harika bir gezi olmuş tebrikler
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Arkadaşlar merhaba,
Sakaryadan yazıyorum,bu motor da
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2309179/detay/
Anlaştık gibi, ama benim İzmite gelip bunu servise sokup baktırıp oradan ruhsat için notere gitmeye vaktim yok, eğer 1. aşamayı atlatırsak yani servis OK derse 2. aşama için arkadaşım gelip üzerine alacak, bende hafta sonu gidip motoru alacağım, adam hafta içi akşam 5 den sonra müsait İzmit merkez dedi, sizin gruptan Koray ve İrfan abiyi tanıyorum, bu motoru servise götürüp baktıracak zamanı olan var ise benim ile irtibata geçebilir mi ? Servis parası benden tabi
selam topraklar... bu pazar piyanist yiğit arkadaşımızın karamürsel ereğlide düğünü var toplanalım derim... ben orda olucam inşallah konu açılınca detayları öğreniriz...
Merhabalar arkadaşlar hafta sonu poyrazlara giden varmı
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
bir aksilik çıkmazsa bende cumartesi akşam gidip pazar akşamı dönmeyi planlıyorum nasip
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Arkadaşlar evet görüp almak lazım ama, benim inanın vaktim yok, Pazar günü bile çalışıyorum :( o yüzden sizden biri gidecek motor sahibi ile SYM veya kendi ustası var ise oraya götürecek tüm yol parası vs. benden tabi ki, kendine alıyor gibi baktıracak sonra bana tel açıp alınır veya alınmaz diyecek, bundan önce yine forumdan Haydar abi benim için İstanbul da bir motoru servise götürdü motor kazalı çizik ve ezik çıktı bizde vazgeçtik, bende onu istiyorum yani, kalın hatları ile bir kontrol, sonra siz OK derseniz İzmitte olan başka bir arkadaşa telefon açıp o da Noter işlerini halledecek o motordan anlamıyor o yüzden noter işi onda yani ben motora aldıktan sonra binecek ve göreceğim, sıfırı bayilerde yok, ama forumlar hep 10 Puan vermiş, ve ben mat siyah istiyorum beyaza tilt oluyorum buzdolabı gibi yaw
Selamun Aleyküm abilerim nasılsınız. Kandiliniz mübarek olsun.
Haydii yuvacik yolcusu kalmasin.İsmail sansina kus seni aradim baban acti
eh işte parayı verince biraz haraket oldu hafta sonu poyrazlardayım artçı olarak gidiyorum cumartesi gece konaklayıp pazar akşamı döneceğiz
Kandiliniz mübarek olsun Kocaeli tayfası
Berkay seni gördüm gölcükten geçerken bugün
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Kamyonların sağından geçiyodunuz yakaladım sizi
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)