selamlar ben de ışıklı yaptım yanlış mı yaptım motürümü
Vardım varmaz olaydım -8 derece hava bitaraflarım buz kesti :D:D:D:D
---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:38 ----------
Aynen abi mezun oldum Alaha şükür...
---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:40 ----------
abi ışık çok hoş olmuş. ama ben tarafsız gözle bir yorum yapmak istiyorum abi o arka plastik çanta motoru çok bozmuş bence abi hardcase chopper a olmuyor bnce motorunun karizmasını düşürüyor. Tabi yalnış anlama bu nacizane benm yorumum...
Merak etmeyin deri kapladim aslina olmasi gereken şekle geldi uzerinde de krom mahmuz lar koydum yakinda gorursunuz gündüz foto cekeyimde ayrica arka jant a da gizli ışık verdim daha guzel oldu
Değirmenderenin kıymetini bilin sakın hava soğuk falan demeyin. Hatta şuanki durumum
Arkadaşlar şehir dışında çalışmakta oldugum içın forumdan uzak kaldım ve şimdi uzun bi aradan sonra aranıza dönmekten gurur duydum. Daha kımseyle yüz yüze tanışma fırsatımız olmadığı için üzgünüm. Artık kocaelıdeyım inş. bigün görusuruz hayırlı geceler herkeze..
Her serseri motorcu olabilir ama her motorcu serseri değildir,kimi rüzgarına aşıktır kimi motoruna ama değişmeyen tek tutku adrenalindir.
Jinlun 250 marauder--kanunı phantom--........ sıradaki bekliyor.
hahahahaha dimi kardeşim. Ama benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balokn :D:D:D:DD:D... Olacak olcak.
---------- Post added at 07:36 ---------- Previous post was at 07:19 ----------
Hoş geldiniz tekrardan inşallah en yakın zamanda görüşmek üzere...
hosbulduk arkadaşlar. sayfalar baya birikmiş oku oku bıtmedı yaaww
Her serseri motorcu olabilir ama her motorcu serseri değildir,kimi rüzgarına aşıktır kimi motoruna ama değişmeyen tek tutku adrenalindir.
yazın tadı bambaşka ya, eğer aranızda yazın "ya çok sıkaf of pof" kışın da "çok soğuk yaa" diyen varsa, dışarı alalım onu
yazın 35 derecede bile keyfim gıcırdı.
sıcak olsun 70 olsun, umrumda değil, saunayı da severim zaten
kışın bir tek artısı var onu da yazmışsın zaten. eksilerinden bir kaçı; maliyetler yükselir, gelirler düşer, rahat kıyafetler yerine hareket özgürlüğünü kısıtlayan şeyler giyersin, üşürsün, sakın yazın da pişersin demeyin kliması var kışın klima kendini ısıtamaz ancak soba ya da mis gibi sıcak ev, ay sonu gelen doğal gaz faturası, ev sobalıysa kömür odun vs yak, yok yok gerildim ben. yaz gelmeli 40ı görmeli
son olarak yemek bile pahalanır ya
domates kışın 5-6 tl ucuz hali iken üstelik hormonlu ve tatsız
yazın 0.50 kr bal gibi, çiçek gibi kokar
düşünün sebze vs her şeyi
kıştan nefret ediyorum an itibari ile
Aynen yazın baya canlıymış. Bizde yazı mersinde geçirdik çalışarak işte nabalım )
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
aynen baya mesafee alınmış bir senede :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
sen varya senn adamın dibisin dibi canım kestane bile cektı ama malum kaleriferde olmuyor. :D
şu Aralık Ocak ve Şubat ayları okadar zor geçiyor ki anlatamam. Motorcular için lanetli 3 aylar :D
Karadeniz - Giresun.
abi Mart 1 dese toprağı öpücem sonra da Mayıs ah ah az kaldı ya kar gitti, bu hafta havalar iyi ama olsun Mayıs diyedim mi bu çocuk antrenmanlara başlar ve gider
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)