Valla hocam bu cumartesi arkadaşlarım geliyo Srad750'yle İzmir'den.. Güzel bi tanışma ortamı olabilir aslında..
Valla hocam bu cumartesi arkadaşlarım geliyo Srad750'yle İzmir'den.. Güzel bi tanışma ortamı olabilir aslında..
Hiç bi zaman hiç bi makinada Kawasaki'nin kadranının altından aktığı gibi akmadı yol..
:bounce:Let The Good Times Roll:bounce:
kawabanga kardeşim gazanfer bilgedeydim dün daha orda motosikletli arkadaşlar gördüm her gece dolaşmaya çıkıyorlar ordaki caminin oralarda gençler siyah YBR var sanırım altlarında yada TVS tam kesemedim karanlıkta...
Asla pes etme !
Birtanesinde de Beyaz Kanuni Racer var Osman diye bağırın; Döner bakar size
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ayktcnknyr hocam sende şu an var mı makina??
Hiç bi zaman hiç bi makinada Kawasaki'nin kadranının altından aktığı gibi akmadı yol..
:bounce:Let The Good Times Roll:bounce:
Malesef ehliyeti aldıktan sonra inşallah şu an ehliyet kursuna gidiyorum aynı zamanda para biriktiriyorum =)
Asla pes etme !
izmitte motosiklet lastiği satan bi yer varmı acaba,
:pr:
Vayy vayy duygu selı bastı bır an.
Memleketımın motorcu toplulugu.
Ben de Körfez'den. Izmıt dıyelım suna.
Yav arkadaş hergün Gölcük D-130 dan vızır vızır motosikletler geçiyor kimse mi yok KOCAELİ'den ...
Asla pes etme !
serkan nbr ya gorusemıyoruz goruselım bı ara hafta sonu iş çıkmazsa gelırım degırmendereye he bu arada motoru degıstırdım beyaz jawa style aldım
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Bende Darıcadayım. Gebzeden birkaç kişi gçrüyorum arada. Haftasonları hava güzel olduğu zamanlarda dolaşıyorum.
kocaeli MT hayırlı bayramlar
asvalta magandalarla uraşcama dağda özgürce kuşlargibi ucarım artık yoruldum duzde esmeyi genclere bırakıyorum size iyi gazlayıp boltekerler diliyorum
Buraların havaları harika yahu
Rize de çürümüştüm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Neyse bir motor buldum regar raptor 250E-9 motor iyi durumda 2006 modeller içindeki belki en toplusu ama satan kişi buna 4-5 sene binmeyi düşünme motor çin malı cünkü dedi yani nedemek istedi motoru 4-5 sene sonra aldığımın yarı fiyatına satamam mı hurdaya mı ayırmam gerekir?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)