Havalardan mıdır nedir, bir sessizlik bürüdü buraları?
Bu yaz gitmek istediğiniz yerler nereler, var mı öyle aklınızdan geçen ya da planladığınız yerler?
Mesela;
Safranbolu,
Amasra,
Yedigöller vs..
Fuara gidiyormuyuz panpişler
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
hocam onları saymıyorum bile, şimdi çıksam hepsi yarım saat, 45 dakika
HGS ye başvurmadım. Alırız ya, kolay.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------
ne zaman planlıyorsunuz? hafta sonu çok yoğun olur, hafta içi de iş güç.. ne yapsak, fikriniz ne?
Ben zaten istanbuldayım sürekli ondan benim için sıkıntı yok. Ben zaten hep ilk günü giderim rahat rahat motorları inceler hepsine binerim. Diğer günler apaçiler dolunca motorlara bindirmiyorlar sonra millet gelip forumda konu açıyolar suzukiye ayıp kawaya ayıp motorların üstüne şerit çekmişler vs... hafta sonu gitmeyinde hangi gün giderseniz gidin.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Az önce gelen bir mail ile sarsıldım; 28 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında yıllık toplantımız planlanmış. Bir gün mü sekmez ya! Fuar kaçtı..
Berkay kardeşim mesaj attım cevap vermedin.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
Arkadaşlar bugun zorlu bir 120 km sonrası yorgunluktan bittim. gölcükten selimiye köyü tarafından çıkarak 4 motor izniğe Köfteci Yusufa gittik. 2 adet CB125E, 1 adet Kawasaki zxr 250 ve bir adet Suzuki DRZ 400SM. Yol biryerden sonra sürekli çamur ve çukur,motorlar fena halde yanlıyor ve sadece arka teker değil ön tekerde. drz400sm yanlayıp çamura düşerek debriyaj manetini kırdı :( Lakin köfte çok güzeldi =)) nasıl resim ekliyoruz becerebilirsem bi iki tane ekliyim diyorum
Karadeniz - Giresun.
abi o gün tel sarjdaydı bende oyuna dalmısım gece 1 de gördüm mesajını yaa valla ben kullanmıyorum ama sen, görmeki için gelirdim abi Kusura bakma...
---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 19:08 ----------
ben binemeyip kudurdukca hem gez hem yeee o beyaz bebeği sahilde görmiyim ahartar takacam gecerken arabayla üstüne sürecem cık cık cık D::D:D:.... Afiyet olsun kardeşim valla havaların maşallahı var ama hımısınııııı hımısınııııı sövmeyecem :D:...
Arkadaşlar izmitte 1+1 ev arıyorum aklınızda olsun.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
Berkay bidahakine seni de çağarcam ozaman :D bol maceralı,yan yatmalı çamura batmalı,virajı alamayıp şarampole uçmalı oluyor bizim geziler :D izniğe gittik heryerde motorcular vardı bir sürü ama marka marka motorlar, köfteci yusufa 300-500 metre kala bizim elemanlar çıldırdı yolda şehir içi verdiler gazı ninjayla drz400SM makaslar makaslar derken :D aklı çıktı diğer motorcuların, sonra yolda makasladıkları gilera runner lı sikiturcular da köfteciye geldi bize bir bakışları vardı küfür eder gibi =) gerçi ben çook arkada kaldım şehir çi tehlikeli gazlamalar adetim değildir =) umarım o elemanlar forumdan değildir :D
Karadeniz - Giresun.
Herkese selamlar
İsmim Kerem Terzioglu, son sinifta okuyorum,yazin basinda beyaz ninja 250r aldim fakat ehliyetim yok diye sadece yazlikta(sapanca) kullaniyodum
Ocakta ehliyetide aldiktan sonra motoruda izmite getirdim ve derslerden vb vakit buldukca geziyorum,kabul ederseniz etkinliklerede elimden geldigince katilmak isterim
Tekeriniz duz bassin
Hosbulduk ,benim ninjadada perf.egzos,bmc filtre,iridyum buji,tank pad,karbon kaplamalar vs.ekstralar var ama 12 bine dayandi daha lastikleri degistirmedim en kisa zamanda arka lastigi 1-2 boy buyuguyle degismem lazim
Bu arada benimde d.derede cok arkadasim var sık sık geliyorum,diger ninjayida merak ettim bidahakine gormek isterim ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)