Motorasuko kabilesiiii uyaaan :D:D:D:D:D:D.....
http://www.motosiklet.net/forum/konu...yursunlar.html
etkinklik açık ve net napak gidek mi söle değişik bi dağıtmacalara mı girsek napsak.
Motorasuko kabilesiiii uyaaan :D:D:D:D:D:D.....
http://www.motosiklet.net/forum/konu...yursunlar.html
etkinklik açık ve net napak gidek mi söle değişik bi dağıtmacalara mı girsek napsak.
Hafta içi seka park ya da başiskele sahilinde veya herhangi bir yerde,iftardan sonra bi çay kahve içelim..
Malum herkes yoğun,önceden plan yapıp,arayı soğutmayalım...
Ben motorumu sattım...bakalım bi cbf250 var olursa hala motoru goremedık...Duruma gore bende katılırım kapmcılara
selamunaleykum abiler kardeşler.bayramdan sonra askerlik muayesi için gölcük donanmaya geleceğim.bir gün konaklamayı düşünüyoruz.iki kişiyiz.honda titan ve mondial 150 mr ) nerede konaklayabiliriz öneriniz varmıdır?ve merak ettiğm izmitte bit pazarı kuruluyordu hala kuruluyormu? nerede kuruluyor.sırf orayı gezebılmek için izmite gelişimi ona göre ayarlayacagım
Sen gel Donanmanın önüne kur çadırı Sonra nereye istersen oraya akarsın ister değirmendere karamürsel.. ister izmit, körfez
Bahsettiğin pazar şehir merkezinde perşembe pazarı mevkiinde çarşamba günü sabahları kuruluyordu en son şuan var mı öyle birşey hiç bir bilgim yok..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------
Çok sevindim, ilk aldığım günü andım bi anda.. iyi yapmışın çok ideal bi motor ;) Şuan sıfırı olmadığı için aslında sıfır alınıp hiç satılmayacak bi motor diyebilirim torku hızlanması, hızı ve en önemlisi dengesi gayet iyi.. Fazlası ZARAR
motorasuko
cemaat nasılsınız
kadir geceniz mübarek olsun
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Herkese merhaba arkadaşlar,
İzmitte Ottomans Mc Turkey ailesi olarak kulüp evimizi açtık.Tüm motosiklet kullananların yeni yüzlerle tanışması için güzel bir ortam hazırladık.Park sorunu bulunmamaktadır.12:00-24:00 arası sıcak-soğuk meşrubat,wi-fi vakit geçirilebilcek güzel bir yer haline getirdik.
Orduevi durağının üstünde seka lokali yan tarafındayız.Duraktan sonra sağa dönüp uysal taksi yanından 30mt ileri gelerek yerimize ulaşabilirsiniz.
arkadaşlar merhaba elinizde kullanmadığınız kalın balast varsa talibim yeni aldığım kit den çıkan ince balastlar beş para etmez. bir tane kalın balastım var onu denedim ışık şiddeti bir hayli artdı 2. sini aramaktayım. hayırlı forumlar
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Arkadaşlar bugün kabusun yıldönümü... Allah vefat edenlere rahmet, geride kalan yakınlarına başsağlığı versin..
Cümleten başımız sağolsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)