aynen vites tam geçmeyebiliyo bazen, direk boş vitese atıyo kendini..
aynen vites tam geçmeyebiliyo bazen, direk boş vitese atıyo kendini..
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
ama 7000 devire kadar ciktim tam gecmemis olsa o kadar dayanir miydi bilemiyorum ilk defa basima geliyor boyle bir sey
evet arkadaslar vites gecirememis olmaliyim. ilk defa olunca panikledim acikcasi motora bir sey mi oldu diye. bugun kullandim masallah tas gibi. evham yapmisim bosuna
bu arada cumartesi gunu gelecek arkadaslarda bir degisiklik yok degil mi? kimseden ses cikmamis bugun ses verin bakalim cumartesi gunu nereye gidelim?
Ben gelicem ama söylediğim gibi her an her şey olabilir
Bir gün + Bir gün daha..
blooower. sen en azindan kesin konusuyorsun ya etkinlik yapilmaz sizinle :p
haldıza kahve içmeye
ulen bu sabah işten çıktım saat 8 de dilovası-derince istikametinde gidiyorum. kirazlıyalı evyap limanının oralarda bi motorcu arkadaş ilerliyo cbf150 gibi bişey geçerken selam verdim korna çaldım. ilerde ışıklarda yanıma geldi neden korna çalıyon diyo selam verdim dedim nerden tanışıyoz diyo. öküz kaza yapsan ilk biz koşcaz bi arızan olsa biz çözcez bi sıkıntın olsa yazarsın buraya söle yardım edin böle yardım edin diye. yok arkadaş selam melam yok bidaha. plakam 41 U 7800 motorum cbr250r selam veren arkadaşa selam veririm yoksa trans geçip gitmessem adiyim. ulen küfür edicem zor tutuyorum kendimi.
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
bir tane mal yüzünden bunu düşünme bence, daha dün karşılıklı geldiğimiz bir motor kullanıcısı ile (üstelik aramızda banket varken) kornaya basarak selamlaştık.
boşver o tipleri, salla gitsin..
Bir gün + Bir gün daha..
hakikatten mal.
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
erdem sen haftasonu buluşursak gelecek misin?
Bir gün + Bir gün daha..
Eray kardesim pazar bi samimi arkadasimin dugunu var cumartesi pazar oraya kitliyim baska zaman insallah cagirdiginiz icin tesekkur ederim
sen boşver öyle kazmaları erdem, imama kızıp , direkten dönme...
ben hala her gördüğüme slm çakıyorum...Çoğu karşılık veriyor. ama bi kaç tane hödük çıkıyo arada..
onlarında kendi mallıkları .. yapacak bişey yok...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------
arkadaşlar cumartesi günkü bulluşma için kimseden ses seda çıkmıyor..bende, tanışabilmek için 30 dk - 1 saat de olsa gelmeye çalışacağım yanınıza..yüksek ihtimal uğrarım izmit içindeki her türlü organizasyona...
arkadaşlar sanırım çoğu kişi gelmiyor, gelecek olanlar da kesin konuşmuyor. açıkçası insanın hevesi kaçıyor. cumartesi günü diğer planlara hayır dedim görüşeceğiz diye fakat yarın görüşmemiz kesin bile değil.
pazar günü ben kendi arkadaşlarımla buluşacağım yine seka parkta saat 1 de. cumartesi günü işi olan arkadaşlar pazar günü gelsin bari bir bütünlük olsun en azından.
malesef kimse yazmıyo buluşma hakkında.. 3-4 kişi en fazla.. belki o kadarda olmaz...sen yine istersen diğer şıkları değerlendir...
arkadaşlar burada buluşma işleri genelde spontane olur kafanızı takmayın.. çünkü çoğunluğumuz çalışıyor ve evli barklı olanlarımız var... siz yazın tarihi saati gelen zaten gelir. çoğu zaman biz anlık telefon ediyoruz birbirimize ben şuraya gidiyorum diye gelen geliyor. zamanla sizinde öyle olacaktır..
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
valla ben gelcem hatta çiftlik sahile arabayla giderken tanımadığım bir bayan scuter kullanıcısı gördüm yanında durup dedim bir saniye bakarmısınız .
buyrun dedi dedim cumartesi seka park marina kafede motorcu arkadaşlarla buluşacaz gelmek isterseniz buyrun
kız önce şaşırdı sonra saati sordu birde dedim kartımı istedi kartım yok dedim mt kocaeli forum bakmasını söyledim ama şuhale bak ...
ayvalık gezisine 15 kişi katılıyor biz izmitte 5 kişi toplayamıyoz sonra neyse arkadaşlar gelen gelsin ben gidecem çok büyük aksilik olmazsa kasmayın kimseyi zorlamayalım dimi bu eylence sonuçta...
konu ayvalık ya da kocaeli buluşması değil, zamanın, motorun vs 'nin uyuşması... geçen sene haziranda yuvacık'ta 420 motor gelmiştik sanırım ya da 440 öyle birşey... yani kıyaslama yanlış olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
bu arada çarşıya işiniz düştüğü zaman benim ofise uğrayabilirsiniz. Çay içeriz tanışırız.. yürüyüş yolunun sonunda merkez bankasının karşısındayım. Motorum binanın önündeyse bende ofisteyimdir.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
ya yalış anlaşılmasın kıyaslama falan yok zaten zorlamayalım dedim hani demem tanışıp ileride takılma anlamında
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
akşam benim bir arkadaş marina kafede canlı müzik yapıyor fatih ismi akşam yedide buda bilginize osaate kalırsak dileriz
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)