İstanbuldayım nerde olayım topitop sen nabıyosun. dün akşam cips yiyodum hüzünlendim aklıma sen geldin sabahta susayınca kulaklarını çınlattım senin neden bu cipsi yaptın diye
İstanbuldayım nerde olayım topitop sen nabıyosun. dün akşam cips yiyodum hüzünlendim aklıma sen geldin sabahta susayınca kulaklarını çınlattım senin neden bu cipsi yaptın diye
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
kanka ben yapıyom sen ye ,helali hoş olsun...
ama bazen yiyenlere giydiriyom haa.. ne kadar çok üretiyoz diye.. hacı kim yiyo lan bu kadar çipsi... 24 saatte 1 milyar adet..
---------- Post added at 01:45 ---------- Previous post was at 01:43 ----------
Aga bi araya gelsek anlatırım da, şimdi ne yazayım ki... zaten evlilik işleride hızlandı.. bi gün rahatsız ederim
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Emniyet şeridinden gitmekten sıkıldım, ben 100 le tam gaz giderken , yüklü tırın yanımdan 130-140 la geçip beni emniyet şeridine kadar atmasından sıkıldım, kırmızı ışıkta beklerken aniden yeşil yanınca ve trafik akmaya başladığında arkamdaki arabanın sürekli selektör yapıp hadi artık demesinden sıkıldım.. kendime 60-70 km hızla giden bir kamyonaramaktan sıkıldım.. önüme kırmalarından beni hiçe saymalarından sıkıldım vs vs vs..............
eskiye dönecem kanka, nerde benim 600 rr nerde benim cbf 500 nerde benim fz6 fazer.....
bu motorlar commuter cins motolar ve trafiğin akışına ayak uyduramadıkları için en çok kaza yapan motorlar
---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:54 ----------
aga, evlilik bile beni motor aşkımdan arkadaşlarımdan vazgeçiremez... motor bi tutkudur ve kimse yokken hayatımda o vardı.. onunla sohbet eder onunla gezerdim
Kanki commuter sehir içi makina ekonomi makinası fazla bir şey beklememek lazım. İzmit kocaelide trafik akıyor bütün kamyon tır bizim oralardan geçiyor en az bir 250cc şart. En idealide cbr250 hem tek silindir ham touring race karışımı hemde yedek parçası ucuz 1000rr çok yakıyor yanına ufak kardeş lazım
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
kanka bilmiyorum vallahi, eğer araba almak gibi bi fikir doğarsa evlenince, bu hakkımı 600 f veya gsx 600 f ten yana kullanmak istiyorum.. şimdi benden bu motorlar geçtiği için içimdeki yarayı bilemezsin.. belki çoğu insan böyle motorlara bindikten sonra benim gibi kıçı kırık ybr ye binmezdi.. ama işte motor aşkı bu... 2 teker olduktan sonra bisiklete bile biniyoruz..
babam bana cobra 105 almıştı orta okul zamanları.. benzin parası bulamadığım zaman bisiklete binerdim ve motor sürüyomuş gibi davranır dururdum...
ama dediğim gibi sağlam bi motor almam lazım.. ya 600f yada gsx 600f
---------- Post added at 02:06 ---------- Previous post was at 02:04 ----------
yawww aga şu yukarıdaki resimdeki honda ya 1000 rr demeyin yahu... canavar gibim 2012 model 600f yahu... 25,000 TL fiyatı var... az yakar çok kaçar.. uzun yok şehir içi farketmez
tamam kanka biz elizabete devam... hele sen kendini kurtarmışın , biz devam... ybr en büyüksün ,kralsın ... ulem nası bi ülkeyse avrupada 1200Tl ye satılan ybr yi, ben burada 4500 e alıyorum..
asgari ücret 701 Tl.. allahınız yok mu lan sizin.. hep bana rabbena... tühhh suratınıza... kan emici keneler ,pis herifler... yaşam hakkımızı elimizden aldılar yaa ..neyse boşverdim.. sinirlenmeyim..
niyet edip yatıyorum.. ne güzel mübarek günler... bol dua edelim de şu ülkeye refah huzur gelsin... haydi iyi geceler herkese..
Koray dostum evlenince hakkımı motordan yana kullanıcam diyorsun ama çok zor hatunlar araba istiyor kışında binebilmek ve gönlünce alışveriş yapabilmek için yani kısaca işin zor
Ne yani olmayalimmi sizi komutansız birakirmiyim
Geçen akşam cok güzeldi teşekkürler
Emrah Abi'de gelsin,gazcılar tam olsun,sizle de grup sürüşü yapılmıyor arkadaş
Bu sene iftar toplaşması yok mu oralarda ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Emrah ı da geçerdim de motoru yeni çıktı zevkini çıkarsın dedim
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)