Evet bu caydanlik ismi guzel oldu sana bu arada ismailide aradim ama ulasamadim. Ugurla bulusup karamursel yoluna kofte yemeye gittik. Artik gelemeyenler dusunsun
Bu arada berkay hayirli olsun yarin nisanlaniyorsun. Seni zorla falan mi everiyorlar hic seste cikarmiyorsun insanda biraz heyecan olur birsey olur tik yok adamda. Daha konvoy yapacaktik ama bize yerini bile soylemiyorsun.
Saka bir yana birseye ihtiyacin var mi? Yapabilecegimiz bir sey varsa ara lutfen. Kaynananla iyi gecin bak bu gunlerin hesabi yol su elektrik olarak sana doner bak.
Abi benim kız arkadaşımla 7buçuk seneyi geçti 15 yaşımdan beri sevgilim. heyecan var tabi ama alan almış satan satmış modda takıldığımızdan çok bi aksiyon yok. İstemez olurmuyum yaa bana kalsa üni hayatını evli geçirmek isterdim ama nasip bugüneymiş. Konvoyu düğüne abi seneye falan zaten düğün aracı olarak motor yapıcam sağlam 1 konvoy kurarız umarım. Abi motorla çıkmak istemedim fena dalgınım yüzükleri almak için izmite gittim bugün arabayla 2 kere kaza atlattım dalgınlıktan o yüzden gelmek istemedim hem abim geldi falan onu görelim diye.
Sağol abi ne demek tabiki ararım söylemen yeterli.
arkadaşlar bugün kocaeli'de emniyet motorlara uygulama vermiş. Her köşede çeviriyorlar sayıyı tutturmak için bilginiz olsun.
merhaba arkadaşlar haftasonu motorla takılan yokmu yol yapıcak olan?
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
arkadaşlar istanbul parkta pist şampiyonasına giden yok mu aranızda?bu kavurucu yaz sıcağında güneş altında yanmak pahasına gitmek istiyorum :D zaten amele yanığı oldum motorda varsın biraz daha olayım =)
Karadeniz - Giresun.
Bildiğiniz üzere bugün insanlık için küçük ÇAYDANLIK için büyük 1 adım oldu:D. Kazasız belasız görevimizi tamamlayıp sağ salim grenajı çizdirmeden eve girmiş bulunmaktayım
Adabımızla Tuzlu kahve beklerken ters köşe yiyerek tuzlu suyu gömdük mideye :D:D:D.....
Bu mutlu günümü sizinle paylaşmak istedim. garip 1 heyecan değişik 1 duygu Allah herkese en güzelini yaşatsın
Hayirli ugurlu olsun Berkaycım Allah tamamına erdirsin inşallah Allah hararetsiz gunler nasip etsin o degilde ben eve bayıldım yaw nedir öyle arkadaki bayraklar renkler falan harikaymis valla
---------- Post added at 08:33 ---------- Previous post was at 08:28 ----------
hocam birkaç gündür yogun çalışıyoruz eve kacta geldiğim belli değil gelemedim kusura bakmayın
[QUOTE=rq7;2727266]Hayirli ugurlu olsun Berkaycım Allah tamamına erdirsin inşallah Allah hararetsiz gunler nasip etsin o degilde ben eve bayıldım yaw nedir öyle arkadaki bayraklar renkler falan harikaymis valla[COLOR="Silver"]
Eyvallah abi teşekkür ediyorum. Benim bacanağın oda başka arka planı bulamadık evin içinde :D.. Pardon Pardon senin için çektirdik abi
Sağol Koray abi
---------- Post added at 12:13 ---------- Previous post was at 12:09 ----------
Sağol kardeşim amin.
Ankara MT, bizim sakarya tayfası, siz falan şimdiden sayı 50 den fazla abi ohooo 200 300 motor hevesim var :D. Tabiki gelin arabasıda motor olacak.
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin. Valla beşiktaşlı olunca daha bi sempati duydum sana
güzel kardeşim tebrik ederim. Bir ömür boyu mutlu huzurlu olun inşallah. huzur çok önemli.
Evlendikten sonra küçük küçük cezveler bekliyoruz artık :D:D:D -sesli güldüm-
Berkay hayırlı uğurlu olsun ilk adımın =)
Karadeniz - Giresun.
Abi değilim beşiktaşlı yaa tüh sempatiyti kaybettik desene. Nışanlımın kardeşinin odası orası:D:D
---------- Post added at 14:35 ---------- Previous post was at 14:33 ----------
çok sağol abi amin aynen en önemlisi huzur. biz baya çay ocagı kurarız diyim yani :D
---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 14:35 ----------
Eyvallah serkan sağolasın
Merhabalar arkadaşlar bana bir motor sahibinin numarası lazım tanıyanınız varsa yardımcı olursa sevinirim
Kocaeli / Darıca / Bayramoğlu Mahallesinde
BMW F 650 DAKAR SAHİBİ 2001 BEYAZ
necmi kahraman
BEN KARABUKTEN CELİL ÖZDEMİR
TELEFON 0506 297 74 96
TANIYANINIZ VARSA BENIM TELEFONUMU ONA VERIRSE YADA ONUN TELEFONUNU BANA SEVİNİRİM
MÜZE KENT SAFRANBOLU DAN SELAMLAR
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
Selam beyler bu gölcük nolmuş ya belediyede para var heralde zabıtalara falan er6n ler vermişler. Hatta bir trafik polisinde cbf150 vardı gri benim motordan korna çaldı selam verdi 1 saat kadar sonra gördüm ben selam vereyim dedim arkasında komser vardı( rütbeleri omuzundaydı tam bilemicem ne olduğunu) komseri görmedim korna yaptım pis pis baktı dikat edin yani
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)