kocaelide etkinlik manyağı Metin,ben birde doğan var fakat doğan şuan rizede. 2 kişi yaz sen yine metinle beni doğanıda yedeklere yazın =)
kocaelide etkinlik manyağı Metin,ben birde doğan var fakat doğan şuan rizede. 2 kişi yaz sen yine metinle beni doğanıda yedeklere yazın =)
Atlayım Motora geleyim
Ama cok yakıyor Bu CBR
EN iyisi otobüs ile getirmek
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
gel tabi kardeşim.seve seve ağırlarız
malesef öyle.umarım havalar ısınınca canlanır.cagrı hocam seninle karşılaşmış olma ihtimalimiz var.ben her gördüğüm cruiser motorun yanına gidip dakikalarca bir sağına bir soluna bakar dururum sahibi tedirgin olup "hayır mı bilader?beğendiysen al götür" diyene kadar ottomon cafede takılan ağır abileri tanıyorsundur
ben motorsuzum ama bende seve seve katılırım.
Anıl sen madem şubat gibi ehliyetini alıyorsun getir motorunu dönerken memleketten?
Arkadaşlar biraz daha kendimizi tanıtarak şu konuda kesinleşelim kaç kişiyiz.
Her cevap yazan bir öncekinden alıntı yapsınki en sonunda hepsi bir mesajda birleşsin arkdaşlar.
Benim adım Çağrı Aksu, adliyenin bir ön sokağında DestekTeknik isminde bir bilişim firmam var, 27 yaşındayım, Ömer Kerem ve Kenan diye 3 kardeşim sayılcak motorcu arkadaşım daha var, haftasonları çok sıkıldığım için arada bir buluşalım derim arkadaşlar.
ben Anıl Taşdemir.Kocaeli üniversitesi mimarlık bölümü öğrencisiyim.3 yıldır kocaelideyim.memleketim Antalya.motorumu getirmeyi çok istiyorum ama arabyla bile 8 saat sürüyor yol.yani 2 güne bölmem gerekiyor yolu.kış günü çok zor olur diye korkuyorum.yoksa motorsuzluk canıma yetti ama buradaki her buluşmanıza katılmaktan mutluluk duyarım.iyi haberlerinizi bekliyorum
ben Alper TURAN , bu kadar yeter :D
bi ara sizi karamürselde ağırlamayı çok isterim.
okkan ve ben hep birlikte köylerden iznik'e süreriz ?
Fikirlere Kurşun İşlemez .
selamlar ben okan YÖNET karamürselde yasıyorum kocaeli ünivde okuyorum ayrıca turizmde çalısıyorum bos oldugum zamanlarda kmürselden alper41 kardeşimle motorla heryere her etkinliğe katılabiliriz saygılar...
vay vay genclerebak canladırmışınız sayfayı okan kardeş artık takılmıyon bizim gibi ihtiyar larlaya yazdım deftere hadibendende selam olsun karamürselden kocaeliye doruyerdesiniz tekeriniz düz basın kazasız hayırlı günler benzini bahane eden dogan kardeş tüp takak olum laniye aldınız cok benzin yakanı harelde yakacak altımızda 4 silindir devleti kalkındırcaz
asvalta magandalarla uraşcama dağda özgürce kuşlargibi ucarım artık yoruldum duzde esmeyi genclere bırakıyorum size iyi gazlayıp boltekerler diliyorum
bende varımmmm
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Bende Darıca'dan. Bu haftasonu bi Sapanca yaptım kendi başıma kimseyi bulamayınca
selamlar bende izmit merkezdeyim izmitliyim
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞAYARAK TECRÜBE KAZANILIR.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)