aga varmış
kaç kişiyiz cumartesiye şu anda burak sakarya falan toplam
sakarya'dan ses yok istanbul'dan kutlay geliyor, kız arkadaşıyla gelecek arkadaş kimdi adı listede var mı bilemedim, buralardaysa parmak kaldırsın. 6 kişi görünüyoruz şu anda..
kimsede ses yok herkez dilini yuttu. size bi KIYAK molalarda pro resimler benden
bu arada hayırlı kandiller
Profesyonel resimci benim abi, sen fotoğrafçı ol
hadi millet resime videoya boğalım siteyi. gelemeyenler çatlasın
Cumartesi gunu derince tarafindan gelecek arkadaslar. İstanbuldan gelecek kutlay arkadasimiz pazari bilmedigi icin giselerden sonra cezaevinin kardisindaki petrolde bekleyip kutlayida alarak bulusma noktasina gelebilir misiniz? Kendiside yaziyi okur sanirim en kotu cepten soyleriz. Ben seni alirim demistim. zaten siz o taraftan geliyorsunuz. Ben tekrar o yolu gitmeyeyim
Kutlay kardesim, otobandan ilk bati cikisindan cikiyorsun giselerden gectikten sonra 500 mt falan ilerde sagda ilk benzinlige giriyorsun.
erdem beraber karşılarız ben onu körfez çıkışından alırım yanına geliriz ok
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:29 ----------
erdem beraber karşılarız ben onu körfez çıkışından alırım yanına geliriz ok kutlay sen körfezden çık ben bekliyor olcam
Siz kalacak mısınız orada, bu iş neden Pazar günü değil? !!
pazar günü gelemeyenler vardı.. cumartesi yaptık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------
sen onu 8:45 yap yoksa geç olur.. birde körfez çıkışında mı yoksa opette mi buluşacaksınız onu netleştirelim sonra sabah sabah herkes birbirini aramasın. Sen telefonunu erdem le mustafayada gönder (bloower).
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
körfezden ben karşılıyacam beraber 60 evler opete gidecez erdemle buluşcaz ordan yanınıza
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)