Geleceğim Geleceğim az kaldı
Geleceğim Geleceğim az kaldı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hayırsız osman nabasın bu hafta nereye gidiyosunus gezmeye milet geziyo siz uyuyonuz öyleyekadar ögleden sonra hade gezelim sütünüzü icip erken yatın ülen
asvalta magandalarla uraşcama dağda özgürce kuşlargibi ucarım artık yoruldum duzde esmeyi genclere bırakıyorum size iyi gazlayıp boltekerler diliyorum
Bu ZZR 6oo'ü ben neden hiç görmedim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bensenicok gördüm kardeş kornabile çaldım aralık ayında aldım yani 5 aylık daha evelden reccer S vardı gelirsen memleketen görürsün batonikte sana caysöyleriz nosmanla
asvalta magandalarla uraşcama dağda özgürce kuşlargibi ucarım artık yoruldum duzde esmeyi genclere bırakıyorum size iyi gazlayıp boltekerler diliyorum
Gelirsem yeni motorumla geleceğm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
şimdiden hayırlı olsun ozaman tekerin düz basın kardeş
dün sattım onun motorunu hulusi abi canımı sıktı gönder otobüsle gönder otobüsle diye bende otobüse motormu konur dedim sattım abi ölene kadar kim yatıyor be ah ah artık eskisi gibide gezemiyoruz
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
He yaa ; osman verdi benim cillopu
Bu arada osman ordan motor alırsam yine sen göndereceksin alıp
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
nosman motor göndermez direk üzerine biner nosman bu nebulduysa satar şaka şaka neoldu kardeş uykulara hangi kız kacırıyo uykularını söyle isteyelimde rahat uyu gerci motorcuya kız vermezler ama olsun buluruz bizim gibi deli
ee abi bitane buluruz canım ne olcak oda motorcu olur::D:D:
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Osman bana motor aL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kimler var buralar da Kocaeli'nden?
havalarda düzeldi artık, bir buluşma, gezi organizasyonu yapmıyor muyuz?
:queen:
Benim motorüm yokki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
almışsınya er6f bideyok diyon motorum
uyuyan kocaeli nerdesinis buraları boş bırakmışınız tabi havalarısındı herkez gezmekte ayın 16 tısında yuvacıya gezi varmış varmi giden söyleyin bakayım toplu halde bizde katılalım
aH KESke ben de olaydım oralarda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
16sı bana uyar ayrıntıları alabilirmiyiz
cumartesi olur pazar olur erkenden sapanca falan ii olur bi çay-kahvaltı tarzı bişiler yapılır?
kafakondik mavi apache n mi var senin?
İZMİT:cat:
beyler 16 mayıs izmit tayfası nerede toplanıyor bilen varmı?ben açılan topic te göremedim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)