bendee geliyom
1-mrt89
2-erdem_cengiz
3-MBHoro
4-klarnet erkan (her an ekebilir!)
5-blooower
Mertin belirlerdigi saat ve yer uygun. İst ve sakaryadan gelecekler var onlarinda rahatca gelebilecegi bir saat
ya arkadaşlar yanlış anlamayın tabiki burak arkadaşımızı kırmak yada yük olmak istemem
şileeeee bencede
yanımıza ne alacaz birşeyler söyleyin
saat kaç gibi çıkarız
benim tecrübem yok
zaten o yüzden böyle yazdım tabikide yardımcı olmak gerek onun tecrübesi varya ondan
birini kızdırırsam herkeze benden özür ısmarlıyom
Kendini al, para al, kamerani al yeter
kaç kişi gibiyiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
mert ne yağmurdu be yemin ediyorum niyet etsem gusül olurdu o derece
dedim ya, ne zaman motora binsek yağmur yağar, ne zaman kapalı bir yerde olsak yağmur diner
Cumarteside bulutlu diyor umarim yakalanmayiz
liste şişmedi hala
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
1-mrt89
2-erdem_cengiz
3-MBHoro
5-blooower
GÜNCELLLLLL
valla şu gezi işi çok güzel oolacak gibi.. benim gelemeyişim kesinleşti malesef..gerçi motor sayısı da gayet ideal , bitane chopper ha var ha yok , demi erdem abi..üzülsen mi sevinsen mi bilemedim be...
ama fotoları bekliyorum kesinlikle..bol bol foto, ve mustafa abi tabiki videolar..
videoları koycam. bu sefer titreşim üzerine çalışıyorum. inşallah o sorunuda çözerim yanlız kamerayı takacak motor lazım olcak. malum benimkine takacak yer yok
1-mrt89
2-erdem_cengiz
3-MBHoro
5-blooower
6-seyithan (eken klarnete artçı olacak)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=05J88AGZbA4
ahahahadhaydfauf ne salak insanlar var :D izleyin :D
hava güzel gibi sanki? dümbüldek suyuna gidelim mi cengiz abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
ve mesai yolu gözükür bugün de dümbelek suyu yalan oldu :/
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)