Bitti mi geziniz beyler.
Bitti ama herkes evine gidip uykuya basladi sanirim cok sey kacirdiniz eray )
arkadaşlaradan kutluay gene bekleriz yuvacık tafafı yada iznik yaparız ileride inşallah
bizim küçük motorlara sabır gösteren herkeze teşekkür ederim
mert ezer sanada teşekkür ederim beni kırmayıp geldiğin için neoldu?yakıt damlatma sorununa en kısa sürede baktır..
Baktırıcam abi bi yerden kaçırıyor ama bulamadım ya hortumdan ya benzin otomatiğinden. 3 parça yakıt hortumu var 1 ini geçen hafta değiştirdim diğerlerinide değiştiricem zaten ucuz bişi hortum. Bu arada dün cbr lere uyup çok kaptırdım. İçimdeki apaçi ortaya çıktı. Bide en son eve dönerken umuttepeden aşağı kaptırdım son gaz gidiyorken erdem abi arkadan geldi korna çaldı geçti . Akşam uyuyamadım bak burayada yazıyorum. şaka şaka uyudum gezi süperdi tekrarı olur inşallah.
Dandik motor yoktur. Bakımsız motor vardır.
adamımsın cevo hertürlü. beni yanlız bırakma.
sonra dalga gecmesinler.
yaşasın çayır manyakları
mert neoldu stoper çıktım i biryerden cikmasada canin sagolsun ha önemli değil meraktan sordum.
ne yorulmuşum arkadaş. geldiğim gibi duş aldım bayıldım. Fotoları toparlıyorum birazdan eklerim.. bu arada mert neden fotolarını sildin uyanık senii
Resimlere buyrunn http://www.motosiklet.net/forum/etki...aeli-sile.html
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
burak resimler için ellerine sağlık m.ezer her karede aynı farkettinmi
gençler iyi gezmişiniz valla özendim işler çok yoğun bayadır kocaeliye gelemedim. yakında izine çıkıyorum bir aksilik olmazsa tanışır görüşürüz.
Kocaeli MT grubuna yeni katılan ismail ve tugberk arkadaslarımıza hosgeldın dıyorum ilk toplantıda haber vericem.
Teşekkürler
videoyuda ekledim şile gezmesine www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/116540-kocaeli-sile.html
beter ol kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
erkan ve mert...... seyithanın forma üyeliği varmı yoksa neden hala bi atak yok
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)