ben gebze de oturuyorm da kocaeli değirmen dere yi bilmiyorum tam nerde
Kocaeli 'ye geliyorsun d-100 yolundan giderken sağa Yalova - Bursa yönüne dönüyorsun, 14 km gidiyorsun. Sağda migros görürsün.. orası değirmendere
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
çaydanlık senin ders n'oldu geçtin mi? patlatıyormuyuz şampanyaları? mezuniyet kutlayalım.
izmit merkezden yalova yoluna sap 20 25 km sonra sağda büyük migros var ora d.dere
---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:20 ----------
malesef abi tek derse kaldım :( Ağustos sonuna kaldı mezuniyet partisi :(
---------- Post added at 14:25 ---------- Previous post was at 14:22 ----------
eğer 6 da burda olabilirsen beraber geçeriz biz 2 motor irfan abiye yardım etmek için erken çıkıcaz ama sonra gelirim dersen dümdüz devam et o yolu karamürselde bi 20 km kadar ilerde biliyorsundur gerçi.
bencede gebzedeysen direk eskihisar'a in feribotla geç
erken gelmek isteyenler 6da d.dere migrostan hareket edicez uğur ben ömer şuan 3 kişiyiz ben çıkıyorum gelmek isteyen 6 ya kadar migrosta olsun iyi günler görüşmek üzere...
Değirmendere deyim cafe41 in karşısında oturuyom
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
Life41 miş nostaljide var yanında serin serin burası
Ben herkesi görüyorum yeni işim dolayısıyla :DDD
güsel oldu dondurma ve çay partisi gelemeyenlere tek bi sözüm var ben burdan kalkıp 30 km yapıorum izmitten adamlar evlerinden inmiyolar ayıp yaaa
bende son anda fark ettim el kaldırdım:D..
---------- Post added at 20:58 ---------- Previous post was at 20:56 ----------
Abi benide aramışsın ama ben uyuyodum telinde sesi kapalıydı o yüzden. hafta sonu kapalıyım artık ya uyuyorum ya işe gidiyorum beter 1 dünyamış arkadaş bu iş hayatı...
Noldu 2 gunde pes mI ettin
Beyler ben cmt aksamustu baliga gitmeyi planliyorum gelen var mi
arkadaşlar bu kamp işini geç kalmadan faliyete geçirelim olmadı bi gün belirleyelim toplanalım karar verelim veya burdan kararlaştıralım derim ben
bayramdan sonrada..nasıl ve nereye gidilecek bellimiki
süper eğlenceli olur napsak başlıkmı açsak bi ara
iyi olur yalovaya bekliyorum sizi en kısa zamanda..çaya kahveye
bizim yazı arada kaynadı. Uğur cmt balıpa gideceğim gelir misin?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)