Ben sana ortamın KRALINI gösterem GARDAAAAŞ ( ne oldu bana :D:D:D:D),
sonuna kadar izle motorda hayat dersi :D:D:D:D
Ben sana ortamın KRALINI gösterem GARDAAAAŞ ( ne oldu bana :D:D:D:D),
sonuna kadar izle motorda hayat dersi :D:D:D:D
İdoldur kendileri
Yazın bunlar Değirmendere'yi basıyorlar.
Scootera 4 kişi binip kapışalım abi diyen cinsleri geliyor buraya
benmde çok eksiğim var bir an önce motor pantolonu bellik ve boyunluk almam lazım. bu 3 parçam eksik malesef:(. Allaha emanet ne yapalım. Bir müddet böle devam
ne aynası? gösterge camı bile yok :D elimle ibreyi sona dayıyorum =)
bu arada bende güzel bi bot düşünüyorum arkadaşım aldı 350 liraya görseniz bayramda giyersiniz o derece güzel =) istediğim gibi eldiven bulamıyorum 120 tl civarı =/ giyim sıkıntı, gidip görüp deneyip almak gerek =/
Karadeniz - Giresun.
Bu smile bi harika ama =p Kardeşim alalım 250cc şopar,çinli bi tane. 6 bin 7 bin devirde o smiledeki gibi kiprasiriz
Nasılsınız abilerim kardeşlerim. hafta sonu hava kuru olursa şöyle bir tur atsak mı ne yapsak ??
arkadaşlar izmitde düzgün lastikçi arıyorum. şambrelli ön lastiğimi tubeless yaptıracağım.
bide pazar çalışsa tadından yenmez hani.
memnun olan varsa fiyatlar nasıl ?
uzerınde gelen lastıkler ucuz lastık.benımle aynı gun aynı bayıden motorunu alan arkadasım hala aynı lastıklerı kullanıo.3 kezdır dustu.ben alırken pazarlıgın ıcıne soktum dublex ve koruma demırını.10 bıne az kaldı 5-60 km sonra 10 bın olacak.bugun bandırmaya gıttım ogleden sonra.yolda anıden bı adam atladı onume.allahtan lastıkler ıyıde kaymadan durabıldım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
ugur 4 ocakta duguncuyuz kyıncomun dugunu var ızmıtte beklerım
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)