walla motoru bi alsam; ist zonguldak rize ankara heryeri gezeceem de..
bakma alamıors..ulen arabayı mı satsam..
walla motoru bi alsam; ist zonguldak rize ankara heryeri gezeceem de..
20 gündür kimse birşey yazmamış. nerdesiniz millet
==============================
Merhaba arkadaşlar bende kocaeli merkezden çenesuyunda oturuyorum.Motorum Ybr 125 umarım tanışır kaynaşırız şöyle güzel etkinlikler yaparız.
Selam millet bende gebze çayırovadanım yazları artık güzel bi maşukiye gezisi yaparız öle değil mi ?
MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR
Ya cakalaz sen Artvinlimisin ??Bide ilk motorunmu olucak daha önce kullanıyomuydun yani??
Yaww aynı sorun bende de var arada kaldım yani...walla motoru bi alsam; ist zonguldak rize ankara heryeri gezeceem de..
Saygılarımla...
riç kardeş hayırlı olsun yeni motor yapmışn galiba??
kazasız belasız kullanman dileğiyle,
ben hala biniyrm
görüşelim çıkıysan??
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
Arbetus nerelerdesin yaw bizim bu kocaeli mt bayağı bi kalabalıkmış baksana ama ne gezilir,havalar güzel olsa bolu yapardık baban izin verirse
MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR
bolu molu hep gezeceez arkadaşlar.. bi motoru alalım
yaw sorma yaw motor tamirden çıktığından beri sadece iki kere park etmek için binebildim. birşey de diyemiyorum acayip korkuttum hepsini biliyorsun. Kazadan sonra motoru sattırmadığına şükretmek lazım. Bu ay içinde kasko da tamam gibi havalar biraz daha düzelsin bizim dayıyı da alıp çıkarız gezmeye benim kafamda adapazarı falan var. çok güzel yerler var oralarda.
Murat bu haftasonu kap sazı atla gel bize bakalım uyumlu çalabiliyor muyuz?
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
@richy :
Aga hayırlı olsn motorun
Darısı başımaa
@cakalaz
saol. darısı bütün motor sevdalılarının başına
ewet darısı tüm motor sewdalılaarının başınaa
hey riçi pazar günü hava güzel olursa takılalım mı??
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
olabilir. pazar gunu nete girersen sabahtan haberleşelim.
AH bea ben de olcaktım ki off offff :(
Arkadaşlar A2 ehliyet almak istyorum ama Gebze civarında uygun bir yer varmıdır.Gelişim Sürücü kursu çok iyi ama uzak malum.Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim...
Saygılarımla...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)