berkay mekanın gps koordinatları var mı?
Ugur neler kaciriyorsun neler, berkay becerebilirse semaverden cay icecegiz
her işte bir keramet vardır derler de bu yolu hangi vakit gideceksiniz pardon?
hele senin o yola arkadan tankerle gitmen lazım
Gene Kocaeli MT ile birlikte güzel 1 gece yaşadık. yayında ve yapımda emeği geçen herkesin gaz koluna sağlık. fazla uzatmadan resimlere geçelim.
Ömer abi ve LİNYİT SUCUKLARI hazırlanışı önce kömürleri kor haline getiriyoruz:D:D...
soğan doğrarken, (susuzluğunda başa vurmasıyla) kendini rambo zanneden emrah abi
Sucuklara dikkat ederseniz aç kaldığımızın resmidir sonradan pizza sipariş ettik
İrfan abim işini bitirince çay faslına yetişti sağolsun kırmadı bizi...
Resim karesine girmeye çalışırken.
İftarda 3 kişiydik çay içerken 1 anda 7 kişi olduk neden acabaa??? Millet karnını doyurmuş geldi arkadaş biz aç kaldık yaaav
Evet memur bey bu arkadaş arabayla giderken motorunlan sıkıştırdı beni. lamba yok plaka yok bunedir yaaa. camı açtım küfür etti bide bana :D:D:D:D:D:..
Gelen herkese teşekkür ediyorum bu güzel gece için sağ olun var olun. en yakın zamanda tekraralamak ümidi ile.
arkadaşilar ben işin yemek kısmına yetişemesemde bonus (berkay) kardeşime ve yapımında yayınında emeği geçen güzel arkadaşlara teşekkür ediyorum süpersiniz
yani ışığı gören toplandı gibi oldu sanırım
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
ben size dedim miiii? mangalı ömer'e bırakmayın aç kalırsınız diye :D:D:D:D linyit sucuk ya süper
Bu kez katılamadım, eminim çok güzel olmuştur herşey. Yüzümüz eskisin biraz dedik, iki günde bir sizi mi görücez hem
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Bu akşam Emrah abinin motorunda sigorta arzası vardı onları hallettik Emrah abide haber vermese kimse bizi çağamıyacaktı İşin şakası bi yana yine güzel oldu çay muhabbet felan iyiydi iyki iftar mevusuna gelmemişim fotodaki sucukları görünce anladım :D Keramet işi İrfan abinin dediğine göre k.mürselden sonra yaklaşık bi 40 km felan varmış o da yaklaşık bi 45-60 dk arası sürüyormuş . İrfan abi rotayı biliyor K.mürselden iznik yoluna gireceğiz ve ordan geçeceğiz sanırım. Pazartesi olsun diyenler çoğunluktaydı ne yapıyoruz arkadaşlar ? Bu arada fotolarda benim çıktığım mevzuda amma da gülmüşüm lan :DDD
---------- Post added at 02:13 ---------- Previous post was at 02:02 ----------
Bu günkü yukarı D.Dere çıkartmasından görüntüler
Asla pes etme !
Yine çok hoş bir geceyle tamamladık günümüzü
en kötü günümüz böyle olsun
çay için eşlik eden İrfan abiye Uğur a burağa
mekan için Berkaya
zehirlediği içinde ömere çok teşekkür ederim
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
KERAMET MEVZUSU GÜN BELİRLEYELİM
Asla pes etme !
arkadaşlar uygunsa MOTORASUKO kocaeli körfez team, pazartesi KERAMET-ILICAYA uçar evet elleri görelim listeyi siz yapın benide yazıverin
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
motorasuko
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)