Bence her sene buz kesen 3 aylar bittiğinde sezon açılışını motorcular olarak kutlayalım,geleneksel sucuk partisi vs gibi bişey ile =) hıdırellez gibi bişey olur :D
Bence her sene buz kesen 3 aylar bittiğinde sezon açılışını motorcular olarak kutlayalım,geleneksel sucuk partisi vs gibi bişey ile =) hıdırellez gibi bişey olur :D
Karadeniz - Giresun.
Arkadaşlar şuan Ankara'da olduğum için güncel fotolu ilan koyamadım ama benim ybr yi satıyorum Önümüzdeki hafta ilanı koyunca linkide paylaşırım. 2006 model siyah ybr biliyorsunuz zaten motoru olur çevrenizde arayan vardır aklınızda bulunsun....
Bebişimden ayrılmak zor olacak :(...
ilana koymana gerek yok, uğura ver gitsin.. adam didik didik motor arıyor
havalar iyi gibi, yokmu bu toplanma gezme, vs
hava kötü olmazsa yarın, olursa pazar günü izmite gelmeyi düşünüyorumda
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Önümüzdeki hafta sonu cumartesi yalovaya gidelim mi ????
tamam abim de geliyor. hep beraber gideriz. kardeşim hafta arasıda olabilir aslında onların tatili varsa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12316103/detay
Arkadaşlar motorumu satıyorum. Çevrenizde isteyen eden olursa haberiniz olsun...
Tüm Kocaeli li arkadaşlara Çanakkale den selamlar.Arkadaşlar motor sevdalısı ve yolu ç.kaleye düşen herkezi beklerim.Saygılarımla.Kazasız sürüşler.
Telefon Numaram.0535 437 15 59
la apaçiler sym wolf 250 aldım.. haberiniz olsun.. motor yokken çağırmadınız, şimdi bakalım ne yapacaksınız.. hepinizi arkama bağlar çekerim haaa...
Her serseri motorcu olabilir ama her motorcu serseri değildir,kimi rüzgarına aşıktır kimi motoruna ama değişmeyen tek tutku adrenalindir.
Jinlun 250 marauder--kanunı phantom--........ sıradaki bekliyor.
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.. yıllardır motor kullanıyorum.. 600rr, cbf500,fz6 fazer aralarındaki en memnun olduğum makinalardı..
eğer tecrübeme güvenirseniz bu motor bi harika.. çok ince hesaplarla düşünülmüş kaliteli işçilik var..
ör, çelik fren hortumları, did japon zincir gibi..
elektrik tesisatı mükemmel.. akü 12 amper.. titreşim mi dedi biri ... gitsin kıçına baksın... öneriyorum arkadaşlar.. yürüyün alın sym yi
oooo hayırlı olsun koray abi. artık ıslatırız Ankara MT de bir gelenek var yeni motor alan ilk buluşmaya baklava ile geliyor artık bizdede gelenekler oluşmaya başlasın bnce
Güzel günlerde kazasız belasız kullanman dileği ile abi..
---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:29 ----------
Ooohhh ohhhh sanada hayırlı olsun hocam. nerdeyse Ağustostan beri yatırıyoruz. Şimdi motoru falan satıyoruz ya hepiniz alın vay arkadaş. neyse bende arabayla sıkıstırırım falan üstünüze sürerim pislik yaparım :D :D :D :D:...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)