sanıyorum 60evlerde gördüğümde oydu
Beyler buluşma saati 18:00 benim için biraz erken. Ben ancak 18:45'te filan orada olabilirim.
Sıkıntı olur mu?
Allah rahmet eylesin, gözünüzü seveyim şu koruma ekipmanlarınızı giyin takın edin. kaliteli ekipmanlar alın 15-20 liralık kasklar da değil. bak çokokerem sözüm en çok sana.
iyi günler erayım cıbırcı olacakmışsın hadi bakalım hayırlısı sen de o hatayı yapacaksın demek ) alırsın yamaha olursun baba, tamam ford-lord gibi uyumlu olmadı ama olsun.
Eray sen kimseye bakma kardeşim cbr alırsan yanımdan gelirsin yamaha alırsan arkamdan cbr iyidir
vefat eden kardeşimiz için çok üzüldüm, allah geride kalanlara sabır versin,
şu ekipman olayının öneminide daha nasıl anlatabiliriz bilmiyorum, illaki birilerinin aramızdan ayrılması mı gerekiyor..
yazık günah gerçekten..:(
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------
mustafa abi ben her zaman yanındayım..
erdem arbiyle seni yalnız burakmam, bugün sana yarın bana, çapırcı düşmanı herif..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------
hayırlı uğurlu olsun eray..
sen bi al arkadan geliyorum bende ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
bu arada bolu'lu arkadaşlarmızın yapmış olduğu teklife sıcak bakan var mı?
Ulean cevap yazmaya acıkmışım, foruma girmeyeli baya olmuş..
Kürşat hakket benden betersin
nerelerdesin sen?
Erdem kardeşim, cbr candır. yamaha ne ki org gibi müzik seti yapandan motorcu mu olur
Eray abi Honda iyidir. Sorun yaşamazsın. Yamaha 250'lik yapana kadar en stabili Honda :D
Bu arada Hyosung GT250R 'ın 2013 modeli çok hoşuma gitti. Bi test etmek lazım.
Bi de Megelli 250R var test etmek istediğim. Bence marka/modelden ziyade keyif almak önemli.
Gaz açınca gitsin, frene basınca dursun, yolda kalmasın yeter bence.
Bu arada @kürşat ışık, Bolulu arkadaşların teklifi ne? Kaçırdım da? ;)
hacı, çok araştırdım biliyorum bu sınıftaki muadilleri. cbr en iyisi, ikinci eli de güzel.
neyse bir teslim edeyim de, bakıcaz artık.
zaten 2 tane kafama yatan cbr var, anlaşırsak el sıkışırız
eray bi fırsat yakaladım vurdum kendimi kumsallara..
batı karadeniz sahillerini dolaştım , motor + çadır + deniz + kum ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
8-9 haziran bolunun doğal güzelliklerini gezdirmeye davet etmişler..
isteyen çadır, isteyen pansiyon falan.. önceki sayfaları okurken rastgeldim bende...
fiyatlarda gayet uygundu...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...unlukleri.html
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
@kürşat ışık, olabilir aslında. Ben katılmak isterim. Ama çadır işi biraz ters bana ;)
bugün kimler geliyor. mangal yok sadece çay+kola+gazoz yapacağız.
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
Çadırım olsa benim için de sorun olmaz ama SS motosikletle çadır taşıma pek cazip gelmiyor açıkçası.
Sadece hafif bir sırt çantası olabilir ancak.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Ben eve dondum, bu kadar kalabalik olacagimizi tahmit etmiyordum.
Tavuklar iyi yetti ha....
Erkan agzina saglik.
Ugur fotolari bekliyoruz.
Gelmeyenler ve yengen vizesi bitenler cok fena seyler kacirdiniz
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)