Carsambalari standart gorusme gunu dedik artik herkes davetsiz gelmeli bence.
Mustafa abi, mert, erkan malum nedenlerden dolayi katilamazlar diye dusunuyorum. Eger isleri olmazsa ugur, ismail ve erayi da bekliyoruz.
Arkadaslar sehir disina cikmam gerekiyor yoksa ben de gelecektim. Haftaya ins
Beyler ben Çarşamba günlerindeki tüm işleri sallıyorum. 10 üzerinden 8 ve üzeri önem derecesi olan bir durum olmadığı sürece Çarşamba günleri her buluşmada ben varım Allah'ın izniyle.
Tabi geçen haftaki hava muhalefeti gibi mücbir sebepleri de eklemek lazım. :D Şansa bakın ki bugün de yağışlı ama akşama bu yağıştan eser kalmaz diye düşünüyorum.
Akşama görüşürüz.
ben arabayla geldim bugün sabah yağışlıydı o yüzden arabayla geleceğim
ben geldi tha metin abinin kafedeyim
İyi eğlenceler arkadaşlar.
ÇARŞI OLDUĞUZ İÇİN HAKSIZLIKLARA KARŞI DURMUYORUZ
HAKSIZLAKLARA KARŞI DURDUĞUMUZ İÇİN ÇARŞIYIZ.....
K@R@ K@RT@L
Arkadaşlar, bugün Ankara'daydım yeni geldim. uzun süredir sizleri göremiyorum ama takip ediyorum sürekli bilesiniz
kendinize iyi bakın, herkese selamlar..
erdem cengiz varsa sıkıntı yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
katılan herkeze yürekten sevgiler
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Eve en geç giden ben oldum herhalde :D
Erdem abi, sürprizlerinle 23:20'ye kadar birlikteydik. Sonra onları yurtlarına bıraktık.
Ben Kerem'e Sapanca Kırkpınar'a kadar eşlik ettim. Onu eve bırakınca Sapanca'dan Gölcük'e gazladım ve 00:27'de eve vardım.
Tabi birazcık Ninja 250 egzoz dumanı yutmadım değil. O düzlükte 50 metrelik farkı kapatamadım. 2 silindir farkı, yapacak bişe yok. Belki 2013 HYO :D
Arkadaşlar özlemişim buluşmayı. Burak Hocam bir dahaki sefere motosikleti unutmayın :D
Erkan, kaza yapmana rağmen toplantıya gelmen çok büyük incelikti, teşekkür ederim. Tekrar tekrar geçmiş olsun.
En yakın zamanda Mert'i de bekliyoruz.
Mustafa abi hesabı iyi yerleştirdin ama Oktay'la hallettik o işi :D 40 TL'lik bilgisayar teknik servis hizmeti sundum sonuçta :D
Önümüzdeki Çarşamba günü görüşmek dileğiyle, netten haberleşmeye devam ;)
benden isteyin
ben yaparım
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)