onu biliyoz mecbur alcan onuda
o dişliyi bir an önce değiş kardeşim
onu biliyoz mecbur alcan onuda
o dişliyi bir an önce değiş kardeşim
geldim geldim, işten yeni geldim anca.. hazırlıyorum şimdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
2 dişli ve zinciri takım olarak değiştir mutlaka, öbür türlü 2 kere masraf edersin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
1. rota şile köy yolu..
2.rota iznik gölü (Güzel köfte + kaplıca içerir + dileyen yüzebilir)
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
İzmit yarin aralikli yagisli ama istanbul parcali bulutlu gosteriyo bende ona guvenip yola ciksammi hala dusunuyorum
Olmadi persembe aciyo hava o zaman giderim ama atv konusundada sabirsizlik var icimde
Ayrica su amortisorude hemen yaptirmak istiyorum on freni bile korkarak sıkıyorum :/
En iyisi persembe cikin gencler. Hava o gunden sonra bombastik olacakmis.
e hadi harita harita dediniz, yok oldunuz? iznik mi? şile mi? karar verin bakalım.
umuttepe kampüs üstü köy yolundan şile o zaman..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------
sakarya'dan da katılan arkadaşlar olacak
çok güzel olacak
listeyi oluşturmaya başlayalım bence
şileeeee bencede
yanımıza ne alacaz birşeyler söyleyin
saat kaç gibi çıkarız
benim tecrübem yok
saat kaçta nerde buluşcaz kaç km yolculuk olcak burak
burak bizi şileye götür
burak bizi şileye götür
burak bizi şileye götür
burak bizi şileye götür
siz biryere gitmek için otomabile binersiniz. biz burağa söyleriz o ayarlar
susuzluk hiç bir şey tecrübe herşey. tecrübeni gider
Merhaba arkadaşlar. Benim durumlar tam belli değil işler yoğun... Rota için rota güzel ancak köy yolu ve bol viraj var daha birbirimizin sürüş karakterini bilmiyoruz tecrübeli-tecrübesiz kim var belli değil göz yapalım derken kaş çıkartmayalım Allah korusun. Bence ilk uzun yol gezisi için daha kolay ulaşımı olan geniş bir yol tercih etsek daha güzel olmazmı?
burak arkadaşa ulaşmak nirvanaya ulaşmak gibi zor ve çetrefilli
arkadaşlar bence burak abi yeteri kadar çaba sarfetti. her şeyi de devletten beklememek lazım
cumartesi günü saat 10:00da perşembe pazarında tam otoparkın girişinde toplanalım. 10:15'e kadar zaten herkes toplanmış olur ve yola çıkarız.
listeyi ben başlatıyorum, lütfen herkes kendini eklesin. durumu belli olmayanlar da yanına parantez içinde not düşerlerse organize eden kişiler için işi daha kolaylaştırmış oluruz. arkadaşlar perşembe akşamına kadar herkes kesin şekilde katılım durumunu belirtmiş olsun lütfen. perşembe akşamından sonra gelen katılımları almayalım. belki azıcık disiplin gelir kocaeli grubumuza ;)
cumartesi, şile gezisi için liste:
1-mrt89
2-erdem_cengiz
3-MBHoro
3-klarnet erkan (her an ekebilir!)
cumartesi, şile gezisi için liste:
1-mrt89
2-erdem_cengiz
3-MBHoro
4-klarnet erkan (her an ekebilir!) eker
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
[QUOTE=mrt89;3030606]arkadaşlar bence burak abi yeteri kadar çaba sarfetti. her şeyi de devletten beklememek lazım
cumartesi günü saat 10:00da perşembe pazarında tam otoparkın girişinde toplanalım. 10:15'e kadar zaten herkes toplanmış olur ve yola çıkarız.
listeyi ben başlatıyorum, lütfen herkes kendini eklesin. durumu belli olmayanlar da yanına parantez içinde not düşerlerse organize eden kişiler için işi daha kolaylaştırmış oluruz. arkadaşlar perşembe akşamına kadar herkes kesin şekilde katılım durumunu belirtmiş olsun lütfen. perşembe akşamından sonra gelen katılımları almayalım. belki azıcık disiplin gelir kocaeli grubumuza ;)
adam haklı
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)