz düşünün gerisini..
Arkadaslar Barkin abiden (altin elbiseli adam) haber var. İzmitte en kisa surede buluscaz
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
ya arkadaşlar inanın sürüş tekniğiyle bir alakası yok
virajı döndüm düze çıktım zaten rampa yukarı hızlıda değildim
düz yolda bir anda motorun kafası yön değiştirdi yolda yaş falanda yok
inanın yoldan nasıl çıktığımı anlamadım sanki biri geldi manetten tutup çevirdi.
direksiyon sabit ama yönüm şarampol bir gayretle tabelayı kurtardım
gerisi süpermen mustafa UÇUŞ ... PAT KÜT VAŞŞŞŞŞŞ HIIK HIIK NEFES ALABİLİYORDUM yani böyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
erdemim barkınla fuarda tanışma fırsatım olmuştu yamahanın müdürü barkın ve ben güzelbir muhabbet etimiştik acemilik motorlar ve yeni başlayanlarla ilgili
hatta onun sayesinde yamaha güvenli sürüş acedemisine gidip ders aldım sağolsun
sempatik candan dobra bir insandır gelmesine çok sevinirim
muhakkak haber bekliyorum zamanını ve yerini inşallah işte olmam gelebilirim..
birde ona iki çift lafım var
körfez pistine geliyor haber vermiyor faceden veya başka yerden
beraber bir çayiçeriz diye korkuyormu nedir
aha, barkın mı geliyor? vay be süper
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------
bu akşam nerelerdesiniz, müsait olacağım yıllar sonra
Hacı Kerem kaza yapmadı, ben Erkan yazacaktım ama karıştırıp Kerem yazmışım.
Bu arada 16.06.2013 tarihindeki İznik/Keramet gezisi ile ilgili birkaç fotoğraf aşağıda:
Keramet Kaplıcası
İznik Köfteci Yusuf
İznik'den Manzara:
Mustafa Abi'nin Kaza Yaptığı Yer:
(Kaza anında/hemen sonrasında fotoğraf çekemedik haliyle. Mustafa abinin iyi olduğundan emin olduktan ve onun tekrar kahkahalar içinde kaldığını gördükten sonra fotoğraf çekebildik.)
Dönüş yolu Karamürsel tepesinden manzara:
(Güneş ters tarafta olduğu için fotoğraflar pek iyi değil.)
Çok şey kaçırmışım :S
Mustafa abi çok çok geçmiş olsun ...
İsmail abi ile Gölcük'te tanıştık bi yarım saat muhabbet ettik ama sizlerle henüz tanışamadım , önümüzdeki ilk geziye mutlaka katılıp sizin gibi güzel insanlarıda tanıcam inş.
ya arkadaşlar inanın genede değerdi.
her yerim acıyor şu an ama resimleri görünce kanim kaynıyor.
güzeldi be arkadaşlar.
yenmek gibi bazen acı da tat katıyor.
inşallah başka arkadaslarla birşey olmaz
Emre, biz Kocaeli MT olarak Çarşamba akşamları Atatürk Bulvarı'ndaki motosiklet dükkanlarının karşısındaki Metin Abi'nin büfesinde buluşuyoruz. (Special Motor Kawasaki'nin Karşısı)
Yarın sen de gel buluşmaya. Herkesle tanışmış olursun. Ayrıca geziden önce grup sürüşü ile ilgili bilgi de almış olursun.
Biz geçtiğimiz Pazar öyle bir hata yaptık. Kocaeli Üni. öğrencisi İznikli Mustafa adlı arkadaşımız da okul sonrası evine gidecekti motosikletiyle. Biz de İznik'e gideceğimiz için davet ettim ama Karamürsel'e kadar bizi acayip korkuttu.
Sanırım hiç grup sürüşü yapmamıştı. Bizim düzenimize uymaya çalışmadığı gibi neredeyse bizim düzenimizi de bozacaktı. Tabi sonra Karamürsel'deki yakıt ikmali esnasında nasıl sürmesi gerektiğini olabildiğince anlattık. O da olabildiğince uymaya çalıştı.
Tabi öyle olunca ben de utandım. Grup sürüşünden önce bazı kuralları öğrenmek şart.
Grup Sürüşünde Kullanılan El İşaretleri
Grup Sürüşü Hakkında
hacı kelepirden ziyade kafamı dışarı çıkartacak vaktim yok.
sahibindendeki bütün ilanları tırım tırım araştırıyorum, bulduğum gibi alırım aslında.
takibimde
arkadaşlar sürekli foruma giremeyen arkadaşlarımız var ve bazen etkinliklerden haberdar olamıyorlar ya da geç görüyorlar.
Bizim dernekte yaptığımız bir iletişim zincirini önereceğim.
bir liste yapacağız. herkes sırasını bilecek. en baştan bir smsle bilgi geldiği zaman örneğin "çarşamba 19:30 metin abinin dükkan" onu senden sonrakine sms olarak aktarıyorsun. alan kişi smsi göndereni 1 kere çaldırarak sms'i aldığını teyit ediyor. ve kendinden sonrakine aynı şekilde smsi yönlendiriyor. eğer yolladığın kişiden 1 saat içinde çağrı gelmezse sen ondan sonraki kişiye yolluyorsun smsi böylece zincir devam edebiliyor. En sondaki kişi, en baştakini çaldırdığında, zincirin başarılı şekilde çalıştığı anlaşılıyor.(Hem kendisine sms atanı hemde grup başını çaldırıyor) yok eğer smsi başlatana çağrı gelmemişse, o kopan yeri tespit edip zinciri çalıştırıyor.
Hemen bildirilmesi gereken acil durumlarda smsle değil arayarak aynısını yapıyoruz.
uygun mudur?
eray sezonu kapatmadan alırsın sen dostum , için rahat olsun, elbet düşer güzel bi cbr..
gezi harika olmuş...
mustafa abinin talihsizliği dışında herşey harika görünüyor gerçekten..birdahaki gezilere hepbirlikte inşalah...
yarın buluşmada görüşmek dileğiyle...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------
bu yöntende güzel tabi...
ben de bi fikir söyleyeyim..
ben gibi öğrenci adamların bedava sms'i olur..
cep telefonunda MT forum altında burdaki herkesin no'sunu alalım, bir kişi toplu göndersin herkese...
o bir kişide genelde musait olan.. buluşmaların çoğuna katılımı bulunan bir arkadaş olabilir..
kimsenin aklında soru işaretide kalmamış olur, zincir kırıldı mı, onun haberi varmıydı ki gibi sorular sorulmaz..
tabiki nacizane fikrimdir, tarz farketmez , tel'den haberleşmek her türlü daha garanti olacaktır bencede...
şahsen çoğu aktiviteyi ben erdem abi ile telden konuşurken haber alabiliyorum..
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)