Bayramda hava yağışsız ve biraz serin olarak söyleniyor. 22-25 derece
Bayramda hava yağışsız ve biraz serin olarak söyleniyor. 22-25 derece
Sevgili Kocaeli MT ailesi, buradan tanıştığımız-tanışmadığımız, iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim, Berkayın da dediği gibi eğimli bir sola virajda, yağıştan dolayı buz pistine dönen bir yolda yatırdık motoru, hızımın az olması ve korumaların tam oluşu sayesinde ucuz atlattık çok şükür ama çeneden açılır Airoh marka kaskım olmasına rağmen beyin travması geçirdim ve 1 hafta kadar zihnim bulanık gezdim, eğer kaskım olmasaydı muhtemelen ya ölür-ya da kalıcı hasarlar alırdım, kask takmadan binen ya da benim de arada yaptığım gibi open-face kask kullanan arkadaşlarda bir daha düşünür umarım, bayramda görüşürüz inş.
Geçmiş olsun
29 Ekim günü şile yoluna akmayı düşünüyoruz? gelen var mı?
maalesef uzucu olaylar sonucunda sevdıklerımızı kaybetmenın vermıs oldugu huzun bızlerı derınden yaralıyor.olenlere allahtan rahmet dılıyorum.mutlaka bırılerının vazgecılmezıydıler.motosıkletı sattım demıssın.tabıkı senın kararın herseyın onunde gelır saygı duyuyorum ve onunde saygıyla egılıyorum.bence motor bı tutku belkıde bı yasam bıcımı.dun manısa turgutluda ahmet ısmınde bı arkadasımda kavsaga gece 01 sularında cok suratlı gıderken dengesını kaybedıp tabelaya carpmak kosuluyla 23 yasında aramızdan ayrıldı.gerıde yuzlerce yarıs sampıyonlugu kederlı bı aıle 1 es ve 2 cocuk bıraktı.yanı tecrubede bı ıse yaramıo.ecel geldımı bu bedene basagrısı bahane.son söz olarak motorla ölenlerin ruhlarına bır fatıhada bızden gelsın.not bayramda karamurselde olacagım 2gun
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Allah rahmet eylesin, Allah sevenlerine geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun.
Buyrun değirmendereyede beklerim süper bir sahilimiz vardır. Ama karamürsele geldiğinizde haber edin bizde geliriz. Görüşüp tanışırız.
---------- Post added at 17:27 ---------- Previous post was at 17:24 ----------
Çok kötü çok bizimkiler istemiyor diye şimdilik motor işini askıya aldım bu sezonu kapattım aylar sonra geçen izmite gideyim dedim otobüsle bide ayakta kaldım, otobuse sofor 200e yakın yolcu aldı :D, açılacak cam yok havalandırma yok. Allahım dedim biz ne büyük bir minnete sahipmişiz meyersem izmite gitmek ne zormuş arkadaş :D:D:D:.... Uğurum abim geliyor o motorsuz geliyor, ben belli olmaz ama binmiyorum bir organizasyon olursa 3müz bizim arabayla devam ederiz, yeterki buluşma yapalım :D:... Ki es kaza ben motorla çıksam bile abim alır seni gene gideriz biryerlere
Cidden öyle motorsiklete alışanlar için toplu taşıma EZİYET. ben sırf bu sebeple biran önce motor almak istemiştim, o havasız ucuz deodorant kokulu toplu taşıma araçlarında çok bunalıyordum, geçen yine bindim motorumun kıymetini anladım gerçekten büyük nimet
ugur kardesım ve berkay kardesım.degırmendere de dayım var yuzbasılarda ekım sıtesınde.cok kucuk yaslardan berı gelıp gıtmıslıgım kalmıslıgım ızmıtte yasamıslıgım var.(acı bı hatırada olsa 99 depremınde degırmenderedeydım)bu kentın cazıbesı benı hep cezbetmıstır.karamurselde arkadaslarım var.hatta bırı senın adasın ugur koygun ısmıde oytun var.ve daha nıcelerı sahılde ıslama kofte yemeyelı uzun zaman oldu.degırmendere sahılınde cok fınk atmıslıgım var.yukarıdada bahsettıgım nedenlerden kopamadım ızmıtten bı bagım olmalı dıye dusundum eşim de izmitten.devlet hastanesının ustu cedıt mahallesınde topcular yolu uzerı kayınbıraderler.yanı bı yarımızda orda.yabancı degılım anlayacagın.tabıkıde tanısalım sohbet edelım kaynasalım..hem belkıde bıkac gun fazladan kalır eskı gunlerı yad ederım guzelım kocaelinin.
Bende Sanayiden motorla evime gitmem 4-5 dakika otobüse bindim mi 15 dakikayı geçtiği bile oluyor. ( Gidilen mesafe 4-5 km Çarşıya gitmeye hiç binmem zaten motorum olmadığındada yürüyerek gidiyordum, hızlı yürüdüm mü 18 dakika :D otobüs gidiyor zaten 20 dakikaya dur kak bekle...
Bu aralar motorum fazla yakıyor , hem protesto ediyorum otobüsle işe gidiyorum :D
Abi hemşehriyiz sizinle o zaman
Ne zaman yolunuz düşerse,uğramak,tanışmak isterseniz bende buralardayım.
Keyif duyarım tanışmaktan
Bence Kocaeli içi 100-125 cc kafi.
Hem az yakar,hem de iş görür.
Ama çevre yolunda en az 250 cc şart.
Bu benzin fiyatlarında Allah yardımcımız olsun,çok pahalı gerçekten..
Ne olursa olsun yakıt elbette önemli ama bence Motorsiklet 250 cc den başlar Aşağısı gelişmiş mobilet. 250 cc TAM idael çok yeterli. bundan aşağısı ve yukarısı benim görüşüme göre tehlikeli. Allah herkese istediği motoru versin ve benzin fiyatına ZAM'a sebebiyet veren HERŞEYİ YOK ETSİN
kocaeli m.t. kurban bayramınız kutlarım.
ankara m.t selçuk
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
motorcu adam her cc de o ruhu o hazzı hisseder. Motorsiklet herhangi bir cc den başlamaz ve bitmez!!
---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:40 ----------
Eyvallah selçuk abi sizinde
---------- Post added at 18:45 ---------- Previous post was at 18:43 ----------
Kardeşim sana çok yakar az kaçar lazım o paklıyordu seni :D ...
bende aynı dertteyim uğurcum...
vallahi bisikleti çıkardım ,ekmek almaya falan onla gidiyorum
herkesın bayramı kutlu olsuun arkadaslar
Aynen kardeşim bnde bizim yukarda bağa gitmek için alıcam. Bide çarşıya falan yani d.dere içinde kullanmak için..
---------- Post added at 19:49 ---------- Previous post was at 19:46 ----------
2 - 11 autoshowda görücüye cıkacakmış gidecez bakalım fuara görecez cihazı Koray abi. Hayırlı olsun şimdiden güzel bi cihaza benziyor. İnşallah düzgün bir fiyata gelirse piyasayı alt üst edeceğe benziyor.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)