Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kocaeli - MT]

REKLAM ALANI
    mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    Ugur ortalarda yok goren varmi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Sevgili Kocaeli MT li abilerim kardeşlerim uzak kaldık birbirimizden. Aradaki uzaklığı kapatalım artık. 24 şubat (önümüzdeki pazar) Değirmendere de bizim mekanda mangal yapıcaz. Yalovadan mevlüt abiler de gelecek. Daha saat konuşmadık ama buluşma yeri değirmendere migros. Hava durumu önemli deil Bizim bahcede veranda var. Mangal, kömür, lavabo, tuvalet, semaver şirketten :D. İsteyen gelsin buyursun....

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    arkadaşlar motora kilit, alarm, disk kilidi vb gibi bir koruma almak istiyorum. ne önerirsiniz?disk kilidi kafama yatıyor ama ne marka vs? sizin var mı kullandığınız?

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    disk klidi alacaksan sağlam ve alarmlisini almanı öneririm.

Berkay inşallah bu sefer bende orda olucam, umarım son dakika bi işim çıkmaz,sezonu bir açalım =)
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Saat 12 de migrosun orda buluşacağız arkadaşlar. Değirmendere Migros.

anil89tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sıfırdan
    Arkadaşlar merhalar...ben kocaeli üniversitesinde mimarlık okuyorum.uzun süre motosiklet kullandım, şuanda da lisanslı olarak bisiklet kullanıyorum.her dönemde yaşadığım BUFF sorununu toptan alarak çözüm buldum elimde şuan 35 farklı modelden BUFF var ve toptan fiyatına veriyorum.feyizoğlu.com ile aynı yerden alıyorum ürünleri. fiyatım 10 lira.ilgilenirseniz çok sevinirim.teşekkürler...

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-buff-bandana...hic-kullanilmamis-urunler-114962401/detay/

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151418377499906.502911.544104905&type=1

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı anil89tas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhalar...ben kocaeli üniversitesinde mimarlık okuyorum.uzun süre motosiklet kullandım, şuanda da lisanslı olarak bisiklet kullanıyorum.her dönemde yaşadığım BUFF sorununu toptan alarak çözüm buldum elimde şuan 35 farklı modelden BUFF var ve toptan fiyatına veriyorum.feyizoğlu.com ile aynı yerden alıyorum ürünleri. fiyatım 10 lira.ilgilenirseniz çok sevinirim.teşekkürler...

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...4962401/detay/

https://www.facebook.com/media/set/?...4104905&type=1

anılcım zaten istediğimiz buf u 10 liraya alıyoruz sen şimdi mantıklı bir şey demen gerekki insanlara makul gelsin .
    -CBX250- bunu beğendi.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

anil89tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sıfırdan
    hocam benim ürünler loco active markalı.ürünler piyasada 15 lira.örneğin: http://www.feyizoglu.com/Harley-2-Baf_47428.html#0 , http://www.feyizoglu.com/Skull-02-Baf_47431.html#0

ben aynı ürünü 10 liradan veriyorum.tabi saygı duyarım eleştirilere.esnaflığı ve ticareti yavaş yavaş öğreniyorum işte ;)

---------- Post added at 14:19 ---------- Previous post was at 14:10 ----------

Atlasoutdoor'daki fiyatı : 18 lira

http://www.atlaskamp.com/loco-active-national-geographic-bandana-24525/

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Beyler selamlar;
    Pazar günü ankaradan kocaeline gelicem otobüsle, otogardan sekaparka gitmem gerek, muhtemelen garajlardan ulaşım vardır ama nasıl gidileceği ve akşamları eğlenmek ve takılmak adına nerede neler yapılabilir, pazar gidş çarşamba dönül

Teşekkürler
    soa bunu beğendi.

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler selamlar;
    Pazar günü ankaradan kocaeline gelicem otobüsle, otogardan sekaparka gitmem gerek, muhtemelen garajlardan ulaşım vardır ama nasıl gidileceği ve akşamları eğlenmek ve takılmak adına nerede neler yapılabilir, pazar gidş çarşamba dönül

Teşekkürler

çok alternatif mekanlar var ne desem bilemedim ki =) rock seviyorsan ZOM bar a git, alkol kullanmıyorsan sabancı kültür sitesindeki keyfinn kafeye git abim canlı müzik yapıyor orda selamımı söyleyebilirsin =) şöyle sakin midye tavalı biralı bi yer istersen antik pub,vs yani ne tarz seversin? takmisin? gibi şeyleri bilmeden yönlendirmek zor =/
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Beyler selamlar;

Teşekkürler
    Erhan abi. terminalden izmit içinde her yere ulaşım imkanı var. Şehir içi hatlarına sorarak seka parka ulaşman kolay. Mekan olarak diyorsan sekaparkta güzel kaferler mekanlar mevcut. yada şehir içinde de aynı şekildi. Çok ekstrem biryer bildiğim kadarıyla yok sıradan cafeler sıradan barlar. Eğer zamanın varsa birgün değirmendere ye gel abi yarım saat mesafede izmit müsafirim ol sahilde meshur simit ayran yapalım. Her yerde yiyemezsin simidimizi :D ... Abi facebook tel nonu gönder istiyorsan yardım lazım olacak konu varsa?

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok alternatif mekanlar var ne desem bilemedim ki =) rock seviyorsan ZOM bar a git, alkol kullanmıyorsan sabancı kültür sitesindeki keyfinn kafeye git abim canlı müzik yapıyor orda selamımı söyleyebilirsin =) şöyle sakin midye tavalı biralı bi yer istersen antik pub,vs yani ne tarz seversin? takmisin? gibi şeyleri bilmeden yönlendirmek zor =/
    Alıntı soa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erhan abi. terminalden izmit içinde her yere ulaşım imkanı var. Şehir içi hatlarına sorarak seka parka ulaşman kolay. Mekan olarak diyorsan sekaparkta güzel kaferler mekanlar mevcut. yada şehir içinde de aynı şekildi. Çok ekstrem biryer bildiğim kadarıyla yok sıradan cafeler sıradan barlar. Eğer zamanın varsa birgün değirmendere ye gel abi yarım saat mesafede izmit müsafirim ol sahilde meshur simit ayran yapalım. Her yerde yiyemezsin simidimizi :D ... Abi facebook tel nonu gönder istiyorsan yardım lazım olacak konu varsa?
    sekaparka gidiş olayını çözdüm..araç direkt olarak oraya götürecek bizi...mekan için ise alkollü tercih nedeni olmakla birlikte her türlü keyifli ortam uyar...

cafe isminden ziyade bu cafe barların olduğu muhitlerin adı sanını ve sekaparktan nasıl ulaşılacağını belirtirseniz sevinirim...yani bunların öbek öbek olduğu bi yer vardır illaki...ya da öğrencilerin takıldığı vs falan...sekaparkın bu yerlere olan mesafesi belirtirseniz sevinirim...

teşekkürler

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    sekaparka gidiş olayını çözdüm..araç direkt olarak oraya götürecek bizi...mekan için ise alkollü tercih nedeni olmakla birlikte her türlü keyifli ortam uyar...

cafe isminden ziyade bu cafe barların olduğu muhitlerin adı sanını ve sekaparktan nasıl ulaşılacağını belirtirseniz sevinirim...yani bunların öbek öbek olduğu bi yer vardır illaki...ya da öğrencilerin takıldığı vs falan...sekaparkın bu yerlere olan mesafesi belirtirseniz sevinirim...

teşekkürler

2008 den beri pek takılmadığım için söylediklerim çok güncel olmayabilir,yani arada kapanmış olanlar çıkablir =) izmitin barlar sokağı var lakin öyle barlar sokağı deyince aklınızda canlanan türden bişey değil =) ufaktan ufaktan. orda ZOM bar var,bana en çok uyan yer, çılgınca canlı müzik var güzel gruplar sahne alıyordu en son marry jane diye bir grup vardı çoşturuyordu,onun az yukarsında doping diye bir bar var oranın alt katı saplar için üst katı ise damsız girilmeyen bölüm, izmtin öküzü sığırı meşhurdur dolayısı ile bayan varsa yanınızda doping daha mantıklı gibi.
    erro bunu beğendi.
    Karadeniz - Giresun.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    fuar a gıdecek varmı arkadaslar....hemıde motorla.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ben gidicem ama motorla çok yorar bu havada bir de yagarsa fln tam sakata gelirim,zaten fuardan birşeyler alıcam motorda koyacak yer de bulamam o yüzden şimdilik otobüsle gitmeyi düşünüyorum ama kafamda alternatif düşünceler var, mesela arabası olan biri giderse gaza yada mazota destek atıp dahil de olabilirim =))

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:49 ----------

Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hort

Pazar günü bize katılan yok mu ey ahali

---------- Post added at 00:56 ---------- Previous post was at 00:17 ----------

Arkadaslar bu arada office uygulamalari ve internet kullanimi amacli pratik,ufak boyutlu tablet pcye ihtiyacim var. 250-3oo civari sadece belirtigim amaclarla kullanabilecegim hanci urunleri oneririsiniz? Aslinda telefonumda bu istedigim seyleri rahatlikla yapabiliyorum ancak office uygulamalarinda,basit bi pdf dosyasi okumakta ekrani ufak oldugu icin zorlaniyorum..

Uğur pazar etkinliği fuar ile çakışmıyor değil mi?
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Hayır serkan bizim mangal bu hafta önümüzdeki pazar yani fuar önümüzdeki hafta.

Tekrar yazıyorum 24 şubat Pazar günü saat 12de Değirmendere migrosta buluşup Bizim bahçede piknik yapacağız Arkadaşlar. Herkes buyursun gelsin. Yeni gelen arkadaşlarımızda vardı. Onlarda buyursun gelsin. Tanışmış oluruz...

---------- Post added at 10:15 ---------- Previous post was at 10:11 ----------

Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gidecez abi hemide otoposla :D
    salcano_7946 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Evet arkadaşlar Nisan 2013 te yaylalar yaylarar diyerek birliğe teslim olacak şimdi askerlik şubesinden geldim herşey tamam 1 2 3 Nisan tarihlerinde Tuzla Piyade okulunda sınava girdikten sonra birliğime teslim olup aranızdan bir süre ayrılacağım gidene kadar hepinizle görüşmek isterim işiniz yoksa pazar günü gelirseniz görüşelim helalleşelim :D...

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Yarın saat 1 gibi migrosta buluşuyoruz arkadaşlar mangal yapacağız. Son kez görmeyenler için yazıyorum. Uğur serkan ben Mevlüt abi 5 6 kişiyiz şimdilik gelmek isteyen varsa buyursun geldin sonradan da aramıza katılmak isteyen olursa ulaşıp alırım migrostan.

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Yarın saat 1 gibi migrosta buluşuyoruz arkadaşlar mangal yapacağız. Son kez görmeyenler için yazıyorum. Uğur serkan ben Mevlüt abi 5 6 kişiyiz şimdilik gelmek isteyen varsa buyursun geldin sonradan da aramıza katılmak isteyen olursa ulaşıp alırım migrostan.
    hadi bakalım hayırlısı,hava da güzel olacak sanırım
    Karadeniz - Giresun.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Hayır serkan bizim mangal bu hafta önümüzdeki pazar yani fuar önümüzdeki hafta.

Tekrar yazıyorum 24 şubat Pazar günü saat 12de Değirmendere migrosta buluşup Bizim bahçede piknik yapacağız Arkadaşlar. Herkes buyursun gelsin. Yeni gelen arkadaşlarımızda vardı. Onlarda buyursun gelsin. Tanışmış oluruz...

---------- Post added at 10:15 ---------- Previous post was at 10:11 ----------

Gidecez abi hemide otoposla :D
    bu saabah 11 de bursadan hareketle degırmendere yuzbasılara gelıcem bende.akraba zıyaretı kısaca.acaba havadakı mangal kömürü kokusuna dogru yurusem bahceyı bulabılırmıyım etler pişmeden ne dersın.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler