Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kocaeli - MT]

REKLAM ALANI
    soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    saol kardeşim yaaa şükür yaa valla

---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:08 ----------

Alıntı MBHoro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun minige

sağol abi geçti inşallah.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Cem68 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf 250 Nİ

Sezonu açmaya karar verdik.

Arkadaşlar 24.03.2013 Pazar günü Fatih yeğenim ile İzniğe tabi köfteci Yusufta mola vermek kaydı ufak bir tura karar verdik ,katılmayı arzu eden varsa organize olabiliriz.Hava açık sıcaklık 13-15 derecelerde duyrulur. ;)

Geçen seneki turumuzdan bir kare.

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı Cem68 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 24.03.2013 Pazar günü Fatih yeğenim ile İzniğe tabi köfteci Yusufta mola vermek kaydı ufak bir tura karar verdik ,katılmayı arzu eden varsa organize olabiliriz.Hava açık sıcaklık 13-15 derecelerde duyrulur. ;)

Geçen seneki turumuzdan bir kare.

http://img33.imageshack.us/img33/320...4307719313.jpg
    motoru sattık gezmeye başladınız vay arkadaş :D :D :D :D...

Şimdiden ii geziler yarın hava güzel olacakmış. Kazasız belasız bol bol gezersiniz umarım......
    Cem68 ve speedtime41 bunu beğendiler.

speedtime41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX9R
    S.a Arkadaşlar Ben Zealsun Gs 200 Kullanıcısıyım Sizden Bi Konuda Yardım İstiyorum Marş motorum Dişli Sıyırdı Orjinal Bi Marş motoru nasıl tegmin edebilirim yada hangi markaların marş motorları uyuyuyor sormamın sebebi daha 3 gün önce yeni kasımpaşabisiklet.com dan sipariş verdim ve gelen marş motoru gene aynı şekilde dişli sıyırdı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden iyi forumlar arkdaşlar ayrıca kocaeli bölgesinde nereden tegmin ederim

Motosikleti
    Honda CBF 500
    motorsuz motorcu olaraktan durmak yok mangala devam kartepede mangal keyfiii :D siz hala evde oturun :D. bu arada kartepe yolu muhteşem ilk defa gittim ama tam motorluk güzel asfalt sık viraj bir sağa bir sola muhteşem kıvrımlar muazzam bir manzara tavsiye ederim...

MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    o sucuklar yine ömer usulü olmuş.. iyi pişmiş

blooower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni ronny 150 + cbr 600 f sport
    selam arkadaşlar bende yaklaşık bir senedir forumu takip ediyorum sonunda bir kanuni rony sucuter alıverdik bakalım. inşallah beraber işlerden fırsat olursa gezeriz...
    sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum fakat gezilerde benim kanuni gidermi diye merak ediyorum bakalım inşallah görüşmek üzere he buarada adım mustafa körfezdenim
    körfezdeki arkadaşlar ve yolu düşen arkadaşlarla tanışmak isterim... 0 542 527 5280 tel

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı MBHoro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o sucuklar yine ömer usulü olmuş.. iyi pişmiş
    Makine çok ii foto çekio yüzden efekt o :D:D:D:D

---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:00 ----------

Alıntı blooower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar bende yaklaşık bir senedir forumu takip ediyorum sonunda bir kanuni rony sucuter alıverdik bakalım. inşallah beraber işlerden fırsat olursa gezeriz...
    sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum fakat gezilerde benim kanuni gidermi diye merak ediyorum bakalım inşallah görüşmek üzere he buarada adım mustafa körfezdenim
    körfezdeki arkadaşlar ve yolu düşen arkadaşlarla tanışmak isterim... 0 542 527 5280 tel
    Güle güle kullanın kazasız belasız. Değirmendere ye yolunuz düşerse buyrun görüşmek üzere.

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    hacılar az kaldı, bir aya kalmaz başlarız turlara.

Motosikleti
    CBR 250 R
    burası terk edilmiş gibi, nerelerdesiniz ya?

MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    burdayız burdayız. Uğur n'oldu almadın mı hala motor ya?

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    burdayız,bugun kartepe kross parkuruna çıkıp biraz gazladık,fena bi parkur hele o rampa varya.. geçen hafta da yuvacığın en tepelerine çıkmıştık mangalda sucuk yapmaya.
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    ühhhüüüüü ühhhüüü anlatın anlatın bizim canımız çekmez dimi

The Best - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09 2017 tracer9 2022
    Abilerim :D bende kocaelide oturuyorum ama yaş 15 ehliyet yok malesef :( arkadaşımda kawasaki ninja 250 r var :D trafiğe kapalı alanda kask ile tabikide kafa bile kaldırıyorum :D birtek mahallede geziyorum :D 2 sene sonra ehliyet alıcam allahın izniyle. Ozamana kadar kalırsanız sizinleyim

Motosikleti
    CBR 250 R
    Alıntı The Best adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abilerim :D bende kocaelide oturuyorum ama yaş 15 ehliyet yok malesef :( arkadaşımda kawasaki ninja 250 r var :D trafiğe kapalı alanda kask ile tabikide kafa bile kaldırıyorum :D birtek mahallede geziyorum :D 2 sene sonra ehliyet alıcam allahın izniyle. Ozamana kadar kalırsanız sizinleyim
    kafa, boyun kaldırmak dışında inşallah iyi bir sürücü olursun ama şimdiden böyle atraksiyonlara girdiysen eyvah deriz sadece..

The Best - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09 2017 tracer9 2022
    Alıntı erays adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kafa, boyun kaldırmak dışında inşallah iyi bir sürücü olursun ama şimdiden böyle atraksiyonlara girdiysen eyvah deriz sadece..
    Yok be abi :D Ehliyet olmadığı için gezemiyorum o yüzdende öyle şeyler yapıyorum yoksa Trafikte sakinim

Motosikleti
    CBR 250 R
    Alıntı The Best adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok be abi :D Ehliyet olmadığı için gezemiyorum o yüzdende öyle şeyler yapıyorum yoksa Trafikte sakinim
    aman hoca, dikkat et. polis falan apayrı bir dikkat hani ama kastım daha çok diğer araçlar, yayalar, kedi, köpek, şimdiden artistik hareketlere başladıysan ilerisi tatmin etmez seni, dikkatli ol yeter

Motosikleti
    ya polis dedinde geçen tütünçiftlik sahile arkadaşla gittik. dönerken köprüyü çıktık polis çevirmesi hemide trafik. ehliyet ruhsat var ama bende ve arkamdaki arkadaşta kask yok.
    son anda bir ufacık ara sokak var çevirmeden önce. girdim oraya polis bakıyor yani bekliyo bizi. biz dönerken bir hareketlendi sonra aralardan fıtı fıtı eve geldik. fıtı fıtıda sucuter var bende ondan öyle söyledim. ucuz yırttık mazallah. ama bizi görmeliydiniz. ufacık sucuter iki ayı üstünde garibim altta bağırıyor...

Motosikleti
    CBR 250 R
    geçen gün sizin gibi bir tayfaya kestiler cezayı gözümün önünde. jovenin yanındaki koton mağazanın önünde çevirdi çocukları yine iki kişi ve ikisi de kasksız. ehliyet falan yok, motoru da yüklediler çekiciye (scooter) motoru çözdürme ile beraber en az 1000 tl ye patlar

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı erays adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen gün sizin gibi bir tayfaya kestiler cezayı gözümün önünde. jovenin yanındaki koton mağazanın önünde çevirdi çocukları yine iki kişi ve ikisi de kasksız. ehliyet falan yok, motoru da yüklediler çekiciye (scooter) motoru çözdürme ile beraber en az 1000 tl ye patlar
    kasksız gezenlere yazsınlar hatta keşke cezası 300-500 tl olsa.
    Karadeniz - Giresun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler