Arkadaşlar 24.03.2013 Pazar günü Fatih yeğenim ile İzniğe tabi köfteci Yusufta mola vermek kaydı ufak bir tura karar verdik ,katılmayı arzu eden varsa organize olabiliriz.Hava açık sıcaklık 13-15 derecelerde duyrulur. ;)
Geçen seneki turumuzdan bir kare.
S.a Arkadaşlar Ben Zealsun Gs 200 Kullanıcısıyım Sizden Bi Konuda Yardım İstiyorum Marş motorum Dişli Sıyırdı Orjinal Bi Marş motoru nasıl tegmin edebilirim yada hangi markaların marş motorları uyuyuyor sormamın sebebi daha 3 gün önce yeni kasımpaşabisiklet.com dan sipariş verdim ve gelen marş motoru gene aynı şekilde dişli sıyırdı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden iyi forumlar arkdaşlar ayrıca kocaeli bölgesinde nereden tegmin ederim
motorsuz motorcu olaraktan durmak yok mangala devam kartepede mangal keyfiii :D siz hala evde oturun :D. bu arada kartepe yolu muhteşem ilk defa gittim ama tam motorluk güzel asfalt sık viraj bir sağa bir sola muhteşem kıvrımlar muazzam bir manzara tavsiye ederim...
o sucuklar yine ömer usulü olmuş.. iyi pişmiş
selam arkadaşlar bende yaklaşık bir senedir forumu takip ediyorum sonunda bir kanuni rony sucuter alıverdik bakalım. inşallah beraber işlerden fırsat olursa gezeriz...
sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum fakat gezilerde benim kanuni gidermi diye merak ediyorum bakalım inşallah görüşmek üzere he buarada adım mustafa körfezdenim
körfezdeki arkadaşlar ve yolu düşen arkadaşlarla tanışmak isterim... 0 542 527 5280 tel
hacılar az kaldı, bir aya kalmaz başlarız turlara.
burası terk edilmiş gibi, nerelerdesiniz ya?
burdayız burdayız. Uğur n'oldu almadın mı hala motor ya?
burdayız,bugun kartepe kross parkuruna çıkıp biraz gazladık,fena bi parkur hele o rampa varya.. geçen hafta da yuvacığın en tepelerine çıkmıştık mangalda sucuk yapmaya.
Karadeniz - Giresun.
ühhhüüüüü ühhhüüü anlatın anlatın bizim canımız çekmez dimi
Abilerim :D bende kocaelide oturuyorum ama yaş 15 ehliyet yok malesef :( arkadaşımda kawasaki ninja 250 r var :D trafiğe kapalı alanda kask ile tabikide kafa bile kaldırıyorum :D birtek mahallede geziyorum :D 2 sene sonra ehliyet alıcam allahın izniyle. Ozamana kadar kalırsanız sizinleyim
ya polis dedinde geçen tütünçiftlik sahile arkadaşla gittik. dönerken köprüyü çıktık polis çevirmesi hemide trafik. ehliyet ruhsat var ama bende ve arkamdaki arkadaşta kask yok.
son anda bir ufacık ara sokak var çevirmeden önce. girdim oraya polis bakıyor yani bekliyo bizi. biz dönerken bir hareketlendi sonra aralardan fıtı fıtı eve geldik. fıtı fıtıda sucuter var bende ondan öyle söyledim. ucuz yırttık mazallah. ama bizi görmeliydiniz. ufacık sucuter iki ayı üstünde garibim altta bağırıyor...
geçen gün sizin gibi bir tayfaya kestiler cezayı gözümün önünde. jovenin yanındaki koton mağazanın önünde çevirdi çocukları yine iki kişi ve ikisi de kasksız. ehliyet falan yok, motoru da yüklediler çekiciye (scooter) motoru çözdürme ile beraber en az 1000 tl ye patlar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)