Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Kocaeli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Emre kardeşim hala acımız aynı acı,gülen yüzü hiç çıkmıyor aklımdan Emrah Abimin..
    ....
    Kocaeli Mt sessiz yine..
    Ben emektar scooterımı sattım.
    17.000 Km kahrımı çekti.
    Zaten Emrah Abi'den sonra zorunlu haller dışında içimden binmek gelmedi motora.
    [CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]

[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]

[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı emrekurtoğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mekanı cennet olsun abimin.

---------- Post added at 19:03 ---------- Previous post was at 18:58 ----------

Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emre kardeşim hala acımız aynı acı,gülen yüzü hiç çıkmıyor aklımdan Emrah Abimin..
    ....
    Kocaeli Mt sessiz yine..
    17.000 Km kahrımı çekti.
    Hayırlı olsun uğurum sanada simdi ne düşünüyorsun bıraktın mı yoksa bu işleri??

Kocaeli MT Emrah abinin vefatından sonra dagaldı. Kimseden ses seda cıkmıyor. Motor sezonu kapanıyor. İşler yoğun. Umarım hepiniz iyisinizdir...

....
    Kocaeli Mt sessiz yine..
    17.000 Km kahrımı çekti.
    Allah razı olsun abi Rabbim bizlere sabır versin başka acılar yaşatmasın
    yasin_942 bunu beğendi.

baysamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı soa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mekanı cennet olsun abimin.

---------- Post added at 19:03 ---------- Previous post was at 18:58 ----------

Hayırlı olsun uğurum sanada simdi ne düşünüyorsun bıraktın mı yoksa bu işleri??

Kocaeli MT Emrah abinin vefatından sonra dagaldı. Kimseden ses seda cıkmıyor. Motor sezonu kapanıyor. İşler yoğun. Umarım hepiniz iyisinizdir...
    Sessiz ve derinden takipteyiz...!
    Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Evet bu acı günden sonra foruma bile daha az girmeye motorada daha az binmeye başladım. Yeni yeni kendime geliyorum.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Forumda her kayıp haberine görünce gerçekten bugazım düğümleniyordu ama tanıdık olunca bu acı bambaşkaymış. gerçekten bunu yazarken bile gözlerim doluyor. Allah herkese sabır versin. mekanı cennet olsun güler yüzlü abimin. Emrah abiden sonra ilk defa bugun dogru düzgün motora bindim diyebilirim. Allah sabır versin hepimize...

yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    evet buralardayız ama eski tat yok kocaeli mt de.
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    benimde elim msj yaza gitmiyor,lakin takip ediyorum başlığı.moralim bozuluyor tekrar tekrar aklıma geliyor. 1 ay arayla 2 arkadaşı kaybetmek insanı fena soğutuyor.
    -CBX250- bunu beğendi.
    Karadeniz - Giresun.

havalar iyicene bozulmadan bi toplanalım nedersiniz arkadaşlar...?

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    uzun zamandır siteye üyeyim zaman zamn oluyor böyle sineye çekilmek..ama bitti diye sizde elini çekerseniz ozaman biter..emrahın aramızdan ayrılması çok sarsıcı oldu bu bir gerçek...toparlanma adına bir buluşma düzenleyelim....

ARkadaşların biir çoğu ilk defa böylee bir olayla karşılaşıyorlar o yüzden çok etkilendiler. Ama ataların dediği gibi " ölenle ölünmez" faniler için hayat devam ediyor buluşmak iyi olur.

Motosikleti
    Honda CBF 500
    güzel olur bir toplantı maksat muhabbet

tabii böle olursa bitmez hüzün keder ilk fırsatta toplanalım. Genel organizatörümüz Uğur kardeşim bişeyler ayarlasın.
    -CBX250- bunu beğendi.

rq7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba arkadaşlar,
    uzun süredir foruma girmiyordum girdiğime de pişman oldum keşke girmeseydim emrah kardeşimin vefat haberini okuyunca şok oldum gerçekten allah rahmet eylesin kardeşim mekanın cennet olsun inşallah hepimizi çok üzdün :(((

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı rq7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar,
    uzun süredir foruma girmiyordum girdiğime de pişman oldum keşke girmeseydim emrah kardeşimin vefat haberini okuyunca şok oldum gerçekten allah rahmet eylesin kardeşim mekanın cennet olsun inşallah hepimizi çok üzdün :(((
    Hoşgeldin abi tekrardan öle emrah abi hepimizi üzdü Mekanı cennet olsun Allah rahmet etsin.

yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    merhaba arkadaşlar,
    başımız sağ olsun tekrardan. sen nerelerdeydin ismail.
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

rq7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende uzun bir tatile çıktım diyelim ailemle beraber bir süredir şehir dışında idik, birde yurt dışına gitme ihtimalim oluştu bu yüzden alelacele motorumu da satmıştım zaten şimdilik beklemedeyiz bakalım herşeyin hayırlısı..

Motosikleti
    Honda CBF 500
    bende uzun bir tatile çıktım diyelim ailemle beraber bir süredir şehir dışında idik, birde yurt dışına gitme ihtimalim oluştu bu yüzden alelacele motorumu da satmıştım zaten şimdilik beklemedeyiz bakalım herşeyin hayırlısı..
    Hayırlısı olsun hocam, senin üzerine baya muhabbet ettik izmitte beyaz bi hyo 250 kaza yapmıştı sen miydin değil miydin derken baya muhabbetin geçti...

Motosikleti
    Honda CBF 500
    İnş Mert Abi,ama benim motorum yok

Hoşgeldin,uzun süre oldu yazmayalı buralara ama iyiysen,herşey yolundaysa sorun yok
    Motosiklet konusunda da hakkında hayırlısı olsun..
    Malesef darmaduman olduk Emrah Abi'den sonra,ama hayat devam ediyor bir şekilde...
    Kardeşim donemi motorsuz mu kapatacaksın al bi motorda adaya gidelim gelelim :D.

---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:50 ----------

Alıntı baysamin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabii böle olursa bitmez hüzün keder ilk fırsatta toplanalım. Genel organizatörümüz Uğur kardeşim bişeyler ayarlasın.
    Tabi bende seni burda afişe etmezmiyim. hem buluşalım diyor hem tek başına mantı yapıp yiyor. Bir kocaeli MT yide çağırayım demek yok :D:D:D:......

buda kanıtım

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler