Emre kardeşim hala acımız aynı acı,gülen yüzü hiç çıkmıyor aklımdan Emrah Abimin..
....
Kocaeli Mt sessiz yine..
Ben emektar scooterımı sattım.
17.000 Km kahrımı çekti.
Zaten Emrah Abi'den sonra zorunlu haller dışında içimden binmek gelmedi motora.
Emre kardeşim hala acımız aynı acı,gülen yüzü hiç çıkmıyor aklımdan Emrah Abimin..
....
Kocaeli Mt sessiz yine..
Ben emektar scooterımı sattım.
17.000 Km kahrımı çekti.
Zaten Emrah Abi'den sonra zorunlu haller dışında içimden binmek gelmedi motora.
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
Mekanı cennet olsun abimin.
---------- Post added at 19:03 ---------- Previous post was at 18:58 ----------
Hayırlı olsun uğurum sanada simdi ne düşünüyorsun bıraktın mı yoksa bu işleri??
Kocaeli MT Emrah abinin vefatından sonra dagaldı. Kimseden ses seda cıkmıyor. Motor sezonu kapanıyor. İşler yoğun. Umarım hepiniz iyisinizdir...
Evet bu acı günden sonra foruma bile daha az girmeye motorada daha az binmeye başladım. Yeni yeni kendime geliyorum.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Forumda her kayıp haberine görünce gerçekten bugazım düğümleniyordu ama tanıdık olunca bu acı bambaşkaymış. gerçekten bunu yazarken bile gözlerim doluyor. Allah herkese sabır versin. mekanı cennet olsun güler yüzlü abimin. Emrah abiden sonra ilk defa bugun dogru düzgün motora bindim diyebilirim. Allah sabır versin hepimize...
evet buralardayız ama eski tat yok kocaeli mt de.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
benimde elim msj yaza gitmiyor,lakin takip ediyorum başlığı.moralim bozuluyor tekrar tekrar aklıma geliyor. 1 ay arayla 2 arkadaşı kaybetmek insanı fena soğutuyor.
Karadeniz - Giresun.
havalar iyicene bozulmadan bi toplanalım nedersiniz arkadaşlar...?
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
uzun zamandır siteye üyeyim zaman zamn oluyor böyle sineye çekilmek..ama bitti diye sizde elini çekerseniz ozaman biter..emrahın aramızdan ayrılması çok sarsıcı oldu bu bir gerçek...toparlanma adına bir buluşma düzenleyelim....
ARkadaşların biir çoğu ilk defa böylee bir olayla karşılaşıyorlar o yüzden çok etkilendiler. Ama ataların dediği gibi " ölenle ölünmez" faniler için hayat devam ediyor buluşmak iyi olur.
güzel olur bir toplantı maksat muhabbet
tabii böle olursa bitmez hüzün keder ilk fırsatta toplanalım. Genel organizatörümüz Uğur kardeşim bişeyler ayarlasın.
merhaba arkadaşlar,
uzun süredir foruma girmiyordum girdiğime de pişman oldum keşke girmeseydim emrah kardeşimin vefat haberini okuyunca şok oldum gerçekten allah rahmet eylesin kardeşim mekanın cennet olsun inşallah hepimizi çok üzdün :(((
bende uzun bir tatile çıktım diyelim ailemle beraber bir süredir şehir dışında idik, birde yurt dışına gitme ihtimalim oluştu bu yüzden alelacele motorumu da satmıştım zaten şimdilik beklemedeyiz bakalım herşeyin hayırlısı..
Kardeşim donemi motorsuz mu kapatacaksın al bi motorda adaya gidelim gelelim :D.
---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:50 ----------
Tabi bende seni burda afişe etmezmiyim. hem buluşalım diyor hem tek başına mantı yapıp yiyor. Bir kocaeli MT yide çağırayım demek yok :D:D:D:......
buda kanıtım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)