Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Kocaeli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı soa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen kardeşim bnde bizim yukarda bağa gitmek için alıcam. Bide çarşıya falan yani d.dere içinde kullanmak için..

---------- Post added at 19:49 ---------- Previous post was at 19:46 ----------

2 - 11 autoshowda görücüye cıkacakmış gidecez bakalım fuara görecez cihazı Koray abi. Hayırlı olsun şimdiden güzel bi cihaza benziyor. İnşallah düzgün bir fiyata gelirse piyasayı alt üst edeceğe benziyor.
    şimdi mototaş ile görüştüm.. ürünün ne zaman geleceği ve kaporası hakkında mail atmıştım..
    aralık sonu burada dediler, kapora vermem konusunda ayırabileceklerini ve ellerinde sadece kırmızı kaldığını söyledi..
    bende kırmızı hiç düşünmemiştim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Arkadaşlar aranızdayım..........................
    Berkay kardeşim ağabeyin için geçmiş olsun diliyorum öncelikle. umarım en kısa sürede eski sağlına kavuşur.
    Kocaeli den saat 10 30 da çorlu istikametine yola çıktım 5 dk sonra sağanağa yakalandım otabanda olduğum için her hangi bir yere giremedim öylece devam ettim. Yağmur biraz dindi gebzeyi geçtimancak yerler hala ıslak... bende bir an öncebu kötü havadan kaçmak için gaz açıyorum 9hızım 130......
    En sol şeritten gidiyorum önümde bir ford facus var aramıza 30 metre var(yakın takip)
    Focus orta şeritdeki tırı sollamayı bitirmek üzere ama bir anda frene son gücü ile basıp kendini tırın önüne atıyor..... Ben 30 metre önümde ki en sol şeritde hiç bir ikazı parklar dahil olmayan hızı 0 km olan bir araç ile karşı karşıyayım... sağımda focusun solladığı tır önümde durn bir araç solumda da bariyerler....... kaza kaçınılmaz.....

Ön frene asıldım arkayıda yokladım arka kaydığı anda frenleri bıraktım. Motoru tır ile duran aracın arasından geçirdim oradan nasıl kutrulduğuma inanamadım 300 metre sonra sağa çektim bi kaç dakika dua ettim. o aradan geçtikten sonra dönüp arkama bakmştım 2 araç gördüğümü sandım ve basit bir tampon kazasından ibaret sandım ve bu kaza yüzünden nasıl en sol şeritte hiç bir uyarı ikazı koymadan beklerler deyip kızıdm. hatta o kadar kızdım ki geri dönüp emaneti çıkarıp vuracaktım ama işde kötü bişey olmasın dedi ya Allah bi gittim polis durmuş emniyet şerdinde. Kaskı çıkardım polisler kukaları dizdiler. Emniyete almaya çalıştılar. bu arada yanlış görmüşüm sadece tek araçmış ve sonradan çğrendik ki adam sara nöbeti geçirmiş...

Ama yanındakiler o kadar cahil o kadar trafikten anlamaz insanlarmış ki direksiyona müdale edip aracı sağa çekememişler...... ne 4 lüleri yakabilmişer nede bi önlem almışlar. aracın zaten farları kapalı o havada hemde....
    Sonuç olarak orda bir kaza meydana gelseydi %90 ben suçluydum hızım yüksek yakın takip yapıyordum. Kurtulduğuma sükrediyorum eve gelince hemen şükür namazımı kıldım ve çok çok büyük dersler aldım.......
    Redmoon bunu beğendi.
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı yasin_942 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Berkay kardeşim ağabeyin için geçmiş olsun diliyorum öncelikle. umarım en kısa sürede eski sağlına kavuşur.
    Kocaeli den saat 10 30 da çorlu istikametine yola çıktım 5 dk sonra sağanağa yakalandım otabanda olduğum için her hangi bir yere giremedim öylece devam ettim. Yağmur biraz dindi gebzeyi geçtimancak yerler hala ıslak... bende bir an öncebu kötü havadan kaçmak için gaz açıyorum 9hızım 130......
    En sol şeritten gidiyorum önümde bir ford facus var aramıza 30 metre var(yakın takip)
    Focus orta şeritdeki tırı sollamayı bitirmek üzere ama bir anda frene son gücü ile basıp kendini tırın önüne atıyor..... Ben 30 metre önümde ki en sol şeritde hiç bir ikazı parklar dahil olmayan hızı 0 km olan bir araç ile karşı karşıyayım... sağımda focusun solladığı tır önümde durn bir araç solumda da bariyerler....... kaza kaçınılmaz.....

Ön frene asıldım arkayıda yokladım arka kaydığı anda frenleri bıraktım. Motoru tır ile duran aracın arasından geçirdim oradan nasıl kutrulduğuma inanamadım 300 metre sonra sağa çektim bi kaç dakika dua ettim. o aradan geçtikten sonra dönüp arkama bakmştım 2 araç gördüğümü sandım ve basit bir tampon kazasından ibaret sandım ve bu kaza yüzünden nasıl en sol şeritte hiç bir uyarı ikazı koymadan beklerler deyip kızıdm. hatta o kadar kızdım ki geri dönüp emaneti çıkarıp vuracaktım ama işde kötü bişey olmasın dedi ya Allah bi gittim polis durmuş emniyet şerdinde. Kaskı çıkardım polisler kukaları dizdiler. Emniyete almaya çalıştılar. bu arada yanlış görmüşüm sadece tek araçmış ve sonradan çğrendik ki adam sara nöbeti geçirmiş...

Ama yanındakiler o kadar cahil o kadar trafikten anlamaz insanlarmış ki direksiyona müdale edip aracı sağa çekememişler...... ne 4 lüleri yakabilmişer nede bi önlem almışlar. aracın zaten farları kapalı o havada hemde....
    Sonuç olarak orda bir kaza meydana gelseydi %90 ben suçluydum hızım yüksek yakın takip yapıyordum. Kurtulduğuma sükrediyorum eve gelince hemen şükür namazımı kıldım ve çok çok büyük dersler aldım.......
    Sana da geçmiş olsun kardeşim Allah korumuş senide. Bayramdan önce gene bir üzüntü yaşatmamışsın bize....

HEPİNİZİİİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN GÜZEL İNSANLAR.. NİCE MUTLU BAYRAMLARA SEVDİKLERİNİZLE.....

Cgty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Herkesin bayramı mübarek olsun ) nice mutlu, huzurlu bayramlar diliyorum.
    soa bunu beğendi.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı yasin_942 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Çok geçmiş olsun Yasin.
    Anlattığına göre ucuz atlatmışsın.
    Hani kaza yapacakken bi el seni kazadan çekip korur ya,onun gibi olmuş.
    Allah tekrarından korusun,tekrar çok çok geçmiş olsun.

---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:35 ----------

Ayrıca tüm Kocaeli Mt'nin Kurban Bayramını tebrik ederim,sevdiklerinizle nice güzel bayramlara insaAllah...
    soa ve -CBX250- bunu beğendiler.

-CBX250- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address 110
    [QUOTE=soa;2843493]motorcu adam her cc de o ruhu o hazzı hisseder. Motorsiklet herhangi bir cc den başlamaz ve bitmez!![COLOR="Silver"]

---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:40 ----------

O ruhu alır ona birşey dediğim yok, ama cc den başlar küçük cc li motorlara niçin MOPED denmiş? Ve A1 ehliyeti diye birşey çıkarılmış. "Motorsiklet" bi cc den başlar ;) Bana göre 250. Çünkü bu devirin araçları hızlı aşağısı trafikte sorun teşkil edebiliyor.
    BU BENİM GÖRÜŞÜM, saygı duyamayabilirsiniz.

Hepinizin Kurban Bayramı Mübarek Olsun.

Motosikleti
    Honda CBF 500
    [QUOTE=-CBX250-;2844669]
    motorcu adam her cc de o ruhu o hazzı hisseder. Motorsiklet herhangi bir cc den başlamaz ve bitmez!![COLOR="Silver"]

---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:40 ----------

O ruhu alır ona birşey dediğim yok, ama cc den başlar küçük cc li motorlara niçin MOPED denmiş? Ve A1 ehliyeti diye birşey çıkarılmış. "Motorsiklet" bi cc den başlar ;) Bana göre 250. Çünkü bu devirin araçları hızlı aşağısı trafikte sorun teşkil edebiliyor.
    BU BENİM GÖRÜŞÜM, saygı duyamayabilirsiniz.

Hepinizin Kurban Bayramı Mübarek Olsun.
    Sonuçta moped dediğin 50cc ve altı A1 bunun için. Dediğin gibi olsa 125 150 ve diğerieri için A2 gerekmezdi....

---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun Yasin.
    Anlattığına göre ucuz atlatmışsın.
    Hani kaza yapacakken bi el seni kazadan çekip korur ya,onun gibi olmuş.
    Allah tekrarından korusun,tekrar çok çok geçmiş olsun.

---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:35 ----------

Ayrıca tüm Kocaeli Mt'nin Kurban Bayramını tebrik ederim,sevdiklerinizle nice güzel bayramlara insaAllah...
    Ne zaman buluşuyoruz kardeşim yarın yada pazar bi organizasyon yapalım??

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Arkadaşlar Yarın saat 2de Değirmendere vapur iskelesinde Bayramlaşma Buluşması yapalım. Aylardır görüşmedik artık bu kısır döngüyü kıralım Hepinizi saat 3 te Değirmendere vapur iskelesine bekliyoruz.

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Saat 2 de Vapur Değirmendere Vapur iskelesinde buluşuyoruz

1. Berkay
    2. Koray(abim)
    3. Uğur
    4. Yasin
    5.
    6.
    7.
    8.

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Arkadaşlar Konu günceldir..

1. Berkay
    2. Koray(abim)
    3. Uğur
    4. Yasin
    5.
    6.
    7.
    8.

yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Arkadaşlar Konu günceldir..

1. Berkay
    2. Koray(abim)
    3. Uğur
    4. Yasin
    5.
    6.
    7.
    8.
    Gelemediğim için çok üzgünüm. Umarım bir daha ki buluşmada olurum.
    soa bunu beğendi.
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    uğurcum mor ışık falan, belliki apaçinin biri kullanmış.. motora ne derece bakar meçhul. senin mezgitten alacağın motor n'oldu.

bu arada benim motorda satılık beyler bilginiz olsun.

birde bu varmış bak bws iyidir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03566168/detay

MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    bunu nasıl alacaksın peki toparladın mı tekrar?

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390

Yahu uğur biz neler yazdık bu sofuoğlu için hiç mi okumadın? adamlar kalpazan ötesi 3 kağıt makinesi yazdılar çarşaf çarşaf =) bana bile neler yaptılar. motordan ses geliyormuş ama önemli değilmişmiş bak sen =) sakın ha onlardan bir toplu iğne dahi olsun almam ben tatanoz olur insan =)
    -CBX250- bunu beğendi.
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    kocaeli mt selamlar olsun.. bakıyorum geziyorsunuz haa
    berkay mesaj için teşekkürler, ama biliyorsun yavruyu sattık.. şimdi bakıyorum neler alabilir diye..
    inş. motörü alınca tekrar aranızdayım

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Yok abi,kredi kartı ile
    Aslında biraz daha bekleyip,2.el ybr almak mantıklı ama işte turşusu çıkmamışını bulmak mesele.
    Kardeşim tam ben yazacaktım serkan yazmış. bencede sofuoğlundan uzak dur derim, adamlar karşısındakini insan yerine koymuyorlar. ayrıca motorda mor ışık falan bana pek güven vermedi bir apachi bebesinin altından çıkmış olması muhtemel... Sen bu sezonu kapa paranı biriktir önümüzdeki sezona ybr ile başla kardeşim:D

---------- Post added at 10:04 ---------- Previous post was at 10:02 ----------

Alıntı MBHoro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunu nasıl alacaksın peki toparladın mı tekrar?
    Abi gördüm snn motoru hayırlı satışlar. Yeni alacağın cihazda şimdiden hayorlı olsun çok fena gözüküyor. Ondan sonra yollar gidişine hastaaaa :D:D:D:..

---------- Post added at 10:06 ---------- Previous post was at 10:04 ----------

Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kocaeli mt selamlar olsun.. bakıyorum geziyorsunuz haa
    berkay mesaj için teşekkürler, ama biliyorsun yavruyu sattık.. şimdi bakıyorum neler alabilir diye..
    inş. motörü alınca tekrar aranızdayım
    ne demek abi sende inazuma bekleyenlerdensin galiba?

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    motor arayanlara duyuru salcano wolf 125 2012 model 9400km de şıkır şıkır.gri renkte.2000+ tmmuz pulunu yatırana teslım edıcem.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Kardeşim tam ben yazacaktım serkan yazmış. bencede sofuoğlundan uzak dur derim, adamlar karşısındakini insan yerine koymuyorlar. ayrıca motorda mor ışık falan bana pek güven vermedi bir apachi bebesinin altından çıkmış olması muhtemel... Sen bu sezonu kapa paranı biriktir önümüzdeki sezona ybr ile başla kardeşim:D

---------- Post added at 10:04 ---------- Previous post was at 10:02 ----------

Abi gördüm snn motoru hayırlı satışlar. Yeni alacağın cihazda şimdiden hayorlı olsun çok fena gözüküyor. Ondan sonra yollar gidişine hastaaaa :D:D:D:..

---------- Post added at 10:06 ---------- Previous post was at 10:04 ----------

ne demek abi sende inazuma bekleyenlerdensin galiba?
    şimdilik aklımda en yakın o var ama er6n veya cbf 500 de aramıyor değilim

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdilik aklımda en yakın o var ama er6n veya cbf 500 de aramıyor değilim
    Er6N nere cbf500 nere eski motoru napıcaksın sana son teknoloji nc700 alalım 3.5 lt yakar cok kacar hem yengemizde rahat eder bol bol gezersiniz
    soa bunu beğendi.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    Honda CBF 500
    nc700 çoook fena bir cihaz yaaa

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler