sahilde 1 tur atarız ümit usta da 1 dondurma yeriz isteyen buyursun gelsin
sahilde 1 tur atarız ümit usta da 1 dondurma yeriz isteyen buyursun gelsin
Mesajda attim berkay, malesef biraz gec gordum.
Mirac kandiliniz mübarek olsun dostlar
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
İyi yapmışsın abi. Afiyet olsun abi her zaman gel buyur dondurmalar yaz sonuna kadar burda var :D :D
---------- Post added 17-06-2012 at 00:01 ---------- Previous post was 16-06-2012 at 23:59 ----------
Abi senin işin sıkıntı,ciddi olmasın gerisi önemli değil ya daha buralardayız elbet çok çok gezeriz
arkadaşlar bu toplaşma ile ilgili ,herkesin müsait zamanı olsun gün saat vermeden burada konuşalım dedik.. mekanı değirmendereli veya karamürselli arkadaşlara bıraktık.. ama çok aceleci davrandınız yaw..benim amacım şu izmitte ne kadar motorcu varsa toplamaktı ama olmadı... buradan bi 10 gün konuşup son 3-5 gün kala ana sayfaya konu açacaktım.. oradan konuşmaya devam edecektik... günler çok havalar iyi... bu şekilde yaparsak daha iyi olur
tekrar yaparız farketmez ki. zaten hergün motorun üstünde değil miyiz? amaç gezmek dolaşmak. Dün güzelce turladık. Hatta salı akşamı tekrar bi sapanca tarafı planımız var. 10 gün diyorsan 10 gün sonra yine yapalım millet gelsin. Bence zaten gelecek olan gelir.
Arkadaşlar bugun İzmitte 2012 model beyaz GT250R ile Starex minibüse arkadan çarpan arkadaş forumdan mı? umarım değildir :( gerçi ne farkeder oda insan evladı :( abim durmuş motoru kaldırmış kenara almış :( çok üzüldüm ya umarım birşeyi yoktur,biraz kan geliyormuş kaskın içinden.
Bu arada yazdıklarımı okuyorsa arkadan çarptığı için sakın bütün suçu kabullenmesin,kanunlarda herzaman arkadan çarpan hatalı olmuyor. yola çıkan araç belli bi metre gitmediyse starex suçlu oluyor. Her kimse eğer çok çok geçmiş olsun..
Karadeniz - Giresun.
kaç sıralarında gördün izmitin neresinde rq7 ismail forumdan izmite gideceklerdi bugün aynen beyaz 250 r var hyosung benide çağardılar gidememiştim. saat kaçta nerde gördün
---------- Post added at 17:51 ---------- Previous post was at 17:46 ----------
ohhh değilmiş simdi konuştum yoldalarmış rq7 ismailde birşey yok. Allah kaza yapana şifa versin umarım bir sıkıntısı yoktur.
Arkadasa gecmis olsun umarim iyidir.
Biz gezdik geldik baya bi yolu berkay su kaynatti.ugur aradim ama ulasamadim. Sali aksami saat 18:30 gibi sapancaya gidiyoruz mangal olayi. Gelmek isteyenlere duyurulur.
Bu arada ismail aliyordun ha sahinli apaciyi kucagina
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)