Motoru değiştirdim gördünmü Uğur kurtuldum diğerinden
Motoru değiştirdim gördünmü Uğur kurtuldum diğerinden
Gördüm abi çok güzel Allah nazarlardan saklasin.
Aynen konu gitti galiba bnde göremiyorum. Hayır abi seversin sevmezsin kimse seni zorlamıyor chopper başka dünyadır zaten. Seversin takılırsın sevmesen bakmazsın sen sevmeyip hem bunlar gay bunlar şakşakçı yok öle dünya. Bizim sorunumuz bu abi başkasına saygımız yok. herkes birbirinin arkasından sallıyor kuru sıkı ya. Neyse ii stress atım ii oldu:D.
Salla gitsin kardeşim Bu sitede eşim dostumla birşeyler paylaşma imkanı haricinde birşey yazasim gelmiyor. Eskiden mirc vardi chat programı. Nickı yazardın,istediğini söylerdin sanalda. Bu forumda da zaman zaman aynı durum oluyor. Keşke adım soyadımi nick yapmasaydım diyorum bazen
Kardeşim akşam akşam iyi güldürdün beni Allah uzun ömür versin. Mirc vardı nick yazar yasar söverdin hahahahahahahahahahah. 10dkdır gülüyorum :ÇD:DDÇDÇD
Amin kardeşim cümlemize inşallah Ama eskiden öyleydi. Yazardın nicki verirdin coşkuyu
mirc gitti mertlik bozuldu aga şimdi sövüp kaçamıyoz ban veriyorlar :D
2motor gelicez insallah teli olanlari aricam 2lafin belini kirarariz 1gibi yola cikicam 3motor gelecez. bi kisi daha eklendi
Evet bugün aylar sonra güzel bi buluşma gerçekleşti.
Hava soğuktu ama ortam sıcacıktı.
Gerçekten özlemişim bu ortamı.
Yalova'dan Mevlüt Abi'ye,Erdem Abi'ye,Emre arkadaşıma ve İrfan Abi'ye güzel sohbetleri için teşekkür ediyorum.
bikaç resim daha vadıbidakine daha kalabalık olalım kocaeli
Abi bu iş bööle olmıyacak bi sıfır motor alıcam arıza yapınca satıcam yenisini alıcam.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
Valla bende gelemedim bizde nışanlım ve ailesi ile mangaldaydık erken kalkarız diye düşündüm kalkamadıkta eve vardığımda saat 5bucuktu ondan snra aramıyım dedim. Kaçırdık bunu :(.
arkadaşlar dökük bi schooter var elimde mondial sanırım =) 125 lik ama üzerine 150cc motor konmuş =) arka lastiği patlak birde akü lazım. düşünen olursa haberleşelim
Karadeniz - Giresun.
s.a tayfa nasılsınız iyimisiniz.
Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)